Healeren

Jeg heter Beathe og jeg jobber hovedsaklig som healer. Jeg driver også med tarot kort og krystaller og interesserer meg for det meste innenfor det åndelige. Dersom du også syns sånt er spennende så bli gjerne værende! :-)

Kjapp meditasjon for alle!

 • Publisert: 23.03.2017, 02:47
 • Kategori: Healing
 • Jeg er ikke av verdens mest tålmodige type, så når jeg skal meditere så blir det enten max 20 minutter eller så sovner jeg. Det er som om jeg er veldig påslått og rastløs og plutselig slår kroppen min seg av. Har sikkert veldig godt av meditasjon egentlig ;-) 

  Jeg forstår ikke de som kan sitte i timevis med øynene igjen uten å sovne, og derfor så har jeg måtte ty til effektiv meditasjon eller rett og slett bare sette av god nok tid til en lur i samme slengen.  Guidet meditasjon kan funke bedre for da vekkes jeg hver gang guiden sier noe. 

  MEN, det er ikke alltid det passer å legge seg godt til rette, tenne lys og ha lyd på ørene så jeg har funnet noen kjappere løsninger som fungerer veldig godt for min del og forhåpentligvis kanskje også for andre som kjenner seg igjen i det jeg skriver her. 

  Her forklarer jeg EN av disse korte "løsningene". Så kan jeg legge ut flere etter hvert.   SOLMEDITASJON:
  Denne digger jeg! Når solen er fremme, uansett årstid.
  Jeg elsker lyset av solen. Spesielt fint her i Bergen hvor vi har en god del gråvær. 
  Jeg kler på meg nok klær til å sitte ute selv om det er snø.
  Fungerer forsåvidt gjennom vinduet også, men aller best ute. 
  Sørg for å ikke fryse, da slapper du ikke godt av. Noen ganger bruker jeg rolig musikk fra mobilen mens andre gangen bare sitter/står jeg og nyter stillheten. Lukker øynene uten solbriller og lar lyset treffe hele ansiktet. Jeg visualiserer at solen går inn gjennom huden og gjennomlyser kroppen min. Trekker den til meg omtrent som en svamp. Tenker at solen lyser opp hver eneste mørk krok i kroppen og gjør dårlige celler frisk. Når jeg føler meg "fylt" av lys er meditasjonen over. Det kan ta mellom 5 og 20 minutter, avhengig av hvor mye tid jeg har. 

  Man føler seg mer levende og full av energi etter en solmeditasjon.   (Her i skogen med hunden min. Perfekt sted for en 5 minutters påfyll med sollys.) 

  Dette kan gjøres stående midt på en tur også dersom man har 5 minutter.  Det er ekstra effektivt hvis man klarer å tømme hodet og kun tenke på solen, varmen og lyset i de minuttene man holder på. 

  Prøv selv, og se hva du syns! :-)    

 • Publisert: 23.03.2017, 02:47
 • Kategori: Healing
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  ezedoll

  23.03.2017 kl.08:35

  Flott innlegg! Vurderer å begynne med meditasjon, det virker så avslappende.. :-)

  healeren

  24.03.2017 kl.09:13

  ezedoll: Tusen takk :-) Det er absolutt herlig. Spesielt for oss kvinner. Er så mye som surrer oppi hodene våre vet du :-D Trenger ikke holde på så lenge ad gangen. Alt hjelper!

  Nora Piscopo

  23.03.2017 kl.09:45

  Jeg har så lyst til å klare å meditere, men dessverre har jeg ikke tolmodigheten eller roen til det.. Ender alltid opp med at jeg sjekker klokken og tenker på tiden, enn at jeg faktisk slapper av..

  healeren

  24.03.2017 kl.09:16

  Nora Piscopo: hehe Kjenner meg godt igjen der.. Var sånn før. Men så sluttet jeg å tenke at jeg MÅ holde på en viss tid. Spiller jo ingen rolle egentlig så lenge du får koblet litt av. Solmeditasjon er genial på den måten at du får solt deg samtidig, og det er jo digg å sitte litt i solen og bare nyte den. Så da kan du slå to fluer i en smekk. Om du sitter 5 eller 15 minutter spiller ingen rolle i starten. Etter hvert så blir rastløsheten mindre slik at du knaksje klarer mer, dersom du vil det :-) Typisk damer å tenke for mye :-D

  Skriv en ny kommentar

  hits