Healeren

Jeg heter Beathe og jeg jobber hovedsaklig som healer. Jeg driver også med tarot kort og krystaller og interesserer meg for det meste innenfor det åndelige. Dersom du også syns sånt er spennende så bli gjerne værende! :-)

Hvordan finne riktig kjæreste!

 • Publisert: 18.03.2017, 00:22
 • Kategori: Healing

 • Har du prøvd å finne "den rette", men ikke helt truffet mr./mrs. right? 


  De aller fleste av oss ønsker noen å dele livet med. En som forstår oss, ser oss og elsker oss for akkurat den vi er. Ikke sant? 

  I alle fall er det sånn for nesten alle jeg kjenner og har møtt på min vei gjennom livet. 

  Noen ender opp med samme "feile" type menneske om og om igjen, mens andre finner feil hos hvem som helst eller er selv redd for å binde seg. 

  Vel, jeg har den ultimate løsningen på alle disse problemene. Jeg sier ikke at den ultimate løsningen er perfekt for deg, men jeg tør å påstå at for veldig, veldig mange så vil dette være gode ideer i jakten på "den rette"   Som jeg skrev om i forrige innlegg (les HER) så er de fleste man treffer mest opptatt av seg selv og sin usikkerhet. Det samme gjelder mest sannsynlig deg, fordi vi alle har våre usikkerheter. Spesielt i møte med en som får blodet til å bruse litt ekstra. 

  Det vi har gjort feil helt fra starten av er å lete etter noen som skal utfylle de sidene ved oss som vi mangler selv.  Det som da skjer når vi møter den vi anser som en god match til oss selv er at vi blir ekstra usikker fordi det står så mye på spill. Dette er ikke noe vi går rundt og tenker over, men hvis du tar en runde i den interne minneboken din og analyserer noen gamle forhold, så vil du kanskje se at det var spesielle grunner til at du falt for dine eks kjærester. Av og til er grunnen så enkel som at den personen bare var det flotteste du noensinne hadde sett, men den dagen det blir nok til å skape et likeverdig og lykkelig forhold så sliter vi, for da blir det rift om plassene her og der. 

  Vi kan vel være noenlunde enig i at vi trenger litt flere ting på plass for å få det til å fungere?

  I følge en rekke undersøkelser så trenger vi fysisk tiltrekning, ca like verdier når det gjelder de viktige tingene i livet, et par felles interesser og kanskje også dele litt humor. 

  OK. Den er grei! Men hvis man har alt dette, hvorfor fungerer det da ikke alltid? 

  JO, da må vi tilbake til dette med at vi leter etter noen som innehar de sidene vi selv mangler.  Dette er det viktigste punktet å huske. 

  Dersom du vil ha et forhold som virkelig fungerer, uten drama, uten nevneverdig krangling og uten sjalusi og annet styr så må du jobbe med deg selv FØR du i det hele tatt tenker på å gå inn i et forhold. 

  Når du hodestups forelsket dingler inn i et forhold med den "flotteste på jord" og følelsene opptrer som dop i kroppen din så er det ikke så rart at det feiler.

  Du har ingen plan!

  Plan? ... Skal man liksom planlegge forelskelse og kjærlighet? Skal ikke det skje av seg selv, helt plutselig, og sveipe oss med seg som en virvelvind?
  Jo for noen er de sånn, men uten en viss plan så er det ganske sjeldent at det holder veldig lenge. 

  Trikset med "selvarbeid" er å bygge et liv for seg selv, helt uavhengig av et annet menneske. Fyll de tomrommene i sjelen din selv, før du i det hele tatt tenker på å lete etter en annen "hullete" person som skal redde deg ut av ensomheten. 

  Når du har brukt tid på å bygge deg selv og livet ditt opp, fylt det med hobbyer og drømmer, ryddet opp skapet for skjeletter, gått videre fra alt annet og føler at du nå har det så bra at du egentlig ikke trenger en kjæreste, DA kan du begynne å tenke på hvilken person som kunne passet inn i DITT liv. 

  Du gjør både deg selv og din fremtidige utkårede en stor tjeneste. Du kommer nemlig ikke til å forvente noe av den du ønsker deg. Du kommer til å være trygg på det du har bygget opp og du kommer ikke til å godta at noen behandler deg dårlig heller. Du kommer til å utstråle en selvsikkerhet som vil få helt andre beilere på banen og du slipper å være sjalu fordi du trenger ikke denne personen på samme måte som du kanskje har følt tidligere. 

  Du kommer til å være mer kritisk til dine egne valg og kunne åpne døren for de som er seriøse angående deg. Du vil ikke opptre klengete, du vil ikke tolerere vinglete personer eller de som er så usikre på seg selv at de lar det gå utover andre. 
  Du vet hva du vil ha og du vet hva du ikke vil ha, dermed har du en plan. 

  Du kan fortsatt oppleve at alt skjer på romantisk vis. Og det blir bare enda mer romantisk dersom du finner en som du faktisk ønsker å vie tiden din til. For denne gangen vil du være mye mer obs på hvordan andre er, og ikke være like opptatt av deg selv. Du vet hvem du er og hvor du skal så nå kan du virkelig lytte, se og bli godt kjent med en person før utseende rekker å blende deg. 

  Du kommer til å være ærlig fra dag en fordi du ikke gidder å "gå feil" igjen, og dermed så kan du også trygt si ifra dersom du ikke ønsker å fortsette etter noen dater. Du kommer ikke til å lage noe drama eller tolerere noe fra andre fordi energien i ditt eget liv er for god til å ødelegges av sånt. 

  Så kan vi også snu litt på det.

  Vi er altfor dårlige til å "se oss selv i speilet" til tross for at vi er selvopptatte ute blant folk. Hvis du har hengt med så langt så skjønner du hva jeg mener. 

  Hva kan DU tilby en annen person? Er du en "skadet fugl" som trenger lapping og bekreftelse eller er du en som har "ting på stell" og kan tilby et stabilt partnerskap startet på blanke ark? 

  Vær en eksklusiv vare i motsetning til knust nips. Det har ikke med utseende å gjøre, men hvordan du ser på deg selv og føler deg innvendig. 

  Bli glad i deg selv! Når andre ser hva du betyr for deg selv så vil de automatisk ønske å behandle deg godt også. Og den som tør å kurtisere deg etter dette, har mest sannsynlig sitt liv "på stell" også ;-) 


  Lykke til!

  Og husk at dersom du ikke klarer å gjennomføre en forandring av deg selv og ditt liv, så finnes det heldigvis noen eksempler på god flaks også ;-) 

  "Alle kan finne en kjæreste, men kvaliteten på forholdet må du jobbe for" 

                                                                                              

                                                                                              
   

 • Publisert: 18.03.2017, 00:22
 • Kategori: Healing
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  AltErEnergi

  18.03.2017 kl.00:50

  Sykt bra innlegg:) Takk.. Jeg leser en del blogger, og kom tilfeldigvis over din blogg, eller kanskje det ikke var tilfeldig? ;) Dine ord ga gjenglang og kommer nu til å se hva du tidligere har skrevet:) Legger deg til favoritter.. Go girl:)

  healeren

  18.03.2017 kl.01:37

  AltErEnergi: Tusen takk, så kjekt å høre :-D Har ikke skrevet så veldig mye enda da bloggen er ganske ny, men følg gjerne med. Ut ifra "navnet" ditt *alterenergi* så har vi nok helt sikkert en del til felles :-D Ha en strålende helg der :-*

  stavangerinmyheart

  18.03.2017 kl.08:51

  Flott innlegg:)) Ønsker deg en fin dag.

  healeren

  20.03.2017 kl.23:31

  Tusen takk, så snilt :) Ha en super dag /uke du også ??

  Skriv en ny kommentar

  hits