Healeren

Jeg heter Beathe og jeg jobber hovedsaklig som healer. Jeg driver også med tarot kort og krystaller og interesserer meg for det meste innenfor det åndelige. Dersom du også syns sånt er spennende så bli gjerne værende! :-)

Litt treg her :-)

 • Publisert: 15.05.2017, 16:14
 • Kategori: Blogg
 • Ville bare stikke innom og si at jeg ikke har glemt bloggen, men at jeg har jobbet en del i det siste og begynt å studere i tillegg, så det har ikke vært så mye rom for å blogge. Jeg er typen som ikke kan tvinge ut noen innlegg, men må skrive når "det renner over" :-) 

  Jeg studerer herved naturmedisin og kommer helt sikkert til å dele noe av den nye infoen med dere etter hvert. 

  Men for å skrive en "Liten greie" i farten så tenker jeg på at nå når det nærmer seg 17. mai, så dukker denne flagg-diskusjonen opp igjen.  Hvert eneste år må vi diskutere om andre nasjoner skal få vifte med sine flagg i toget.  De som kjenner meg vet at jeg er ganske så åpen når det gjelder det meste. Akkurat dette her skjønner jeg dog ikke hvorfor vi diskuterer en gang.  

  Jeg går ikke i andres bursdag med krone på hodet. Jeg går heller ikke i en annens bryllup med brudekjole. Jeg kler meg fint, både i bursdag og bryllup for å feire dem som feires skal, ikke meg selv. 

  For min del syns jeg det er hyggelig og flott at de som kommer utenlands fra kler seg i sine flotteste drakter fra hjemlandet. Elsker å se fargene og mangfoldet. 
  Men vi feirer Norge sin "bursdag" så da burde folk ønske å vise det med flagget. Spis is og pølser, eller enchiladas. Feire dagen som du vil og de klærne du vil, men husk at det er en grunn til at vi feirer, og det er fordi det er Norges nasjonaldag! 

  Jeg tror egentlig at de fleste utlendinger er enig i dette og at det er et fåtall som skaper debatt. Gjerne noen nordmenn også. 

  Uansett hva som skjer så ønsker jeg alle sammen en flott 17. mai feiring :-D :-D

 • Publisert: 15.05.2017, 16:14
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits