Healeren

Jeg heter Beathe og jeg jobber hovedsaklig som healer. Jeg driver også med tarot kort og krystaller og interesserer meg for det meste innenfor det åndelige. Dersom du også syns sånt er spennende så bli gjerne værende! :-)

Ascension - Oppstigning

 • Publisert: 26.02.2017, 22:45
 • Kategori: Healing
 • Kanskje du har hørt ordet Ascension eller oppstigning som vi oversetter det med på norsk. Det er mye snakk om at jorden er midt i et stort oppstigning skift i disse dager. Mange føler det på kroppene sine , mens andre lever helt uvitende om hva som er i ferd med å skje. 

  Hva er poenget med dette lurer du kanskje på. Vel universet er i kontinuerlig utvikling og ekspandering. Vi mennesker har vendt oss bort fra det åndelige i lange tider og satt fokus på materielle goder. Vi har glemt våre evner som energi vesener. Vi har levd i en 3 dimensjonal verden hvor energien er tung og vi har kun annerkjent det vi kan oppfatte med våre 5 velkjente sanser.  For å henge med i universets utvikling må også vi utvikle oss. derfor er vi nå på vei inn i en 5 dimensjonal verden. 

  For de som tror at det er jordens undergang eller at vi skal flytte til en annen planet så er ikke det hva ascension betyr. Hele kloden skal "oppdateres" og vi kan faktisk leve her både i 3d og 5d en stund som nå. Jo flere som forhøyer sin frekvens, jo mer vil resten bli dratt med og flere og flere vil "våkne". 

  Som mennesker er vi ment til å leve side om side som brødre og søstre og vi skal kunne oppfatte hverandres energier, lese hverandres tanker og skape en fantastisk virkelighet sammen hvor ingen behøver å sulte eller dø i krig osv.  Det er mange krefter som ikke ønsker dette fordi det vil bety slutten på det materielle fangenskap vi nå befinner oss i. Hvis alle har tilgang på like mye slutter man å hige etter penger og makt. De fleste av oss ønsker i grunn bare et par enkle ting for å være lykkelig. Være sammen med mennesker vi er glade i, ha nok mat og spise og et sted og bo og få lov å benytte tiden vår på noe som vi trives med. 

  Idag fungerer verden litt annerledes. Vi blir født og opp igjennom livet blir vi fortalt at vi må jobbe hardt for å kunne ha mat på bordet og et sted og bo. I tillegg bør vi se ut på en spesiell måte og helst ha samme meninger som de fleste andre. Man må gjerne ha andre meninger sier de, men ytrer man dem høyt kan man risikere å bli dømt i det sosiale. Har man et stykke tøy på seg som er sydd på feil måte kan man gå glipp av både venner og kjærester. Og når alt kommer til alt burde ikke det spille noen rolle for de fleste er for opptatt av å sjekke mobilene sine til å se verdien i det som finnes rundt dem likevel. Mange drømmer om fancy jobber og mye penger, men de aller fleste tar en trygg stilling et sted, mistrives halvveis på jobben og lever kun skikkelig i helger og ferier.  Årene flyr avgårde og før man vet ordet av det er man godt voksen og lurer på hvor tiden og drømmene ble av. 

  Det er ikke meningen å høres så dyster ut, men hvis du tenker over det kjenner du nok igjen noe fra ditt eget eller andres liv. 

  Vi er blitt det som på engelsk kalles "disconnected", avskåret fra hverandre,avskåret fra virkeligheten og avskåret fra åndelighet. 

  Åndelighet er ikke det samme som å tilbe en Gud i frykt for å bli dømt til å havne i helvete. Åndelighet handler om å være bevisst og se gjennom "sløret" på den falske verdenen vi nå lever i.  Skal skrive om dette i en egen post ellers blir dette en veldig lang avklaring ;-)

  Å være bevisst handler om å være tilstede i øyeblikket. Ikke henge fast i fortiden, for den er ikke her lenger, og heller ikke leve for mye i det man tror kommer til å skje imorgen, om en uke, til jul osv.. Imorgen er ikke her enda og når imorgen kommer så er det også "i øyeblikket". Igår og imorgen finnes dermed ikke utenom i tankene våre. Det eneste vi har er akkurat her og nå.  Så når du går på vei til skole eller jobb, kjenner du da bakken du går på? Hører du fuglene synge? Nyter du maten du spiser? Tar du deg tid til å oppfatte verden rundt deg eller ser du på telefonen din eller dagdrømmer mesteparten av tiden? 

  Å være bevisst handler også om forståelsen av at vi alle henger sammen på et vis. Vi har en energi, naturen har en energi, dyrene og til og med asfalten du går på har energi. Alle disse energiene rører ved og påvirker hverandre  til en hver tid. (les om energier i mitt første blogginnlegg HER)

  Så Alt du gjør mot andre gjør du også mot deg selv, og alt du gjør mot deg selv gjør du også mot andre. Når man har dette i bakhodet ser man plutselig verden med litt nye øyne.. Det blir lettere å unngå sinne mot andre mennesker. Man får større forståelse og man ønsker å spre god energi som vi alle kan ha nytte av. Ditt gode humør vil påvirke flere mennesker enn du tror, som igjen vil påvirke andre og tilslutt kommer det rundt igjen til deg selv. 

  På samme måte som jeg forklarte lenger oppe at når flere og flere våkner opp og blir bevisste på sin åndelig eksistens så skjer det noe med energiene som vil påvirke andre til å våkne opp. 

  Det er en grunn til at åndelige emner er blitt mer og mer synlig de siste årene. Før i tiden hadde man ikke noe "åndenes makt" på tv og man leste heller ikke mye om slikt i magasiner. Men nå kan det ikke gjemmes lenger. For mange mennesker har opplevet ting som gjør det umulig å skjule at vi er laget for å være noe mer enn folk som bare jobber halve livet, glemmer drømmene og talentene sine og dør. 

  Flere og flere stiller seg spørsmålet : "hva er vitsen med å streve hele livet bare for å dø"?  Man hører til og med om barn som lurer på dette.

  Åndelighet handler heller ikke om å gå rundt å si "ohm" og "namaste", kle seg i dinglende gavanter eller meditere 10 timer daglig. Vi må avmystifisere hele begrepet. All denne latterligjøringen er et bevisst forsøk på å holde oss i "koma" så vi fortsetter å sitte foran en skjerm, spise giftig/dårlig mat, bruke masse penger slik at noen få kan sitte på all makten og la være å snakke med eller bry oss om naboen.

  Vi må tilbake til start, til det naturlige, det som faktisk er helt normal.. For sånn som vi holder på nå er IKKE normalt.. Det virker normalt for oss fordi vi ikke er vant til noe annet og fordi vi lære at det var sånn det skulle være da vi vokste opp. Men aldri før har det vært flere folk som er deprimerte, som har angst eller som begår selvmord. Vi vet innerst inne at noe skurrer, men vi er så proppet full av distraksjoner at vi ikke klarer å sette fingeren på hva det er.

  Ved å "stige opp" til en høyere dimensjon vil vi igjen komme i kontakt med oss selv. De vi er ment å være. Åndelige mennesker som lever side om side i frihet på en sunn og frodig jord, i pakt med naturen og dyrene. 

  Ascension kan ikke stoppes nå. Mange har prøvd, men nå er vi så mange som har jobbet for lyset og det finnes flere hundre tusen sjeler der ute som jobber intenst for at vi skal få en bedre verden.  Selv om mye virker dystert nå, så er det bare fordi det gjøres opprør mot bevegelsen og ting kommer til å bli enda mer intenst før vi når målet. Det blir nok en humpete tur, men lyset og godheten skal vinne frem.

  Ha fokuset på det gode i livet og fyll hjertet ditt med kjærlighet så hjelper du til du også ! 


    

   

 • Publisert: 26.02.2017, 22:45
 • Kategori: Healing
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits