Healeren

Jeg heter Beathe og jeg jobber hovedsaklig som healer. Jeg driver også med tarot kort og krystaller og interesserer meg for det meste innenfor det åndelige. Dersom du også syns sånt er spennende så bli gjerne værende! :-)

Alternativmessen Bergen 2017 !

 • Publisert: 27.03.2017, 02:38
 • Kategori: Healing
 • I helgen var det alternativmesse her i Bergen. Eller rettere sagt Alternativ Wellness messe. For de som ikke har vært på noe sånt før så er det en svær hall (grieghallens ene underjordiske dekk) Som er fylt opp med boder av ymse slag. Her finner du både helt vanlige helserelaterte aktører som fysioterapeuter, massører,salg av økologiske hud og hårprodukter, og så finner du haugevis av boder med spåkoner og menn, astrologi, håndlesning, aurafotografering/tolkning, medium, sjamaner og andre spennende utstillere innenfor det alternative og mystiske. Litt for enhver smak kan man vel si. 
  Og så holdes det foredrag innenfor mange forskjellige emner hele helgen. Masse spennede å få med seg!   Jeg selv syntes at alt er spennende. Fra det "normale" til det fascinerende og mystiske som jeg kan lite om selv. 

  Vi var 5 stykker som dro sammen og vi gikk rundt å tittet en stund for å se om det var noe vi hadde lyst å prøve. 
  Jeg har vært hos en del klarsynte før, pluss at jeg selv driver jo med healing, tarot/englekort og pendulering. Så jeg hadde egentlig ingen spørsmål om livet eller fremtiden som jeg ønsket svar på. Det er i grunn deilig.... Da jeg var yngre var jeg nysgjerrig på alt hele tiden og kunne gjerne leid en spåkone for en hel uke så hun/han kunne fortelle meg alt om meg selv.  Men nå er jeg helt rolig og har ikke samme behovet for å vite mer enn det jeg selv får inn. 

  Tror kanskje det hadde litt med å gjøre at jeg alltid har følt på energiene og det var kjekt å kunne gå til noen mer erfarne og få bekreftelse på at jeg hadde den kontakten med det åndelige som jeg følte jeg hadde. Det blir vel sånn når de man har rundt seg ikke skjønner helt "greien" og ikke syns det er dritgøy å snakke om energier og fornemmelser hele tiden :-D 

  Men men, nok om det... Jeg hadde litt lyst å gå til noen som jeg ikke hadde vært hos før, uten spørsmål og bare se hva jeg "fikk". 
  Etter både en og to runder rundt hallen så hadde jeg enda ikke bestemt meg. Men 3 av de jeg var sammen med gikk til en dame som har fått mye skryt av andre. En jeg også har snakket med for flere år siden og som traff på mye. Mine venner var ikke like fornøyd. Hun sa noen ting som stemte veldig godt, men også et par ting som var "helt på jordet" og dermed så var de litt skeptiske. 

  Til hennes forsvar så vet jeg selv at det ikke alltid er like lett å lese andre 100%. Spesielt ikke på messe med hundrevis av folk og mye støy. 
  Jeg har opplevd å få inn ting som jeg tror er ang den personen jeg snakker med, og så viser det seg at det var snakk om moren til vedkommende eller naboen. Man føler seg jo litt utsatt når man åpner munnen for alle kan ta feil. Men igjen, når man selv velger å sitte på messe og ta 4-500 kr for 15-20 minutter så bør man nesten være sikker på at man er god.  Det er min mening. Selv om jeg opererer innenfor det alternative så syns jeg at mennesker skal være et større fokus enn penger. Og jeg har ingenting til overs for de som utnytter andre i en svak posisjon. F.eks ved sykdom o.l 

  Anyways... 
  Jeg kikket litt på krystaller og bøker, noen flotte lamper og pendler. Jeg elsker pendler! Mange av de er så vakker. Men jeg endte opp med å ikke kjøpe noe som helst fordi jeg i grunn har nok hjemme. 


  (Lamper i denne stilen her solgte de på messen)


  Mine venner kjøpte øredobber og smykke med kvarts krystall. Veldig fine ting! 

  Når alle begynte å bli litt lei, ble jeg litt desperat etter å finne en jeg kunne "gå til" . Det er tross alt bare sånn stor messe en gang i året og da kommer det utstillere fra hele landet. Er kjekt med noen litt nye ansikter å velge mellom også!  Jeg endte med å sette meg litt sånn plutselig ned til en ung mann. Uten å helt vite hva han drev med for å være ærlig. Men jammen var det der jeg skulle havne. Han var en sånn type som ikke gjorde seg til i det hele tatt. Standen hans var helt enkel og han hadde på seg helt vanlige klær. Mange har jo det såklart, men veldig mange er også av typen "fargerik" på messen. og det er jo litt av sjarmen, men det føles av og til enda mer ekte når alle "gimmicker" er strippet bort. 

  Han startet med å lukke øynene og "tune" seg inn på meg. Han var veldig rolig og snakket litt lavt. Jeg er ganske utadvendt og i noen tilfeller litt høylytt så jeg blir vanligvis helt perpleks når folk er så stille. Men i denne settingen var det bare fint. 

  Tingene han sa var fantastisk for meg å høre. Jeg skal ikke legge ut om alt her, men kan fortelle at han følte at jeg var fra en annen dimensjon og hadde som oppgave å løfte frekvensene her på jorden. Hva passer vel bedre for en healer å høre enn det? :-) Det gjorde meg glad. For dere som ikke er så veldig åndelig så høres det nok helt skrudd ut, men for meg så var det fint. Han beskrev personligheten min veldig nøyaktig og sa ting som at jeg alltid kjempet for rettferdighet og at jeg var veldig ærlig. Han kunne se hvordan jeg hadde arbeidet med meg selv og hvor langt jeg var kommet på veien i forhold til det å være seg selv bevisst og stå i sin styrke. Han kunne kjenne kraften min og sa at den dirret, og det gjør den. Jeg merker det best selv når jeg skal legge meg og jeg trykker litt på mobilen før jeg får sove. Hele kroppen dirrer rolig. Og jeg har virkelig arbeidet med meg selv.  I mange år!  Han sa en haug med andre ting også og jeg er glad jeg tok litt notater.  Ja forresten så spurte han helt plutselig om min farmor var død, noe jeg svarte ja på. Han så at vi hadde et spesielt bånd og at hun var med meg. Kanskje du syns det høres ut som gjetning, men både min mormor og morfar døde før jeg var født, og min farfar døde da jeg var 4 år, så farmor er den eneste besteforelderen jeg har kjent godt og det kunne han umulig vite. Hadde det vært gjetting kunne han sagt jeg hadde et bånd med hvem som helst av de fire. Da vi snakket om farmor stilte jeg et spørsmål ang min onkel (farmors sønn) som dessverre gikk bort for noen år siden. Jeg sa at min onkel hadde gått bort veldig plutselig , og han kunne se hva som hadde skjedd og at han ikke hadde lidd. Og dette handlet ikke om sykdom. Det var en hendelse som skjedde uten forvarsel fra det ene øyeblikket til det andre. Man kan ikke gjette seg frem til sånt. 

  Alt i alt var jeg superfornøyd med alt jeg fikk ut av denne readingen. Jeg sitter igjen med enda klarere mål og enda mer trygghet på at det jeg driver på med har noe for seg. 

  Vi gikk fra messen og videre til bondens marked på torget i Bergen.   Det var en fin overgang å komme fra alt som kan virke litt "svevende" til god "jording" blant naturlige produkter fra lokale gårder. 
  Det enste vi handlet med oss hjem var en krukke lynghonning, men vi spiste nystekte sveler med syltetøy mens regnet øset ned som det ofte gjør her i byen vår. Var kliss våt i skoene da vi tilslutt satt oss i bilen for å kjøre hjem igjen. Men hva gjør vel det når man kommer hjem til en god og varm leilighet, kan skifte, lage seg middag og se film :-) 

  Var du på messen? Har du vært på messe før? Har du vurdert å gå dit?  Det er kjekt å høre andres erfaringer også. 

  Ha en super ny uke alle sammen :-*

 • Publisert: 27.03.2017, 02:38
 • Kategori: Healing
 • 15 kommentarer
 • 15 kommentarer

  Henriette Thorkildsen

  27.03.2017 kl.10:39

  Herlig lesing, jeg har vært på messen før - fikk da auraen min lest noe jeg syns var veldig interessant. Kjente meg selv igjen i det jeg ble fortalt. Hadde veldig lyst i år også - men dessverre måtte det prioriteres andre ting. Håper du får en fantastisk uke <3

  healeren

  27.03.2017 kl.10:47

  Henriette Thorkildsen: SÅ kjekt, ja jeg tenkte på det samme, men ble ikke denne gangen.:-) Tusen takk for det og i lige så :-)

  Nora Piscopo

  27.03.2017 kl.11:16

  Så kjekt! Kanskje jeg må ta turen der en gang! :D

  LilleMilly

  27.03.2017 kl.11:21

  Så utrolig spennende! Jeg var selv på den messen. Selv kan jeg å pendle og lese andre med tarotakort/englekort, men tok turen på messen for å oppleve mer.

  Jeg syntes nesten deg var litt trist at omtrent ALLE om ikke det var alle standene. At de tok 4-500 kr på messen! Det var jo ikke de samme omgivelsene som en ellers ville vært i. Og deres evner ble derfor påvirket der etter. (Noe som er forståelig). Følte derfor ikke man kunne gå bort å hilse på/ slå av en prat om hva dem drev med og erfaringer og ulemper. Det var en følelse av å måtte "dra kortet" om en åpnet munnen til dem.

  Men spennende at du prøvde!

  Ha en riktig fin mandag! Gleder meg til å lese mer :)

  healeren

  27.03.2017 kl.16:28

  LilleMilly: Ja er litt sånn, dersom du kiker litt for lenge på standen så føler en nesten at en må betale :-D hehe.. Men det er jo selvfølgelig ikke sånn da! Ja jeg var utrolig fornøyd med min opplevelse! :-) Følte jeg havnet hos helt riktige person. :-) Så kjekt du også var der!

  Virkelighetensverden

  27.03.2017 kl.15:11

  Du snakker om en som kunne "se" ting om din farmor og onkel, og at man "ikke kan gjette seg frem" til slike ting. Er det ikke rart at folk sier de kan "se" slike ting, men de kan ALDRI gi deg f. eks et navn? De kan aldri gi deg spesifikke opplysninger.

  Når man har tatt opptak av slike situasjoner har man også funnet at personen som blir "lest" ofte glemmer/ignorerer alle feilene som blir sagt, og bare ser på de få gangene der ting stemmer.

  Det er INGEN som noensinne har bestått en vitenskapelig test der synske har blitt testet. Heller ikke healere osv. OM dette faktisk fungerte så ville leger tatt det inn på sykehuset. Tenk så mye penger de kunne tjent!

  Og tenk så utrolig vitenskapen hadde utviklet seg om man oppdaget at man kunne kommunisere med døde?

  healeren

  27.03.2017 kl.16:54

  Virkelighetensverden: Joda, jeg skjønner veldig godt de tankene dine og jeg har veldig respekt for at noen ikke klarer å tro på ting som ikke kan bevises på samme måte som matematiske ligninger :-) Nå har jeg opplevd så mye "spesielt" selv at jeg ikke er skeptisk på samme måte som mange andre. For all del så liker jeg også ting som kan bevises. Jeg vil alltid vite hvordan og hvorfor ting fungerer og liker og forstå, ikke bare bli fortalt at "sånn er det" og ikke forstå ting selv. Og det krasjer jo litt med mye åndelig. Men sånn som jeg opplever det de gangene jeg plutselig får inn informasjon om andre mennesker så har jeg aldri hørt noe navn. Jeg får en følelse av om det er mann eller kvinne, hvordan de er bygget, kanskje noe om klær, men aller mest om personlighet eller interesser. Det tror jeg rett og slett er fordi at hvis vi nå ser for oss at åndelighet var sannheten da (bare til eksempel. Du får ha den sannhet du vil) så går jo det mye på essensen av den vi er uten alle "varemerkene" her på jorden. Det handler mye om hvorfor vi er her, hvilke evner vi har som vi kan bidra med i felleskap med andre mennesker. Noen er flink å bygge, andre å sy osv. Jeg personlig, tror det er derfor navnet er mindre viktig. Men jeg skjønner at det kan virke søkt på de som baserer sin sannhet på harde fakta. Det har litt med bruken av høyre og venstre hjernehalvdel å gjøre. Kanskje det ikke skal være så lett å måle alt på en vitenskapelig måte. Kanskje det er litt av poenget. Det ville vært liten vits i å utvikle seg å søke videre dersom alt var bevist hele tiden. Jeg utelot å fortelle et par ganske private ting som han sa til meg, bare fordi jeg er ikke typen som legger alt ut på nett, men jeg er helt sikker på at han kunne lese meg. Ut av alle kvaliteter et menneske kan bestå av paret opp mot alle opplevelser og erfaringer man har hatt gjennom et liv, så skal det godt gjøres å ikke bomme på en eneste ting syns jeg.
  Har vært hos flere andre tidligere som har hatt litt rett og litt bom.(og nei, jeg glemmer ikke bom'ene. Jeg er veldig detalj orientert) Men han her hadde ikke en enste bom. :-) Jeg syns i alle fall det er imponerende !

  Jeg er også av den oppfatning at vi alle kan gjøre dette om vi bare klarer å stille inn energien på rett frekvens. Som en radio. men det krever en del jobbing. Det er jo for eksempel bevist at vi har et energi felt rundt oss og at kroppen vår er bygget opp av atomer hvor atomets kjerne er omgitt av elektroner, altså er vi egentlig bare energi. (kort forklart, men likevel sant) Dette er forskning. De har også bevist at vi sender ut en frekvens når vi tenker på noe. Så hvis vi kan sende ut så kan vi nok ta inn andre også. Dersom man er på samme frekvens. :-)

  Det er spennende og jeg håper de fortsetter å forske på det. Jeg liker info fra begge leirer om man kan si det sånn :-)

  Forresten , når du nevner de døde, så var det et sykehus (husker selvfølgelig ikke navnet men skal prøve å finne det) som utførte en test. Flere pasienter hadde, dersom de var erklært klinisk død og vekket til live igjen, rapportert om at de hadde sett rommet oven ifra og flere kunne gjengi ting som hadde blitt sagt. Sykehuset bestemte seg for å legge et par objekter på toppen av et høyt skap i rommet for å se om noen av pasientene ville kunne si hva som lå der.
  Dette var et skap man ikke kunne se toppen av når man stod på bakken.

  Og visst var det flere som kunne gjengi nøyaktig det som lå oppe på skapet etter en slik opplevelse. Det er jo rart da? Dersom vi ER kroppen vår og det ikke finnes noe som helst etterpå..

  Virkelighetensverden

  27.03.2017 kl.18:01

  Hallo!

  Og takk for svar :)

  Jeg vil GJERNE lese den studien der leger la lapper ved operasjonssalen og pasientene kunne "lese" de. For den rapporten har jeg aldri hørt om. Jeg har hørt om flere lignende studier, og INGEN av de har hatt noen positive resultater. Men du kan jo vise meg linken til denne.

  Og masse og energi er jo to sider av samme mynt. Dette er ikke noe nytt. Heller ikke at vi har "energifelt" rundt oss. Dette gjelder jo ALT. For vi er omgitt av stråling. At tanker skal endre dette energifeltet er derimot svært usannsynlig, og jeg vil gjerne se hvor du har dette fra. Og at et annet menneske skal klare å plukke opp disse årsmå endringene er enda mer usannsynlig.

  Det blir som de personene som påstår de kan kjenne stråling fra telefoner. Når man tester disse personene så er det ingen som klarer å bevise det. Man kan TRO at man kjenner stråling fra ting, men TRO er langt fra fakta.

  Det samme med personer som får "hjelp" av synske. De kan TRO at de får kjempegod fakta, men det betyr ikke at det stemmer. Et enkelt triks er jo å f. eks bruke sosiale medier. Her kan man se hvem som legger ut bilder fra f. eks alternativ messen i Bergen. Så kan man "tilfeldigvis" få kontakt med den personen etter at man har lest gjennom facebook/instagram profilen og si "jeg ser at du har en hund. En hund som nylig dødde"- osv. Det er mange triks som kan brukes. Derfor må man ha vitenskapelige tester for å teste disse såkalte mediumene.

  Har du noen evner? For det kunne vært interessant å teste de.

  Kjekt å snakke med deg :)

  healeren

  27.03.2017 kl.23:03

  Virkelighetensverden: Hehe takk i lige så. Prøver å finne den sykehus studien til deg. Klart du må lese det selv. Vet ikke om det var en offisiell studie eller en test de gjorde ved akkurat det sykehuset. Når jeg tenker meg om så lurer jeg på om jeg så det i en dokumentar. Skal lete mer :-)
  Tror ikke det var noe de måtte lese da. Mener det var objekter såvidt jeg husker, type EN rød paraply, en tegning av en firkant osv. 3-4 ting som var helt "random". Skal lete mer, men er noen år siden jeg så/leste det. Her kommer i alle fall linken til en mer offisiell studie hvor de skulle teste over 2000 pasienter ved flere sykehus som døde, men våknet til liv igjen av hjertestans. Ut av alle pasientene så var det bare 140 som overlevde og 9 som kunne fortelle om NDE (near death experience) 2 av disse igjen kunne beskrive noe fra selve rommet de var i og kun 1 av de to var pga helse i stand til å svare på et dybdeintervju. Og han eller hun befant seg ikke i et av rommene de hadde plassert ut objekter på høye hyller eller skap, så de kunne ikke verifisere den biten i det tilfellet.Men kunne se personene ovenifra blant annet. Du kan lese litt selv. Det er ikke noe bevis på alt jeg tror på, men en tanke om at "noe" er det kanksje. Så skal jeg lete videre etter det jeg så den gang. https://iands.org/news/news/front-page-news/1060-aware-study-initial-results-are-published.html

  Jeg er klar over at studier har vanskelig for å bevise det "paranormale", men selv forskerne sier jo at de ikke vet en brøkdel av det som er å vite om både oss selv og verden vi lever i. Forskningsresultater er alltid bare det vi mener er riktig "idag".

  Ting kan endre seg fort. Utstyret og testene utvikler seg også og mange studier blir tilbakevist eller forandret på.

  Så hvis man vil være skikkelig realist så er det fint å holde seg til det man blir presentert for gjennom forskning. Jeg har absolutt ingen problemer med at folk tror og mener hva enn de vil.

  Jeg er forresten, på syvende året, sammen med en som ikke tror på noe. Han tror vi lever og dør og vet ikke mer :-) Mens jeg maser i vei om all slags åndelige ting. Det er fint å kunne være uenig men ha respekt for at vi er forskjellige.

  Og det er kjekt å diskutere f.eks med deg fordi du ikke angriper selv om du er uenig. :-)

  Hehe Jeg er ikke synsk eller medium da. Jeg er healer, og jobber mest med energikroppen og løse opp i blokkeringer osv. Så hender det at jeg "ser ting" eller "får informasjon" men det er ikke sånn at jeg kan bestemme meg for å "se". Så jeg hadde nok ikke meldt meg på noe studie i den retningen. Da er det andre som er mye flinkere enn meg. Men jeg jobber mest med klienter i utlandet som jeg aldri har møtt (lol, fjernhealing er nok en enda villere tanke for deg forståelig nok) Men jeg får gode tilbakemeldinger på infoen jeg kommer med og de sier de føler seg bedre.

  Om det er placebo, så beviser det bare at hjernen vår har evne til å lege oss selv, (tenke oss friske)
  og er det ikke placebo så er det noe i healingen som virker. Jeg vet jo hva som er sannhet for min del, men dersom jeg skulle ta helt feil og alt jeg tror på bare er tull, spiller det egentlig noen rolle hva som funker for hvert menneske så lenge det funker dersom målet er å føle seg bedre?

  Må bare få tilføye at jeg tror på min egen evne og jeg tror også at alle kan lære seg det ved trening og tilretteleggelse. Det over skrev jeg mer som en "Er det så farlig om folk tror på dette"? - setning. . Gjør det virkelig noe selv om andre tror på noe annet?

  jeg gir ofte bort "prøvetimer" slik at folk kan prøve om det er riktig for dem selv. Og jeg har relativt lave priser på behandling fordi jeg mener at alle skal kunne benytte seg av det dersom de ønsker..

  Hvis du vil kan jeg gjerne gi deg en "session" så kan du føle på det selv. Men en ting skal du vite, at energiene rister deg ikke ut av stolen og det er ikke som i spøkelsesfilmer. Og en annen ting er at jeg ikke nødvendigvis behandler konkrete sykdommer. Jeg behandler hele mennesket, men vanligvis vil man kjenne en bedring dersom man har problemer en plass. Det kommer an på hva som er årsaken til problemet. :-) Jeg jobber helst i roten av ting. Jeg er ikke en paracet ;-) (paracet =dekker over symptomene men gjør ikke noe for selve problemet)

  Dersom jeg får noe info på deg så lover jeg og fortelle det så kan du slakte meg ned om det er feil ;-) Da får du eksperimentert på meg eller testet meg litt, som du ville. Men du må i gjengjeld love å være 100% ærlig og du må følge anvisningene mine før og etter healing ;-)

  Hva sier du?

  Virkelighetensverden

  31.03.2017 kl.11:21

  Hallo!

  Beklager seint svar :)

  Du skriver "er det så farlig om folk tror på dette?": Det ER farlig om folk tror på noe som ikke er reelt. F. eks om noen heller oppsøker healer enn lege, eller om noen bruker en formue på healing. Dersom healing var helt gratis: kjør på. Men det er det svært sjeldent.

  Når det gjelder synske er det litt annerledes: de kan ødelegge liv. Ta f. eks Sylvia Brown (kjent "synsk" i USA) som fortalte noen foreldre at deres barn var drept. Det viste seg at barnet var kidnappet, og dukket opp i live senere...... men beskjeden hadde knekt moren, og hun dødde før hun fikk se datteren sin igjen. Hun, og andre "synske", sier ofte feil. Og det kan ødelegge folk fordi de tror det er sant.

  Mitt mål er å tro på så få gale ting som mulig, og så mange korrekte ting som mulig. Det er INGEN bevis for synske, healing, eller noe som helst overnaturlig. Derfor tror jeg heller ikke på det. Studien du refererer til er jo SYLTYNN :) 1 person av 2060 pasienter sa han/hun hørte en stemme som sa "gi sjokk, gi sjokk". Dette kan være et falskt minne, ALLE vet jo at sykehusmaskinene gjør dette. Det neste var at han/hun så en skallet mann som var tilstede. Men igjen: dette er ikke bevis. Det kan være tilfeldig (om man undersøker nok personer så vil man før eller senere finne noen som treffer tilfeldig), det kan være at han/hun hadde sett personen før, det kan være mye ulikt. Man kan ikke hoppe til konklusjonen "det er liv etter døden". Ved en EKTE test (der man legger lapper med beskjeder, eller gjenstander i et rom) er det ingen som klarer å gjengi noe som helst korrekt.

  Takk for tilbudet om fjernhealing :) Men jeg føler det er litt rart at du skal klare å overbevise meg når du ikke klarer å overbevise kjæresten din (ikke frekt ment). Det burde jo være enkelt for deg å vise effekten dersom han f. eks har knekt et bein, eller ødelagt menisken sin eller noe lignende. Eller om han blir forkjølet/manne-syken :) Eller er du som healer flest: de kan bare heale ting som ikke er synlige eller observerbare? Du skriver jo dette: men hva er da vitsen? Om du bare kan få et menneske til å "føle seg bedre" så er jo det noe hvem som helst kan gjøre så lenge pasienten selv tror på det.

  Jeg har en korsbåndskade som du kan få heale :) Jeg er klar for instruksjoner! Og om du fikser det så skal jeg kjempe din sak!

  healeren

  06.04.2017 kl.07:30

  Virkelighetensverden: Ja jeg sa selv at studien ikke var bevis for noe, men at den kunne ikke utelukke at "noe" kunne det være.

  Når det gjelder å bevise healing så er det ikke noe jeg driver med. Altså bevis føring. For meg er det ikke viktig å overbevise andre. Trodde jeg allerede hadde forklart at jeg respekterer hva alle andre måtte tenke og tro her i livet?

  Jeg prøver heller ikke å overbevise min kjæreste selv om vi av og til snakker om ting som han ikke nødvendigvis tror på. Det fungerer ikke sånn at HAN må akseptere at jeg er litt "rar" og så er jeg heldig som har funnet en "normal" .. Du må forstå at du er like "rar" i mine øyne som jeg er i dine. Det handler jo kun om perspektiv. Hele poenget (for min del) med det å være åndelig, er å la folk få være på den stien de trenger å være på for å utvikle seg. Ikke fortelle folk hva som er rett eller galt selv fordi jeg tror det er rett eller galt. I "min" verden så er den måten å tenke på det samme som å være styrt av egoet sitt.

  Og når jeg sier ego, så ikke tenk på ordet ved sin første assosiasjon. Noe negativt, egoistisk i den "normale" forstand. Ego er noe alle har. De fleste identifiserer seg med sitt ego. "jeg er meg og jeg gjør det jeg trenger for å overleve". Det er helt normalt. Problemet er at det som ofte oppstår når man lever i denne tanken er at man isolerer seg fra andre, og alle ideer som måtte komme fra andre blir "angrep" på ens egen identitet.

  Dersom 100 forskere sammen gikk ut imorgen og fortalte verden at vi er alle en del av samme "ting", vi er ikke fysisk, men lever i en illusjon for læring. Da ville du mest sannsynlig gjennomgått en gigantisk identitetskrise. Altså dette gjelder ikke deg, men siden det er vi to som snakker så tar jeg det eksemplet. Hvem hadde du vært uten alt som var blitt deg fortalt? Tror du at du har bygget dine tanker om verden vi lever i selv? Har du utført din egen forskning på alle områdene som du uttaler deg om? Eller baserer du alt du vet på noe som du har blitt fortalt gjennom oppvekst, skole, internett, tv og andre mennesker?
  Bare tenk litt på det. For det som du argumenterer med er ren copy paste av det som alle andre argumenterer mot det åndelige med.

  Nei, jeg har heller ikke gjort min egen forskning og jeg er selvfølgelig påvirket av min oppvekst og miljø akkurat som alle andre. Ingen i min familie er åndelig. Ingen på skolen fortalte meg at det var flere måter å tenke på. Jeg tenkte på disse tingene allerede da jeg var liten.

  Forskjellen ligger i at alt inni deg selv kan du utforske selv, mens alt det du tror på må du stole på andre for å "vite". For en som er glad i beviser så burde det kanskje ringe en bjelle?

  Når det gjelder at det er farlig å gå til healer, så er jeg helt enig i at hvis man knekker foten så bør man oppsøke en lege. Jeg mener at alle må ta ansvar for egen helse og gjøre det de selv føler er best. Man kan ikke skylde på det åndelige eller alternative mennesker dersom en velger å gå til en healer (med eller uten evner for den saks skyld) som ikke klarer å hjelpe en. En som har tatt et bevisst valg om å gjøre det ville aldri skyldt på healeren. Men en som er blitt presset eller lokket til å gå dit, ville det. Folk har et stort problem med å akseptere ansvar for seg selv og sin egen helse. Bruk tid og penger der du tror selv du får best hjelp. Enten det er hos lege eller hvor som helst. Men gjør det bevisst og ta ansvar for "dine" egne valg.

  Angående fjernhealingen så var det du som sa du ville teste meg. Jeg jobber med energi, som ofte kan løse opp smerte ved skader, men dersom du har slitt ut korsbåndet ditt så ville jeg aldri påstå og kunne fikse det. Jeg ville aldri påstå å kunne kurere kreft eller andre sykdommer heller. En skade eller sykdom er ikke bare EN ting. Det er der de fleste skeptikere misforstår hele konseptet om kropp og healing. Men det er forståelig. Det er vanskelig å forholde seg til noe som strider mot det man har lært hittil.

  Og ett spørsmål siden du sier du skal kjempe min sak (selv om jeg ikke kjemper noen sak selv) dersom jeg fikser korsbåndet ditt. Jeg går ut ifra at legene ikke har klart å fikse det siden du fortsatt har problemer så det er jo stilig at du ikke behandler de på samme måte som du behandler meg. :-) Det beviser jo bare det at det du tenker stammer fra forhåndsprogrammering. type "Det jeg tror på er det eneste rette uansett om det ikke i alle tilfeller kan bevise seg selv. Det er sant bare fordi det sant. Og selv om legene ikke kan hjelpe meg så er de beste skikket til å hjelpe meg" Det bevises (må bruke det ordet siden du er så glad i bevis ;-P) også når du skriver at det er et problem at folk tror på noe som ikke er reelt øverst i svaret ditt. Du "eier" sannheten du. Det er kult at en norsk person har funnet svarene på det som hele menneskeheten lurer på! Til og med forskerne! :-O

  For meg er ikke det godt nok. (Selv om jeg forøvrig er enig i at legen er best skikket til å fikse akkurat korsbåndet ditt. Men jeg tror også a

  Virkelighetensverden

  06.04.2017 kl.11:59

  Hallo :)

  Skal prøve å besvare spørsmålene dine så godt som jeg kan:

  "Hvem hadde du vært uten alt som var blitt deg fortalt?": Jeg hadde fortsatt vært meg selv. Jeg ville nok hatt samme type moral, samme følelser osv. Men kunnskapen min hadde nok vært helt forskjellig. Jeg hadde ikke ant noe som helst om universet vi lever i.

  "Har du utført din egen forskning på alle områdene som du uttaler deg om? Eller baserer du alt du vet på noe som du har blitt fortalt gjennom oppvekst, skole, internett, tv og andre mennesker?": Jeg har utført forskning innenfor noen områder ja, blant annet egne målinger som beregner jordomkretsen. Men egen forskning på ALT? Nei. Jeg stoler på forskning som har "overlevd" utallige gjennomgåelser. Det fine med vitenskap er at det er ingen "sjefer". Alle kan motbevise alle. Einstein jobbet på et patentkontor når han kom med sine mest banebrytende tanker.

  For å leve i denne verden så MÅ man godta ting som er fortalt. Hvordan vet du f. eks at drap er ulovlig? Har du drept noen? :) Man bør godta de ting som har gode bevis. Jeg ser i aviser, på tv, i bøker, bilder osv at drapsmenn blir straffet. Derfor forstår jeg at drap er ulovlig. Jeg forstår 2. verdenskrig har skjedd fordi jeg kan se bilder/filmer fra ulike personer, intervju, besøke historiske steder osv. Det er bevis fra flere forskjellige kilder som støtter det. Og slik har jeg bygget mitt verdenssyn. Dette er ikke noe negativt. Det er nødvendig.

  At andre kanskje bruker samme argument som meg mot det åndelige har kanskje å gjøre med at det er gode argument?

  Legen kan sikkert fikse korsbåndet mitt om jeg lar meg operere en gang til, men jeg klarer meg fint i dagliglivet. Måtte bare slutte med fotball. De prøvde 1 gang, men det gikk ikke. Hvordan er dette en forskjellsbehandling av leger og healere? Leger har ved flere anledninger (tusenvis) ordnet samme type skade. Kan healere si det samme? Om de kan det så ville jeg lett prøvd de! Jeg vil jo heller ha noen som tok meg på kneet og VIPS så var jeg frisk! Bedre enn narkose :)

  Når jeg skriver om ting som ikke er reelle så mener jeg ting som ikke er bevist. Jeg eier ikke sannheten :) Men jeg kan ikke se at det er negativt å lete etter gode bevis for det man tror på, og å ikke tro på ting som mangler bevis.

  F.eks: hekser har forsvunnet fra den vestlige verden siden ingen hekser klarer å gjøre noen triks framfor en forsker. Folk flest har også sluttet å tro på det fordi hekser klarer ikke å fly i luften eller forsvinne framfor øynene deres. De mangler bevis.

  Hva skjer så? Jo, man får folk som påstår de kan gjøre usynlige ting! "Jeg kan gjøre deg frisk! Men ikke om du har knekte bein, eller andre ting som kan fysisk undersøkes!" Man får folk som kan "kurere" hodepine, eller smerter. Ting som ikke kan måles av andre en den syke personen. Burde man ikke da tenke "hmmmm det er litt rart at mine krefter ikke kan gjøre noe som helst fysisk!" ?

  Og en kjæreste burde jo være LETT å overbevise! Alle blir jo syk. Da kunne du jo brukt dine krefter og BEVIST at du kan heale folk! Samme med familien din. Du har sikkert prøvd dette, men ikke fått det til. Burde man ikke da vurdere sitt standpunkt?

  Beklager langt innlegg :) Vi kan avslutte samtalen her om du vil, og så skal jeg følge med på bloggen din videre. Du skriver bra, og det blir spennende å se hva som skjer videre :)

  healeren

  06.04.2017 kl.16:37

  Virkelighetensverden:
  Takk for et fint og reflektert svar :-)
  Du har mange gode og logiske meninger og jeg er enige i flere av de, tro det eller ei.
  Da går det an å diskutere videre, uten problemer.

  Hvordan mener du at du hadde hatt samme type moral og følelser dersom ingen hadde fortalt deg hva som var rett og galt opp igjennom livet? Med det mener jeg ikke å si at de tingene du anser som rett og galt, IKKE er rett og galt. Barn tillegger seg ofte både samme humor, moral, samvittighet og følelsesmønster som sine foreldre. Dette er selvølfelig logisk og har egentlig lite med hele dikusjonen å gjøre, men samtidig så viser det jo at vi blir jo påvirket fra vi er født og former store deler av personligheten vår mens vi ennå er små.
  (Ps: Ble inspirert, bl.annet av denne samtalen vår, til å skrive et nytt innlegg idag som du sikkert har mye å kommentere på. Det heter : Går du på autopilot? )

  Det er imponerende at du har forsket på jordomkretsen :-) Er nysgjerrig på hva du kom frem til og hvordan du utførte målingene. Fortell gjerne dersom du vil. Hehe, jeg velger også å stole på "normal" forskning når det gjelder helt vanlige ting. Jeg har ikke noe bedre valg akkurat nå. Men dersom det jeg tror på som du kaller alternativt er riktig, så ville det nesten være for lett om det kunne bevises med de instrumentene vi har idag. Jeg tror de vil finne beviser senere en gang. Vi utvikler jo stadig nye måter å gjøre ting på. Så det er jo veldig spennende. Enten det går ene eller andre veien. Og kanskje er det ikke meningen at det skal kunne bevises? For hvorfor skal vi søke innover hvis vi vet hva som ligger der?

  I åndelighet er reisen selve opplevelsen. Reisen er målet. Jeg behøver ikke forske på tyngdekraften fordi plenty av folk har gjort det før meg, men de lærte sikkert ting underveis som jeg aldri vil komme til å erfare. På samme måte må man kanskje selv ta reisen inn i det åndelige for å forstå opplevelsen av det.

  Det er fint å ha et verdenssyn som er bygget på fakta ja, den er helt grei. Men det er ikke nødvendig for å eksistere. Men nå var det kanskje heller ikke helt 2. verdenskrig jeg tenkte på når jeg snakket om å godta ting som blir en fortalt. Tenkte kanskje på mer relevante ting i dagens samfunn. De fleste godtar det de leser og hører uten filter. Ikke alle såklart, men de fleste gjør det. Jeg ser "saker" som legges på facebook i alle fall ukentlig som får masse reaksjoner. Det tar meg to minutter å sjekke kilder hvor det ofte viser seg at saken ikke er sann eller at den er vridd på. De fleste vil ha det enkelt og slippe og undersøke ting selv.
  Jeg bare mener at det er lov å tenke utenfor det "normale" SELV om det er ting som man i utgangspunktet er skeptiske til. Om ikke for annet enn å utfordre seg selv.
  Man må selvfølgelig ha interessen for å søke da. Og det er det neimen ikke alle som har heller. Du slår meg som en av den typen som liker å finne ut av ting. Det er alltid positivt syns jeg.

  At de fleste bruker samme argument mot åndelighet kan absolutt være fordi grunnene for de aktuelle spørsmålene eller utsagnene er gode ja, men de blir jo av "dere" også regnet for gode nettopp fordi dere tenker som dere gjør. Ikke bare fordi de er gode i seg selv. Når ting blir sagt ordrett om og om igjen, når folk ikke engang gidder å formulere seg på eget vis en gang, da blir det i alle fall dørgende kjedelig i mine ører. Og jeg får absolutt følelsen av at dette er "innspilt" på et tidligere tidspunkt og nå gjengitt til meg.

  Det er bare kjekt at folk stiller kritiske spørsmål. Det får også meg til å tenke på hva andre kommer med. Jeg er åpen for at det jeg tror på er feil, men jeg har ikke noe annet valg enn å følge det som logisk sett virker mest riktig for meg. Det gir mer logikk oppi mitt hodet at "åndelighet" eksisterer enn at det ikke gjør det. Religion er en helt annen sak. Jeg snakker om et åndelig liv på en helt annen måte.

  Angående korsbåndet ditt så skjønner jeg selvfølgelig hva du sier. Jeg ser den, absolutt. Og som jeg sa så hadde jeg også gått til legen i ditt tilfelle. Og jeg mener absolutt at det finnes healere som kunne fikset sånne skader. Jeg bare sier at JEG ikke kan det :-) Jeg kan kun snakke for meg selv. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke kan det, jeg må vel ærlig si at jeg ikke har prøvd, fordi jeg tenker at det får jeg ikke til. Kanskje vi skal prøve likevel :-D hehe.
  Og jeg kan heller ikke, ved hjelp av teknologi, bevise at jeg har hjulpet noen, men det er godt nok for meg at folk sier de føler seg bedre. Jeg sa forresten aldri at jeg ikke kan heale NOE fysisk, men at jeg jobber med energier. Ofte fører det til fysiske endringer, men jeg går ikke inn med intensjonen om å "snekre" sammen et beinbrudd.

  Under er et par tilbakemeldinger som jeg har fått. De er på engelsk fordi hele nettsiden min er engelsk og jeg har klienter fra forskjellige steder i verden. Jeg vil ikke knytte websiden min opp mot denne bloggen fordi jeg ikke blogger for å få kunder, derfor skjuler jeg navn

  healeren

  06.04.2017 kl.16:39

  Virkelighetensverden:
  Takk for et fint og reflektert svar :-)
  Du har mange gode og logiske meninger og jeg er enige i flere av de, tro det eller ei.
  Da går det an å diskutere videre, uten problemer.

  Hvordan mener du at du hadde hatt samme type moral og følelser dersom ingen hadde fortalt deg hva som var rett og galt opp igjennom livet? Med det mener jeg ikke å si at de tingene du anser som rett og galt, IKKE er rett og galt. Barn tillegger seg ofte både samme humor, moral, samvittighet og følelsesmønster som sine foreldre. Dette er selvølfelig logisk og har egentlig lite med hele dikusjonen å gjøre, men samtidig så viser det jo at vi blir jo påvirket fra vi er født og former store deler av personligheten vår mens vi ennå er små.
  (Ps: Ble inspirert, bl.annet av denne samtalen vår, til å skrive et nytt innlegg idag som du sikkert har mye å kommentere på. Det heter : Går du på autopilot? )

  Det er imponerende at du har forsket på jordomkretsen :-) Er nysgjerrig på hva du kom frem til og hvordan du utførte målingene. Fortell gjerne dersom du vil. Hehe, jeg velger også å stole på "normal" forskning når det gjelder helt vanlige ting. Jeg har ikke noe bedre valg akkurat nå. Men dersom det jeg tror på som du kaller alternativt er riktig, så ville det nesten være for lett om det kunne bevises med de instrumentene vi har idag. Jeg tror de vil finne beviser senere en gang. Vi utvikler jo stadig nye måter å gjøre ting på. Så det er jo veldig spennende. Enten det går ene eller andre veien. Og kanskje er det ikke meningen at det skal kunne bevises? For hvorfor skal vi søke innover hvis vi vet hva som ligger der?

  I åndelighet er reisen selve opplevelsen. Reisen er målet. Jeg behøver ikke forske på tyngdekraften fordi plenty av folk har gjort det før meg, men de lærte sikkert ting underveis som jeg aldri vil komme til å erfare. På samme måte må man kanskje selv ta reisen inn i det åndelige for å forstå opplevelsen av det.

  Det er fint å ha et verdenssyn som er bygget på fakta ja, den er helt grei. Men det er ikke nødvendig for å eksistere. Men nå var det kanskje heller ikke helt 2. verdenskrig jeg tenkte på når jeg snakket om å godta ting som blir en fortalt. Tenkte kanskje på mer relevante ting i dagens samfunn. De fleste godtar det de leser og hører uten filter. Ikke alle såklart, men de fleste gjør det. Jeg ser "saker" som legges på facebook i alle fall ukentlig som får masse reaksjoner. Det tar meg to minutter å sjekke kilder hvor det ofte viser seg at saken ikke er sann eller at den er vridd på. De fleste vil ha det enkelt og slippe og undersøke ting selv.
  Jeg bare mener at det er lov å tenke utenfor det "normale" SELV om det er ting som man i utgangspunktet er skeptiske til. Om ikke for annet enn å utfordre seg selv.
  Man må selvfølgelig ha interessen for å søke da. Og det er det neimen ikke alle som har heller. Du slår meg som en av den typen som liker å finne ut av ting. Det er alltid positivt syns jeg.

  At de fleste bruker samme argument mot åndelighet kan absolutt være fordi grunnene for de aktuelle spørsmålene eller utsagnene er gode ja, men de blir jo av "dere" også regnet for gode nettopp fordi dere tenker som dere gjør. Ikke bare fordi de er gode i seg selv. Når ting blir sagt ordrett om og om igjen, når folk ikke engang gidder å formulere seg på eget vis en gang, da blir det i alle fall dørgende kjedelig i mine ører. Og jeg får absolutt følelsen av at dette er "innspilt" på et tidligere tidspunkt og nå gjengitt til meg.

  Det er bare kjekt at folk stiller kritiske spørsmål. Det får også meg til å tenke på hva andre kommer med. Jeg er åpen for at det jeg tror på er feil, men jeg har ikke noe annet valg enn å følge det som logisk sett virker mest riktig for meg. Det gir mer logikk oppi mitt hodet at "åndelighet" eksisterer enn at det ikke gjør det. Religion er en helt annen sak. Jeg snakker om et åndelig liv på en helt annen måte.

  Angående korsbåndet ditt så skjønner jeg selvfølgelig hva du sier. Jeg ser den, absolutt. Og som jeg sa så hadde jeg også gått til legen i ditt tilfelle. Og jeg mener absolutt at det finnes healere som kunne fikset sånne skader. Jeg bare sier at JEG ikke kan det :-) Jeg kan kun snakke for meg selv. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke kan det, jeg må vel ærlig si at jeg ikke har prøvd, fordi jeg tenker at det får jeg ikke til. Kanskje vi skal prøve likevel :-D hehe.
  Og jeg kan heller ikke, ved hjelp av teknologi, bevise at jeg har hjulpet noen, men det er godt nok for meg at folk sier de føler seg bedre. Jeg sa forresten aldri at jeg ikke kan heale NOE fysisk, men at jeg jobber med energier. Ofte fører det til fysiske endringer, men jeg går ikke inn med intensjonen om å "snekre" sammen et beinbrudd.

  Under er et par tilbakemeldinger som jeg har fått. De er på engelsk fordi hele nettsiden min er engelsk og jeg har klienter fra forskjellige steder i verden. Jeg vil ikke knytte websiden min opp mot denne bloggen fordi jeg ikke blogger for å få kunder, derfor skjuler jeg navn

  Virkelighetensverden

  06.04.2017 kl.17:20

  Hallo :)

  Jeg mener at jeg hadde nok følt at de samme tingene jeg føler i dag er galt/rett. Ingen har noensinne fortalt meg at det er galt å sparke en katt, men jeg har alltid følt at det er galt og derfor aldri gjort det. Det kan komme av jeg har observert at katter føler smerte, jeg har opplevd smerte, og dermed ønsker jeg ikke å gi samme følelse til et annet vesen. Men ingen har sagt "Runar. Ikke spark katter. Der er ikke rett" :) . Om noen hadde spurt: "hvordan hadde intelligensen din vært om ingen sa du var dum/smart?" så hadde nok folk sagt at intelligensen hadde vært uendret. På samme måte kan det hevdes at det gjelder ens moral også. Men jeg skal ikke ta noe standpunkt her :) Kanskje moral og intelligens kan endres betydelig av ord. Hva vet jeg?

  Arbeidet mitt med jordmåling er nok så kjedelig at det ikke er vits i å ta her :) Men det er noe alle kan gjøre med en lommelykt og et målebånd. Vi kan ta det en annen gang.

  Det er bare å prøve å ordne korsbåndet mitt! Det hadde sikkert hjulpet, men heldigvis er jeg ikke så plaget av skaden. Skal springe Bergen Maraton så kan ikke klage! Men vil gjerne ha navnet til healeren som kan fikse slike ting :)

  Skal lese det nye innlegget ditt!

  God påske!

  Skriv en ny kommentar

  hits