Healeren

Jeg heter Beathe og jeg jobber hovedsaklig som healer. Jeg driver også med tarot kort og krystaller og interesserer meg for det meste innenfor det åndelige. Dersom du også syns sånt er spennende så bli gjerne værende! :-)

Hev din frekvens!

 • Publisert: 12.03.2017, 03:12
 • Kategori: Healing
 • Heisann :-)

  Idag ble jeg inspirert til å skrive noen ord om frekvenser fordi hele universet er bygget på nettopp dette og vi er intet unntak.
  For å skjønne hvorfor det er viktig å heve sine frekvenser må du vite litt om "The Matrix" som vi befinner oss i. Nei jeg mener ikke filmen The Matrix, selv om den på mange måter kan minne om illusjonen vi lever i.   Det du MÅ vite er at du kom hit med et manus. Din rolle å spille her på jorden er skrevet og i mange liv og tidslinjer har vi vært solid ankret i disse manusene. 
  Nå befinner vi oss i en ny tid og alle kontraktene vi en gang skrev for å komme hit til jorden og erfare virkeligheten vi selv har skapt er nå blitt kansellert. "spillet" som vi kaller livet er snart over og vi skal slippe ut av "the matrix". 

  Ja, jeg forstår at du kanskje føler at jeg snakker om sci fi her, men for noen få av dere vil dette på merkelig vis høres kjent ut.
  Det finnes nemlig forskjellige "spillere".
  Jeg skal ikke gå inn på den biten nå, men det som er poenget er at nå når manuset i denne nye tiden er kansellert så har du to valg. Du kan glemme denne rare informasjonen og leve videre som før, eller du kan heve din frekvens og starte med å skrive ditt eget manus for resten av ditt liv. Dette valget var ikke tilgjengelig for veldig kort tid siden. Vi trodde vi hadde valget, men alle våre valg var allerede skrevet ned i manus. 

  Det er en skummel tanke for mange, men for andre er det utrolig befriende. 

  Den eneste måten å manifestere nye ting i livet ditt som ikke har med manus å gjøre, er å heve frekvensen din. La oss si det sånn at du må ha en høyere frekvens enn ditt eget gamle manus for å kunne endre det.

  For å heve energiene dine MÅ du kutte ut drama fra livet ditt. "Spillet" livnærer seg på dine følelser og spesielt på negative følelser. Redsel, angst, depresjon, sinne, frustrasjon, sorg osv. Bruk mindre tid sammen med folk som du kjenner at du blir sliten av å være rundt. Ikke besøk de du egentlig ikke orker å besøke, ikke gjør ting fordi du føler det er forventet av deg. Ikke si ja når du egentlig vil si nei. Følg din egen overbevisning av hva som er rett og galt for DEG!

  Ikke la ting gå inn på deg. VIT at alle situasjoner som krever en følelsesmessig reaksjon fra deg ​er designet for å "stjele" energi fra deg. 
  Når du la være å mate slike situasjoner eller drama med dine følelser så vil du kjapt se at det fordufter ut av livet ditt. 

  Gi ikke fra deg tid og energi til en jobb som tar din glede og energi. Ikke tving deg selv til å trene eller gå på diett dersom du føler det tar mer energi enn det du får tilbake. Vær i balanse. 

  Den aller enkleste og kjappeste måten å heve sin frekvens på er å slutte å spise kjøtt.  Ikke fordi du blir syk av det, ikke fordi det er synd på dyrene, ikke fordi religion sier det. Dette kan du gjerne også ha som grunner, men vit at dersom du spiser noe som har kjøtt, blod og et hjerte, så forer du kroppen din med en energi som vil holde frekvensen din lavt nok til at du ikke klarer å skrive ditt eget livs manus. 

  Det er sånn "the matrix" er designet.  Du kan helt fint leve et lykkelig liv selv om du spiser kjøtt. Kanskje du til og med har et godt manus og ikke føler du trenger noen endring. Men dersom du har vært interessert i loven om tiltrekning eller å skape et bedre og rikere liv for deg selv uten å lykkes, så er det mest sannsynlig fordi frekvensen din ikke har vært høy nok = en match til det du søker, og dermed vil du aldri nå det punktet hvor du helt bevisst kan skape din egen virkelighet. 

  For de av dere som ikke er en aktiv "spiller" i verden så vil dette høres helt på trynet ut og dere vil glemme alt som står her. For deg som syns det høres rart ut eller logisk ut, men som er her om en aktiv "spiller" så vil du ikke kunne glemme denne infoen helt. Noe i deg vil vite at du leste dette av en grunn og det er på tide å i alle fall teste om dette er sannhet i din illusjon eller ikke. 

  Utfordring: Hold deg unna alt av kjøtt (alt som har et hjerte) i en uke og se hvordan du føler deg. Enda bedre, hold deg unna i 30 dager og kjenn etter hvordan det føles. I det frekvensen din stiger så vil sykdom og smerte også forsvinne fra kroppen din fordi alt av sykdom kan kun befinne seg på lavere frekvenser. 
  så på en måte kan man si at det vil gi en helsefordel å la være å spise noe som har et hjerte, men det fungerer ikke direkte på den fysiske måten som vi tidligere kanskje har trodd. 

  Dersom du klarer, med et positivt sinn, å holde deg unna kjøtt, drama og ting du egentlig ikke vil ha i livet ditt i 30 dager, så vil du være nærmest en helt ny person om en måneds tid. Du vil se alt rundt deg klarere, du vil skille mellom sant og falskt, du vil ha mye større selvtillit, du vil føle deg friskere, du vil kunne lese denne posten med helt andre øyne enn du gjør nå. 

  Dette er ikke noe skremselspropaganda. Som sagt kan du leve et helt flott og lykkelig liv uten å gjøre noe av dette, dersom det står i manuset ditt. 
  Det er absolutt ingenting å være redd for. Du gjør ingenting feil ved å la være. Du tar ikke skade av å le av denne posten eller mene at jeg er fullstendig feilkoblet i hodet :-D  Alt er helt ok og du skal ikke ta det jeg skriver for sannhet dersom du ikke til nå har kjent inni deg at selv om dette er merkelig så er det en logikk som du ikke nødvendigvis klarer å forklare hvor kommer fra. 

  Det har tatt meg lang tid å "connect the dots" og jeg blir kanskje aldri ferdig, men bildet blir klarere for hver dag som går. 

  Uansett hva du tror på eller ikke tror på, så er det å heve sin frekvens en god ting. Selv om du ikke engang tror på frekvenser. Da kan du heller tenke at det alltid vil være fordelaktig å se positivt på ting og la være å involvere seg i drama. om ikke annet enn for ditt eget hodets fred ;-) 

  Ha en god helg videre alle sammen !    

 • Publisert: 12.03.2017, 03:12
 • Kategori: Healing
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Virkelighetensverden

  12.03.2017 kl.11:37

  Hallo!

  Har du noe empirisk bevis for dine påstander?

  Du skriver at om man holder seg unna kjøtt så vil man bli mye mindre syk. Mennesker levde tidligere stort sett av planter. Alikevel dødde de MYE tidligere, og hadde dårligere helse. Hvordan forklarer du det?

  healeren

  12.03.2017 kl.15:39

  Virkelighetensverden: Kjempebra spørsmål selvfølgelig! Nå skrev jeg at man kan på en måte si at det kan være knyttet til sykdom frekvensmessig og nødvendigvis på den måten vi har tenkt på det før. Eller i alle fall sånn som jeg har lært på skolen :-) Dersom man klarer å holde frekvensene oppe og samtidig spiser kjøtt så vil det med all sannsynlighet gå helt fint og ikke påvirke en på samme måten. Jeg bare sier at den kjappeste og enkleste måten er å kutte ut kjøttet fordi det er så tung frekvens. Når det gjelder mennesker tidligere så levde de ikke stort sett av planter. Vitenskapen sier at arten før homo sapiens var ferdig utviklet levde mer av planter, mens vi startet med kjøtt ganske tidlig. De døde tidligere med det hadde også med å gjøre at de ikke hadde vår levestandard på mange andre måter. Hus, klær, sykdom/infeksjoner, medisiner osv :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits