Healeren

Jeg heter Beathe og jeg jobber hovedsaklig som healer. Jeg driver også med tarot kort og krystaller og interesserer meg for det meste innenfor det åndelige. Dersom du også syns sånt er spennende så bli gjerne værende! :-)

Hva er healing og hvordan kan det fungere?

 • Publisert: 25.02.2017, 03:40
 • Kategori: Healing
 • Heisann :-) 

  For å kickstarte denne bloggen så tenkte jeg å skrive noen ord om healing slik jeg ser det. For å klare å forklare det må jeg starte med å fortelle litt om energi, for det er nettopp dette jeg jobber med når jeg skal utføre en healing session.

  Vi vet jo alle hva energi er. Vi bruker det hver dag, både når vi beveger oss og skrur på lyset hjemme, men også når vi lager mat og lader telefonene våre. 
  Men det jeg tenkte å forklare er den energien som bor i alt som er levende. 

  Vi er alle sammen satt sammen av atomer. Kjernen av protoner (positivt ladede partikler) og nøytroner (nøytralt) på atomet er omgitt av elektroner (positivt ladede partikler). Går man dypere inn i atomet finner man subatomiske energier som forskerne gjerne kaller "vibrerende bølge pakker av informasjon" 
  Det vil si at så langt som forskerne har kommet på dette området når det gjelder å bli klok på kroppen vår så er vi i bunn og grunn satt sammen av energi. 

  For å kunne jobbe med healing så må man lære seg å kjenne energiene. Det første man gjør er å bli kjent med sin egen energi. Dette er et viktig steg, slik at man kjenner forskjell når det er snakk om en annen persons energier. 
  Disse subatomiske energiene kan vibrere på forskjellige frekvenser og for dem som har lært seg energi å kjenne vil denne frekvensen kunne gi noen pekepinner på hvordan klienten har det. 

  Vi er også godt kjent med hvordan hjernen opererer med elektriske signaler hit og dit både i hodet og i resten av kroppen via nervesystemet. 
  Altså har vi et solid elektrisk system som til enhver tid opererer i kroppen vår.

  Jeg som arbeider innenfor det åndelig tror også på et chakra system. Ordet chakra stammer fra sanskrit og betyr hjul. Du kan forestille deg disse som turbiner i kroppen som driver elektrisiteten rundt i en jevn strøm. De mest kjente chakraene er 7 punkter som strekker seg fra roten av overkroppen og opp til toppen på hodet. 

  Chakra systemet er ikke fysisk, men eterisk. Altså det opererer på energi nivå. 

  Når mennesker sliter med sykdom, enten fysisk, psykisk, mentalt eller følelsesmessig så vil det ofte være en ubalanse i vårt energi system. Den jevne strømmen kan ha blitt blokkert et sted i kroppen og da flyter alt dårligere. Går man for lenge med små problemer som ikke blir løst kan dette eskalere og sette seg flere steder i kroppen. 

  For eksempel kan noe du bekymrer deg for over tid lage en blokkering i systemet som tilslutt viser seg som en fysisk plage. Noe som starter med en fysisk plage kan også gå over til å bli et psykisk, mentalt eller følelsesmessig problem.  Alt henger sammen, og for å holde seg frisk og glad må hele systemet flyte jevnt.  Se for deg en bekk med masse kvister og blader. Da renner ikke vannet som det skal og det blir fort skittent, men fjerner man "rusket" blir strømmen jevn igjen og vannet klarner opp. 

  Dersom man skal utføre en healing på andre må man sørge for at ens egen energi er god, jevn og ren. Energi ønsker å jevne seg ut/være i balanse og dersom klientens energi er i ulage og min er bra så vil vi i utgangspunktet  "møtes på midten" et sted. Men ved mye trening så har vi healere lært oss og holde vår energi på vårt beste og ikke la den påvirkes, slik at din energi heller blir "dratt opp"

  Det er selvfølgelig veldig mange teknikker innenfor healing og hver og en av oss finner vår måte som fungerer. Jeg kommer til å poste om forskjellige teknikker da det blir for mye å ta med i dette innlegget. Jeg kommer også til å gå mer innpå hvordan jeg jobber og hvordan det fungerer. 

  Min jobb som healer er ikke å gjøre deg frisk, men å gjenopprette flyten i kroppen din slik at den kan heale seg selv. 

  Jeg behøver ikke engang være i samme rom som deg for å hjelpe, men det skal jeg også skrive en egen post om. 

  Håper du ble lite grann klokere ;-) 

      


   

   

 • Publisert: 25.02.2017, 03:40
 • Kategori: Healing
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits