Healeren

Jeg heter Beathe og jeg jobber hovedsaklig som healer. Jeg driver også med tarot kort og krystaller og interesserer meg for det meste innenfor det åndelige. Dersom du også syns sånt er spennende så bli gjerne værende! :-)

Fullmånevarsel!

 • Publisert: 11.04.2017, 02:18
 • Kategori: Blogg
 • Idag, den 11.04.17 er det fullmåne kl 08.08.


  (bilde: https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2015/12/23/09/fullmoon.jpg)

  Jeg vet ikke om du legger noen tanker i det at det er fullmåne, men jeg tenkte jeg skulle skrive litt om hva en del andre legger i fullmånen og kanskje blir du inspirert til å tenke på den litt mer enn du pleier å gjøre. 

  Før i tiden var vi mye mer opptatt av hva som skjedde på himmelen, og fullmåne var en av de tingene som folk la stor vekt på. Fullmåne betyr at månen, solen og jorden står plassert på rekke og mange mente det hadde stor betydning. Månen har blitt forbundet med magi, galskap, kvinnelighet, økt vold, psykisk helse osv opp igjennom tidene, men hvilken betydning har den idag for de som fortsatt følger med? 

  Noe som har vært trodd helt frem til idag er at under en voksende måne, altså før fullmåne, er det smart å fokusere på ting som skal vokse og gro. Alt i fra vekster til forhold og business. Under fullmånen bør "frøene" være sådd for da er månekraften sterkest. Og ved avtagende måne skal man hvile etter hardt arbeid og hente nye krefter helt til nymånen da det er tid for å så noe nytt. 

  Mange mener fortsatt de bruker dette til sin fordel ved manifestering. 

  Det finnes også forskere i dagens samfunn som mener at volden øker under fullmåne. De mener også det skjer flere tilsynelatende grunnløse drap og selvmord.

  Har månen virkelig en innvirkning på vår psyke?

  I følge en artikkel på forskning.no så har det vært gjort en rekke studier på sammenhenger mellom månefasene og menneskers oppførsel og i en stor meta studie (studie kombinert av andre studier) så fant man altså ingen tegn til sammenheng mellom fullmåne og forandret menneskelig adferd. 

  Likevel er det mange som mener at når vi vet at månen påvirket f.eks havet og vi består av såpass mye vann som vi gjør, så påvirker det oss også. 

  Noen mener de sover dårlig under fullmåne og at de føler seg trøtt, sliten eller opplever mer uro og angst. 
  Når det gjelder søvnen så kan det være fordi det blir litt lysere under fullmåne. Som vi vet produserer kroppen melatonin når det blir mørkt og det gjør oss søvnig og forteller oss at det er på tide å ta seg en blund. Kanskje lyset fra månen bare påvirker denne produksjonen nok til at man ikke sover like bra? 

  Men hva da med alle historiene om månesyke, vold og drap? 

  Er det fordi vi legger bedre merke til ting når det knyttes opp mot noe annet? Som f.eks "hvor var du da Oddvar Brå brakk staven?" 
  Altså , "Det var mye bråk på byn i natt. Og OI, det var visst fullmåne også" .. Er det tilfeldig og så gir vi månen mer kraft enn den fortjener, eller tror du at den har en kraft som vi ennå ikke har klart å bevise med dagens målinger? 

  Jeg tror at det vi legger fokus på, det gir vi kraft. Jeg tror det gjelder alle symboler egentlig. Vi grøsser når vi ser et hakekors fordi vi har blitt fortalt hele livet hvor forferdelig Hitler var. Vi forbinder peterskors (kors opp ned) med djevel dyrkelse, selv om det egentlig bare er et skjevt kryss.. Og snur vi det så har det plutselig en helt annen betydning. Jeg tror vi ilegger symboler kraft gjennom assosiasjon og jeg tror at når nok folk gjør det, over lang tid, så får visse symboler også en kraft over oss. Eller kanskje blir det mer rett å si at vi "gir" litt av vår egen kraft bort til et symbol. 

  Man ser det samme med visse ord. Hvis jeg sier ordet Jesus så har man med ett lukket opp en skuff i hodet som er proppfull av meninger, betydninger, følelser og reaksjoner. "Alle" har en eller annen forbindelse med ordet Jesus, enten de er troende eller ei. Noen bryr seg ikke, men får opp gamle minner om kristendomstimer, obligatorisk kirketid eller filmer på tv, ,mens andre føler kjærlighet eller tvil. Sier jeg "blomstereng" så lukkes det opp en helt annen skuff. 

  Jeg som ser oss alle som et fragment av en felles enhet, tror at i vår kollektive bevissthet så lagrer vi slike assosiasjoner med ting, ord og symboler slik at de lett kan overføres fra en person til en annen. 

  Når det gjelder månen så har den alltid vært litt mystisk for mange. Den er nydelig og har kanskje en viss tiltrekningskraft på enkelte. Som om man blir fascinert av den på en måte.  Jegere har hatt hjelp av den til jakt, ulvene uler mot den (eller uler de uansett?) Den har blitt brukt i utallige filmer som noe skummelt, eller mystisk og det setter seg jo på netthinnen vår. 

  Jeg lar det være opp til deg selv å komme fram til dine egne tanker om månen. Selv skal jeg delta på en stor felles "verdens"- meditasjon i lyset av den ;-)
  Ikke nødvendigvis fordi det er fullmåne, men fordi mange har valgt å sette av tid samtidig og jeg tror at man utretter mer ved å jobbe i flokk.

  Dersom du også vil være med på meditasjonen kan du klikke på linken under for mer info.
  Linken fører deg til et facebook arrangement som er en "spin off" fra den siden som faktisk arrangerer det. 
  Men mannen som har laget eventet er utrolig dyktig på energier og han har lagt til en guide for hvordan det kan gjøres :-)
  Er like greit å bare ta det derfra.(du kan også klikke deg videre til det originale eventet derfra) 

  Kl 08.08 for dere som er våken altså ;-) 

  Husk at selv om du står opp etter dette så kan du hive deg med. Energien din vil komme med i "potten" likevel! 
  KLIKK HER FOR Å SJEKKE UT EVENTET 

  Håper ellers at du sover godt i natt ;-) 


  (bilde: http://unityinmarin.org/wp-content/uploads/formidable/World-Peace-Meditation-Fotolia_48963525_XS-2.jpg)
   

 • Publisert: 11.04.2017, 02:18
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Nora Piscopo

  11.04.2017 kl.11:17

  Fullmåne er sååå fint!

  healeren

  12.04.2017 kl.00:10

  Nora Piscopo: Ja enig der :-) Er nydelig :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits