Healeren

Jeg heter Beathe og jeg jobber hovedsaklig som healer. Jeg driver også med tarot kort og krystaller og interesserer meg for det meste innenfor det åndelige. Dersom du også syns sånt er spennende så bli gjerne værende! :-)

Alternativmessen Bergen 2017 !

 • Publisert: 27.03.2017, 02:38
 • Kategori: Healing
 • I helgen var det alternativmesse her i Bergen. Eller rettere sagt Alternativ Wellness messe. For de som ikke har vært på noe sånt før så er det en svær hall (grieghallens ene underjordiske dekk) Som er fylt opp med boder av ymse slag. Her finner du både helt vanlige helserelaterte aktører som fysioterapeuter, massører,salg av økologiske hud og hårprodukter, og så finner du haugevis av boder med spåkoner og menn, astrologi, håndlesning, aurafotografering/tolkning, medium, sjamaner og andre spennende utstillere innenfor det alternative og mystiske. Litt for enhver smak kan man vel si. 
  Og så holdes det foredrag innenfor mange forskjellige emner hele helgen. Masse spennede å få med seg!   Jeg selv syntes at alt er spennende. Fra det "normale" til det fascinerende og mystiske som jeg kan lite om selv. 

  Vi var 5 stykker som dro sammen og vi gikk rundt å tittet en stund for å se om det var noe vi hadde lyst å prøve. 
  Jeg har vært hos en del klarsynte før, pluss at jeg selv driver jo med healing, tarot/englekort og pendulering. Så jeg hadde egentlig ingen spørsmål om livet eller fremtiden som jeg ønsket svar på. Det er i grunn deilig.... Da jeg var yngre var jeg nysgjerrig på alt hele tiden og kunne gjerne leid en spåkone for en hel uke så hun/han kunne fortelle meg alt om meg selv.  Men nå er jeg helt rolig og har ikke samme behovet for å vite mer enn det jeg selv får inn. 

  Tror kanskje det hadde litt med å gjøre at jeg alltid har følt på energiene og det var kjekt å kunne gå til noen mer erfarne og få bekreftelse på at jeg hadde den kontakten med det åndelige som jeg følte jeg hadde. Det blir vel sånn når de man har rundt seg ikke skjønner helt "greien" og ikke syns det er dritgøy å snakke om energier og fornemmelser hele tiden :-D 

  Men men, nok om det... Jeg hadde litt lyst å gå til noen som jeg ikke hadde vært hos før, uten spørsmål og bare se hva jeg "fikk". 
  Etter både en og to runder rundt hallen så hadde jeg enda ikke bestemt meg. Men 3 av de jeg var sammen med gikk til en dame som har fått mye skryt av andre. En jeg også har snakket med for flere år siden og som traff på mye. Mine venner var ikke like fornøyd. Hun sa noen ting som stemte veldig godt, men også et par ting som var "helt på jordet" og dermed så var de litt skeptiske. 

  Til hennes forsvar så vet jeg selv at det ikke alltid er like lett å lese andre 100%. Spesielt ikke på messe med hundrevis av folk og mye støy. 
  Jeg har opplevd å få inn ting som jeg tror er ang den personen jeg snakker med, og så viser det seg at det var snakk om moren til vedkommende eller naboen. Man føler seg jo litt utsatt når man åpner munnen for alle kan ta feil. Men igjen, når man selv velger å sitte på messe og ta 4-500 kr for 15-20 minutter så bør man nesten være sikker på at man er god.  Det er min mening. Selv om jeg opererer innenfor det alternative så syns jeg at mennesker skal være et større fokus enn penger. Og jeg har ingenting til overs for de som utnytter andre i en svak posisjon. F.eks ved sykdom o.l 

  Anyways... 
  Jeg kikket litt på krystaller og bøker, noen flotte lamper og pendler. Jeg elsker pendler! Mange av de er så vakker. Men jeg endte opp med å ikke kjøpe noe som helst fordi jeg i grunn har nok hjemme. 


  (Lamper i denne stilen her solgte de på messen)


  Mine venner kjøpte øredobber og smykke med kvarts krystall. Veldig fine ting! 

  Når alle begynte å bli litt lei, ble jeg litt desperat etter å finne en jeg kunne "gå til" . Det er tross alt bare sånn stor messe en gang i året og da kommer det utstillere fra hele landet. Er kjekt med noen litt nye ansikter å velge mellom også!  Jeg endte med å sette meg litt sånn plutselig ned til en ung mann. Uten å helt vite hva han drev med for å være ærlig. Men jammen var det der jeg skulle havne. Han var en sånn type som ikke gjorde seg til i det hele tatt. Standen hans var helt enkel og han hadde på seg helt vanlige klær. Mange har jo det såklart, men veldig mange er også av typen "fargerik" på messen. og det er jo litt av sjarmen, men det føles av og til enda mer ekte når alle "gimmicker" er strippet bort. 

  Han startet med å lukke øynene og "tune" seg inn på meg. Han var veldig rolig og snakket litt lavt. Jeg er ganske utadvendt og i noen tilfeller litt høylytt så jeg blir vanligvis helt perpleks når folk er så stille. Men i denne settingen var det bare fint. 

  Tingene han sa var fantastisk for meg å høre. Jeg skal ikke legge ut om alt her, men kan fortelle at han følte at jeg var fra en annen dimensjon og hadde som oppgave å løfte frekvensene her på jorden. Hva passer vel bedre for en healer å høre enn det? :-) Det gjorde meg glad. For dere som ikke er så veldig åndelig så høres det nok helt skrudd ut, men for meg så var det fint. Han beskrev personligheten min veldig nøyaktig og sa ting som at jeg alltid kjempet for rettferdighet og at jeg var veldig ærlig. Han kunne se hvordan jeg hadde arbeidet med meg selv og hvor langt jeg var kommet på veien i forhold til det å være seg selv bevisst og stå i sin styrke. Han kunne kjenne kraften min og sa at den dirret, og det gjør den. Jeg merker det best selv når jeg skal legge meg og jeg trykker litt på mobilen før jeg får sove. Hele kroppen dirrer rolig. Og jeg har virkelig arbeidet med meg selv.  I mange år!  Han sa en haug med andre ting også og jeg er glad jeg tok litt notater.  Ja forresten så spurte han helt plutselig om min farmor var død, noe jeg svarte ja på. Han så at vi hadde et spesielt bånd og at hun var med meg. Kanskje du syns det høres ut som gjetning, men både min mormor og morfar døde før jeg var født, og min farfar døde da jeg var 4 år, så farmor er den eneste besteforelderen jeg har kjent godt og det kunne han umulig vite. Hadde det vært gjetting kunne han sagt jeg hadde et bånd med hvem som helst av de fire. Da vi snakket om farmor stilte jeg et spørsmål ang min onkel (farmors sønn) som dessverre gikk bort for noen år siden. Jeg sa at min onkel hadde gått bort veldig plutselig , og han kunne se hva som hadde skjedd og at han ikke hadde lidd. Og dette handlet ikke om sykdom. Det var en hendelse som skjedde uten forvarsel fra det ene øyeblikket til det andre. Man kan ikke gjette seg frem til sånt. 

  Alt i alt var jeg superfornøyd med alt jeg fikk ut av denne readingen. Jeg sitter igjen med enda klarere mål og enda mer trygghet på at det jeg driver på med har noe for seg. 

  Vi gikk fra messen og videre til bondens marked på torget i Bergen.   Det var en fin overgang å komme fra alt som kan virke litt "svevende" til god "jording" blant naturlige produkter fra lokale gårder. 
  Det enste vi handlet med oss hjem var en krukke lynghonning, men vi spiste nystekte sveler med syltetøy mens regnet øset ned som det ofte gjør her i byen vår. Var kliss våt i skoene da vi tilslutt satt oss i bilen for å kjøre hjem igjen. Men hva gjør vel det når man kommer hjem til en god og varm leilighet, kan skifte, lage seg middag og se film :-) 

  Var du på messen? Har du vært på messe før? Har du vurdert å gå dit?  Det er kjekt å høre andres erfaringer også. 

  Ha en super ny uke alle sammen :-*

 • Publisert: 27.03.2017, 02:38
 • Kategori: Healing
 • 15 kommentarer
 • Screw you KREFT!

 • Publisert: 26.03.2017, 03:28
 • Kategori: Healing
 • Omtrent alle opplever idag å selv få eller ha noen nære i familien som får kreft en eller annen gang i livet. Jeg har 4 besteforeldre som alle har dødd av kreft, en pappa som har hatt kreft, en mor med celleforandringer, og en onkel som gikk bort pga denne sykdommen. Jeg vet hvordan det føles når en av de nærmeste blir rammet og det er ikke enkelt.  Akkurat nå er jeg heldig og vet ikke om noen i min nærmeste krets som er syk, men skal man tenke gener så er det lett å tenke at det vil dukke opp flere tilfeller og at jeg selv er meget utsatt. 

  MEN, sånn tenker ikke jeg. Det er mye mer som spiller inn på sykdom enn gener. Mye mye mer, og man kan ikke gå rundt og forvente å få kreft. Det er ikke en god måte å leve på. Alle som ønsker å holde seg friske bør opplyse seg selv om hvordan kroppen fungere, hva kreft egentlig er, og hvordan det kan forebygges og behandles både med tradisjonelle metoder og andre, mindre "big pharma" vennlige metoder. 

  Vi blir opplært til å tro på legene, og det skal vi såklart, MEN det kan være greit å ha i bakhodet at de har lært alt som læres bort innenfor et visst system og der stopper det ofte. Ganske mange leger blir nesten fornærmet dersom  man bringer andre, mer naturlige metoder på banen, og de fnyser av det, kaller det humbug og viser instendig at de "vet best".  Det er forståelig at mange tenker slik for de har tross alt gått lenge på skole og de er absolutt folk vi trenger i samfunnet. 

  Heldigvis finnes det også mange fantastiske leger som gjør mer for å forstå både diverse sykdommer og pasienter. 

  Og når det er snakk om kreft så vet vi både veldig mye, OG veldig lite. 

  De fleste tenker på kreft som en sykdom på lik linje med virus sykdommer.  Altså som EN sykdom som angriper et sted i kroppen og som må knuses for å bekjempes. Det første du må lære deg om kreft er at det er ikke sånn i det hele tatt. 
  Kreft er ikke EN sykdom selv om det manifesteres slik, og det er heller ikke noe som angriper sånn helt plutselig, selv om det kan virke slik.

  På bildet under (hentet fra kreftforeningen.no) kan du se at kreft gjør oss syke når celler muterer slik at de deler seg ukontrollert og det blir for mange av dem. 
  Altså er kreft vår egen kropps celler hvor det har skjedd en svikt i den naturlige prosessen og dermed vokser de til en klump.   Man kan gå med begynnende kreft i mange tiår før man merker noe til det. Derfor blir det en skummel diagnose som gjerne "sniker" seg på oss. 

  ******
  Hva som gjør at en celle muterer, lurer du kanskje på. 
  Det lurer forskerne på også. Noen mener det er arv, andre sier miljø og noen mener det er begge deler. 
  En av de nyeste hypotesene går ut på dette med forandring av miljøet til cellen fra det vante til noe evolusjonen ikke har forberedt cellen på. 

  Det virker jo logisk ettersom flere og flere får kreft.  Tenk over alt vi utsetter kroppene våre for som tidligere ikke var vanlig.
  Kjemikalier i lange baner omgir oss i hverdagen. Både i mat og produkter av ymse slag.
   

  Visste du f.eks at det tar i snitt under 30 sekunder fra du smører huden din med noe, til det når blodet ditt? 
  Noen ting går fortere og andre ting er tilsatt forskjellige midler for at det ikke skal trekke inn, men det er viktig å huske at huden er kroppens største organ og langt i fra et "vanntett" trekk.  

  Så etter hvert som vi har utviklet oss som rase så har kroppen funnet metoder å bekjempe diverse påvirkninger og beskytte kroppen mot disse. Men idag skjer ting så mye fortere. Produkter og forskjellige typer mat skal ut på markedet i all hast, gjerne for å slå en annen konkurrent. 

  Resultatet blir ofte snarveier innenfor ingredienser, sprøytemidler og steroider for kjapp vekst og enda litt kjemikalier for holdbarhet, lukt, konsistens osv. 

  Når vi parer dette opp med en stressende hverdag i form av arbeidspress, vennepress, skolepress, sosiale medier-press og ønske om å oppleve mest mulig på kortest mulig tid, så må altså kroppen prøve å hamle opp med alt dette nye som den ikke er forberedt på i en kropp som absolutt ikke er rustet for å kjempe imot.   (bilde hentet fra forbes.com)


  Nå er jeg hverken lege eller autorisert helsepersonell på noe som helst måte, og du skal ikke ta mine ord alene som god fisk uten å undersøke ting selv. Men sånn som jeg ser det, så er dette logikk på høyt plan og noe de fleste ser når de setter to og to sammen. 
  ******

  Hva kan vi så gjøre for å forhindre å utvikle kreft eller hjelpe kroppen og takle kreften når den ført har kommet? 

  Det aller første du må tenke på er å snakke med noen som får deg til å føle deg trygg. dersom du er tryggest på at legen din gir best råd, så gå til legen din. Dersom du ønsker råd om andre metoder enn tradisjonell behandling, gå til en som er ekspert i sitt fag.  

  Frykt utløser adrenalin i kroppen som er ufarlig for oss i normale doser.
  Går man derimot med angst over tid vil det kunne påvirke kroppen i negativ forstand. 
  Adrenalin øker stoffskiftet, får blodårene til å trekke seg sammen, (hindrer normal sirkulasjon), og skaper en stress situasjon i kroppen. Under stress frigjøres også kortisol som bryter ned immunforsvaret vårt om vi får for mye av det.  Det hindrer produksjonen av noe som kalles DHEA. Dette stoffet motvirker angst og depresjoner. Altså blir man gjerne "fanget" i en ond sirkel hvor kroppen sakte brytes ned og kreften får bedre levevilkår.

  Trygghet på at noen vil det beste for deg og har kompetanse til å hjelpe deg er derfor meget fordelaktig.

  Redsel vil naturlig nok forekomme når man får den fryktede diagnosen, men viten om at du er i de beste hender gjør kanskje at du slipper å stå i angsten til enhver tid.

  Det andre man kan/bør gjøre er å lese alt man kommer over om kreft. Det mener jeg. Bli klok på deg selv, kroppen din, hvordan celler fungerer, hvordan mat og medisiner påvirker deg, hva følelser og hormoner gjør med en kropp,  hva som finnes av behandlingsformer, hvem du kan oppsøke og hva du kan gjøre selv.

  Ikke sitt/ligg deg ned og la være å ta del i din egen helse.  Ikke forvent at noen skal komme seilende å redde deg sånn helt uten videre. Bli god på det viktigste i livet ditt akkurat nå, og det er å redde deg selv!

  Ta eksamen i anatomi om du må. Les les les, snakk med folk, prøv ting, vær så positiv du kan og gå inn for å lykkes. 

  Dersom du gir opp så er hjernen kjapt ute med å sende de signalene til resten av kroppen. "hey hey celler, hør nå godt etter. Nilsen vil ikke mer, lysten er borte, viljen er for svak, vi trekker inn årene" Veeel, det er kanskje ikke helt sånn det foregår, men du skal aldri undervurdere signalene som går i fra hjernen og til kroppen din.

  *********

  Sånn som jeg ser det, med fare for å bli "slaktet" av helsepersonell, så må vi tenker mye mye større enn man gjør i tradisjonell kreftbehandling i Norge idag. 

  Kreft er ikke EN sykdom, men mange negative faktorer i cellemiljøet. Legemiddelindustrien vet dette godt, men de tjener ikke akkurat fett på å lære oss og spise annerledes, takle følelsene våre på en bedre måte og arbeide kognitivt. De tjener på at vi trenger medisiner. Og det er et faktum. Sammen med sex industrien, dop industrien og våpen industrien er legemiddelindustrien en av de mest innbringende industriene på verdensbasis. 

  Jeg sier ikke at jeg ikke er takknemlig for at medisiner fungerer. De fleste vil trenge en eller flere former for medisin gjennom livet, men at mye av salget kunne vært unngått med bedre informasjon til folket tviler jeg ikke et sekund på. 

  Det er mange ubalanser i kroppen over tid som gir kreften mulighet for å ta plass.  Dersom disse hadde vært rettet på tidlig hadde man kanskje ungått utviklingen av kreftceller. Heldigvis kan man i mange tilfeller balansere kroppen bedre for å stå imot videre utvikling dersom man allerede har fått diagnosen kreft også. Jeg kan ikke garantere at noen blir frisk selv om de går inn for å rette opp i ubalanser, men kroppen vil i alle fall ha en bedre sjans til å forsvare seg selv. 

  *****

  For meg er også cellegift en stor gåte. Jeg forstår at de sier at cellegift er den beste metoden hittil for å drepe kreftceller. 

  MEN, hvordan er det logisk at noe som dreper også de cellene som skal bekjempe kreften er en av de vanligste behandlingsformene? 

  Og hva med alle bivirkningene av cellegift? Sykdommer og ubehag som dukker opp som "senskader" hos veldig mange pasienter og som er mye mindre snakket om. Listen over disse skadene på kroppen er veldig lang.  (google gjerne senskader cellegift) 

  Hva sitter man så igjen med når kreften er "borte"? Mange blir aldri den samme, men det er skamfullt å ikke glede seg over å være kreftfri.  For del pasienter oppleves det at de får kreft på ny etter noen år og at den for andre gang til og med er mer aggressiv. Spesielt hvis de har operert bort en svulst. 

  Er svulsten innkapslet og kirurgen klarer å fjerne den uten lekkasjer i blodet, så har man bedre prognoser, men dersom svulsten er kommet såpass langt at den er "tilkoblet" blodbanen så vil operasjon ikke nødvendigvis være tilstrekkelig for å hindre spredning. 

  Se på bildet under som viser en kreftsvulst som har fått blodårene til å vokse bort til seg og nå har tilførsel av blod SAMT en "utgang".
  Dette bildet er også hentet fra kreftforeningen.no  Som teksten fra kreftforeningen sier så føres altså kreftceller ut i blodbanen og hele kroppen vår blir en potensiell "eng" for å gro i. 

  Ofte vil man se at kreften på et senere tidspunkt "fester seg" i et annet organ som ikke har optimal helse fra før av. 

  Derfor sier det seg egentlig selv, at hele kroppen bør være i god balanse dersom man enten skal forebygge eller behandle kreft.

  (les gjerne min post "8 tips for optimal helse" HER dersom du vil lære litt mer om hva du selv kan gjøre for å oppnå bedre balanse)


  I flere tilfeller etter operasjon brukes stråling eller cellegift for å drepe kreften i blodbanen etterpå. Begge deler bryter ned kroppen og gir potensielle gjenværende celler en gavepakning når det kommer til et mulig nytt "angrep" 

  Hva syns du? Føler du at dette er beste måte å bekjempe kreften? 

  Jeg har full forståelse for de som gjennomgår tradisjonell behandling. Tross alt vet sikkert de fleste av oss om noen som lever idag takket være en av disse behandlingene. Jeg har full respekt for hva legene kan utrette, og for pasienter som føler det er den tryggeste veien å gå. 

  Og husk at det går an å kombinere tradisjonell medisin med egne grep. Snakk med legen din dersom du er åpen for andre alternativer og hvis H'n nekter å høre på slikt eller kommer med "trusler" om at du har dårlige sjanser om du ikke gjør nøyaktig som du får beskjed om så skift lege inntil du finner en som er åpen for å lytte og råde deg ut ifra dine egne ønsker. Leger bør, før de ytrer seg om noe som helst, lytte til pasienten sin! 

  ******** 

  Konklusjonen min etter å ha saumfart mange artikler om emnet gjennom flere år er at vi selvfølgelig finner den beste behandlingen i god forebygging, MEN at det også er utrolig mye man kan gjøre selv dersom man allerede har fått diagnosen. 

  Et par tips til deg som er nysgjerrig på å sjekke ut og lære mer selv kommer under. Det er veldig mye å skrive dersom jeg skal fortelle alt jeg har lest om hvert enkelt emne, men søk på nettet selv. Du vil ha mye igjen for det. Det er ikke sikkert du finner alt på listen nyttig, men kanskje noe av det kan hjelpe deg på veien.

  1: Sukker og hvordan det påvirker kroppen. Spesielt med tanke på betennelser i systemet
  2: syre/base balanse 
  3: Oksygenmetning i blodet (kreft trives ikke i oksygen)
  4: Mat og urter som arbeider for og mot kreft. Altså hva du bør holde deg unna og hva du bør spise mer av
  5: Bearbeiding av følelser (spesielt sorg)
  6: Cannabis olje . Ja jeg vet dette er veldig omstridt og jeg reklamerer ikke for narkotiske stoffer. Cannabis er en grønn plante. Hva du bruker den til avgjør om det er doping eller medisin. Jeg kan si at jeg har en stor og skarp kjøkkenkniv i skuffen, men siden jeg aldri ville funnet på å skade noen med den, så er det greit at jeg har den, ikke sant? Medisinsk cannabis har ingenting med dop å gjøre. Planten har mange bruksområder og inneholder stoffer som gjør det vanskelig for kreft å trives. Nå er ikke cannabis lovlig i Norge og vi må alle følge lovene, men det går an å reise utenlands for behandling og man kan også søke om å få ta noe med seg hjem dersom det er til medisinsk bruk. . Det finnes flere historier om folk som har blitt frisk ved bruk av cannabis olje og jeg kjenner til og med noen selv. 
  7: linfrøolje
  8: aprikos kjerner.
  9: Ingefær og gurkemeie ( eller curcumin som man finner i gurkemeien) 
  10: Mindfullness/yoga/meditasjon (for å roe kroppen fra stress så den kan arbeide på best mulige måte) 

  *************  Ta vare på kroppen din og forebygg ikke bare for kreft, men andre sykdommer. Sykdommer slår ikke rot i en balansert og velfungerende kropp. 

  Dersom du har noen konkrete spørsmål må du gjerne kontakte meg på melding. Jeg kan sende deg linker og komme med de råd jeg har, men jeg har ikke lov å uttale meg eller diagnostisere noe som helst da jeg ikke er autorisert helsepersonell. 

  Og husk alltid at DU må selv ta kontrollen over helsen din. DU må lytte til din kropp. Og DU må ville ta opp kampen! 
  Kroppen din har stort sett alt det som trengs for å holde seg frisk, dersom du gir den det den trenger. 

  Ha en god helg alle sammen! 
   

 • Publisert: 26.03.2017, 03:28
 • Kategori: Healing
 • 0 kommentarer
 • Kjapp meditasjon for alle!

 • Publisert: 23.03.2017, 02:47
 • Kategori: Healing
 • Jeg er ikke av verdens mest tålmodige type, så når jeg skal meditere så blir det enten max 20 minutter eller så sovner jeg. Det er som om jeg er veldig påslått og rastløs og plutselig slår kroppen min seg av. Har sikkert veldig godt av meditasjon egentlig ;-) 

  Jeg forstår ikke de som kan sitte i timevis med øynene igjen uten å sovne, og derfor så har jeg måtte ty til effektiv meditasjon eller rett og slett bare sette av god nok tid til en lur i samme slengen.  Guidet meditasjon kan funke bedre for da vekkes jeg hver gang guiden sier noe. 

  MEN, det er ikke alltid det passer å legge seg godt til rette, tenne lys og ha lyd på ørene så jeg har funnet noen kjappere løsninger som fungerer veldig godt for min del og forhåpentligvis kanskje også for andre som kjenner seg igjen i det jeg skriver her. 

  Her forklarer jeg EN av disse korte "løsningene". Så kan jeg legge ut flere etter hvert.   SOLMEDITASJON:
  Denne digger jeg! Når solen er fremme, uansett årstid.
  Jeg elsker lyset av solen. Spesielt fint her i Bergen hvor vi har en god del gråvær. 
  Jeg kler på meg nok klær til å sitte ute selv om det er snø.
  Fungerer forsåvidt gjennom vinduet også, men aller best ute. 
  Sørg for å ikke fryse, da slapper du ikke godt av. Noen ganger bruker jeg rolig musikk fra mobilen mens andre gangen bare sitter/står jeg og nyter stillheten. Lukker øynene uten solbriller og lar lyset treffe hele ansiktet. Jeg visualiserer at solen går inn gjennom huden og gjennomlyser kroppen min. Trekker den til meg omtrent som en svamp. Tenker at solen lyser opp hver eneste mørk krok i kroppen og gjør dårlige celler frisk. Når jeg føler meg "fylt" av lys er meditasjonen over. Det kan ta mellom 5 og 20 minutter, avhengig av hvor mye tid jeg har. 

  Man føler seg mer levende og full av energi etter en solmeditasjon.   (Her i skogen med hunden min. Perfekt sted for en 5 minutters påfyll med sollys.) 

  Dette kan gjøres stående midt på en tur også dersom man har 5 minutter.  Det er ekstra effektivt hvis man klarer å tømme hodet og kun tenke på solen, varmen og lyset i de minuttene man holder på. 

  Prøv selv, og se hva du syns! :-)    

 • Publisert: 23.03.2017, 02:47
 • Kategori: Healing
 • 4 kommentarer
 • Hvordan finne riktig kjæreste!

 • Publisert: 18.03.2017, 00:22
 • Kategori: Healing

 • Har du prøvd å finne "den rette", men ikke helt truffet mr./mrs. right? 


  De aller fleste av oss ønsker noen å dele livet med. En som forstår oss, ser oss og elsker oss for akkurat den vi er. Ikke sant? 

  I alle fall er det sånn for nesten alle jeg kjenner og har møtt på min vei gjennom livet. 

  Noen ender opp med samme "feile" type menneske om og om igjen, mens andre finner feil hos hvem som helst eller er selv redd for å binde seg. 

  Vel, jeg har den ultimate løsningen på alle disse problemene. Jeg sier ikke at den ultimate løsningen er perfekt for deg, men jeg tør å påstå at for veldig, veldig mange så vil dette være gode ideer i jakten på "den rette"   Som jeg skrev om i forrige innlegg (les HER) så er de fleste man treffer mest opptatt av seg selv og sin usikkerhet. Det samme gjelder mest sannsynlig deg, fordi vi alle har våre usikkerheter. Spesielt i møte med en som får blodet til å bruse litt ekstra. 

  Det vi har gjort feil helt fra starten av er å lete etter noen som skal utfylle de sidene ved oss som vi mangler selv.  Det som da skjer når vi møter den vi anser som en god match til oss selv er at vi blir ekstra usikker fordi det står så mye på spill. Dette er ikke noe vi går rundt og tenker over, men hvis du tar en runde i den interne minneboken din og analyserer noen gamle forhold, så vil du kanskje se at det var spesielle grunner til at du falt for dine eks kjærester. Av og til er grunnen så enkel som at den personen bare var det flotteste du noensinne hadde sett, men den dagen det blir nok til å skape et likeverdig og lykkelig forhold så sliter vi, for da blir det rift om plassene her og der. 

  Vi kan vel være noenlunde enig i at vi trenger litt flere ting på plass for å få det til å fungere?

  I følge en rekke undersøkelser så trenger vi fysisk tiltrekning, ca like verdier når det gjelder de viktige tingene i livet, et par felles interesser og kanskje også dele litt humor. 

  OK. Den er grei! Men hvis man har alt dette, hvorfor fungerer det da ikke alltid? 

  JO, da må vi tilbake til dette med at vi leter etter noen som innehar de sidene vi selv mangler.  Dette er det viktigste punktet å huske. 

  Dersom du vil ha et forhold som virkelig fungerer, uten drama, uten nevneverdig krangling og uten sjalusi og annet styr så må du jobbe med deg selv FØR du i det hele tatt tenker på å gå inn i et forhold. 

  Når du hodestups forelsket dingler inn i et forhold med den "flotteste på jord" og følelsene opptrer som dop i kroppen din så er det ikke så rart at det feiler.

  Du har ingen plan!

  Plan? ... Skal man liksom planlegge forelskelse og kjærlighet? Skal ikke det skje av seg selv, helt plutselig, og sveipe oss med seg som en virvelvind?
  Jo for noen er de sånn, men uten en viss plan så er det ganske sjeldent at det holder veldig lenge. 

  Trikset med "selvarbeid" er å bygge et liv for seg selv, helt uavhengig av et annet menneske. Fyll de tomrommene i sjelen din selv, før du i det hele tatt tenker på å lete etter en annen "hullete" person som skal redde deg ut av ensomheten. 

  Når du har brukt tid på å bygge deg selv og livet ditt opp, fylt det med hobbyer og drømmer, ryddet opp skapet for skjeletter, gått videre fra alt annet og føler at du nå har det så bra at du egentlig ikke trenger en kjæreste, DA kan du begynne å tenke på hvilken person som kunne passet inn i DITT liv. 

  Du gjør både deg selv og din fremtidige utkårede en stor tjeneste. Du kommer nemlig ikke til å forvente noe av den du ønsker deg. Du kommer til å være trygg på det du har bygget opp og du kommer ikke til å godta at noen behandler deg dårlig heller. Du kommer til å utstråle en selvsikkerhet som vil få helt andre beilere på banen og du slipper å være sjalu fordi du trenger ikke denne personen på samme måte som du kanskje har følt tidligere. 

  Du kommer til å være mer kritisk til dine egne valg og kunne åpne døren for de som er seriøse angående deg. Du vil ikke opptre klengete, du vil ikke tolerere vinglete personer eller de som er så usikre på seg selv at de lar det gå utover andre. 
  Du vet hva du vil ha og du vet hva du ikke vil ha, dermed har du en plan. 

  Du kan fortsatt oppleve at alt skjer på romantisk vis. Og det blir bare enda mer romantisk dersom du finner en som du faktisk ønsker å vie tiden din til. For denne gangen vil du være mye mer obs på hvordan andre er, og ikke være like opptatt av deg selv. Du vet hvem du er og hvor du skal så nå kan du virkelig lytte, se og bli godt kjent med en person før utseende rekker å blende deg. 

  Du kommer til å være ærlig fra dag en fordi du ikke gidder å "gå feil" igjen, og dermed så kan du også trygt si ifra dersom du ikke ønsker å fortsette etter noen dater. Du kommer ikke til å lage noe drama eller tolerere noe fra andre fordi energien i ditt eget liv er for god til å ødelegges av sånt. 

  Så kan vi også snu litt på det.

  Vi er altfor dårlige til å "se oss selv i speilet" til tross for at vi er selvopptatte ute blant folk. Hvis du har hengt med så langt så skjønner du hva jeg mener. 

  Hva kan DU tilby en annen person? Er du en "skadet fugl" som trenger lapping og bekreftelse eller er du en som har "ting på stell" og kan tilby et stabilt partnerskap startet på blanke ark? 

  Vær en eksklusiv vare i motsetning til knust nips. Det har ikke med utseende å gjøre, men hvordan du ser på deg selv og føler deg innvendig. 

  Bli glad i deg selv! Når andre ser hva du betyr for deg selv så vil de automatisk ønske å behandle deg godt også. Og den som tør å kurtisere deg etter dette, har mest sannsynlig sitt liv "på stell" også ;-) 


  Lykke til!

  Og husk at dersom du ikke klarer å gjennomføre en forandring av deg selv og ditt liv, så finnes det heldigvis noen eksempler på god flaks også ;-) 

  "Alle kan finne en kjæreste, men kvaliteten på forholdet må du jobbe for" 

                                                                                              

                                                                                              
   

 • Publisert: 18.03.2017, 00:22
 • Kategori: Healing
 • 4 kommentarer
 • Hev din frekvens!

 • Publisert: 12.03.2017, 03:12
 • Kategori: Healing
 • Heisann :-)

  Idag ble jeg inspirert til å skrive noen ord om frekvenser fordi hele universet er bygget på nettopp dette og vi er intet unntak.
  For å skjønne hvorfor det er viktig å heve sine frekvenser må du vite litt om "The Matrix" som vi befinner oss i. Nei jeg mener ikke filmen The Matrix, selv om den på mange måter kan minne om illusjonen vi lever i.   Det du MÅ vite er at du kom hit med et manus. Din rolle å spille her på jorden er skrevet og i mange liv og tidslinjer har vi vært solid ankret i disse manusene. 
  Nå befinner vi oss i en ny tid og alle kontraktene vi en gang skrev for å komme hit til jorden og erfare virkeligheten vi selv har skapt er nå blitt kansellert. "spillet" som vi kaller livet er snart over og vi skal slippe ut av "the matrix". 

  Ja, jeg forstår at du kanskje føler at jeg snakker om sci fi her, men for noen få av dere vil dette på merkelig vis høres kjent ut.
  Det finnes nemlig forskjellige "spillere".
  Jeg skal ikke gå inn på den biten nå, men det som er poenget er at nå når manuset i denne nye tiden er kansellert så har du to valg. Du kan glemme denne rare informasjonen og leve videre som før, eller du kan heve din frekvens og starte med å skrive ditt eget manus for resten av ditt liv. Dette valget var ikke tilgjengelig for veldig kort tid siden. Vi trodde vi hadde valget, men alle våre valg var allerede skrevet ned i manus. 

  Det er en skummel tanke for mange, men for andre er det utrolig befriende. 

  Den eneste måten å manifestere nye ting i livet ditt som ikke har med manus å gjøre, er å heve frekvensen din. La oss si det sånn at du må ha en høyere frekvens enn ditt eget gamle manus for å kunne endre det.

  For å heve energiene dine MÅ du kutte ut drama fra livet ditt. "Spillet" livnærer seg på dine følelser og spesielt på negative følelser. Redsel, angst, depresjon, sinne, frustrasjon, sorg osv. Bruk mindre tid sammen med folk som du kjenner at du blir sliten av å være rundt. Ikke besøk de du egentlig ikke orker å besøke, ikke gjør ting fordi du føler det er forventet av deg. Ikke si ja når du egentlig vil si nei. Følg din egen overbevisning av hva som er rett og galt for DEG!

  Ikke la ting gå inn på deg. VIT at alle situasjoner som krever en følelsesmessig reaksjon fra deg ​er designet for å "stjele" energi fra deg. 
  Når du la være å mate slike situasjoner eller drama med dine følelser så vil du kjapt se at det fordufter ut av livet ditt. 

  Gi ikke fra deg tid og energi til en jobb som tar din glede og energi. Ikke tving deg selv til å trene eller gå på diett dersom du føler det tar mer energi enn det du får tilbake. Vær i balanse. 

  Den aller enkleste og kjappeste måten å heve sin frekvens på er å slutte å spise kjøtt.  Ikke fordi du blir syk av det, ikke fordi det er synd på dyrene, ikke fordi religion sier det. Dette kan du gjerne også ha som grunner, men vit at dersom du spiser noe som har kjøtt, blod og et hjerte, så forer du kroppen din med en energi som vil holde frekvensen din lavt nok til at du ikke klarer å skrive ditt eget livs manus. 

  Det er sånn "the matrix" er designet.  Du kan helt fint leve et lykkelig liv selv om du spiser kjøtt. Kanskje du til og med har et godt manus og ikke føler du trenger noen endring. Men dersom du har vært interessert i loven om tiltrekning eller å skape et bedre og rikere liv for deg selv uten å lykkes, så er det mest sannsynlig fordi frekvensen din ikke har vært høy nok = en match til det du søker, og dermed vil du aldri nå det punktet hvor du helt bevisst kan skape din egen virkelighet. 

  For de av dere som ikke er en aktiv "spiller" i verden så vil dette høres helt på trynet ut og dere vil glemme alt som står her. For deg som syns det høres rart ut eller logisk ut, men som er her om en aktiv "spiller" så vil du ikke kunne glemme denne infoen helt. Noe i deg vil vite at du leste dette av en grunn og det er på tide å i alle fall teste om dette er sannhet i din illusjon eller ikke. 

  Utfordring: Hold deg unna alt av kjøtt (alt som har et hjerte) i en uke og se hvordan du føler deg. Enda bedre, hold deg unna i 30 dager og kjenn etter hvordan det føles. I det frekvensen din stiger så vil sykdom og smerte også forsvinne fra kroppen din fordi alt av sykdom kan kun befinne seg på lavere frekvenser. 
  så på en måte kan man si at det vil gi en helsefordel å la være å spise noe som har et hjerte, men det fungerer ikke direkte på den fysiske måten som vi tidligere kanskje har trodd. 

  Dersom du klarer, med et positivt sinn, å holde deg unna kjøtt, drama og ting du egentlig ikke vil ha i livet ditt i 30 dager, så vil du være nærmest en helt ny person om en måneds tid. Du vil se alt rundt deg klarere, du vil skille mellom sant og falskt, du vil ha mye større selvtillit, du vil føle deg friskere, du vil kunne lese denne posten med helt andre øyne enn du gjør nå. 

  Dette er ikke noe skremselspropaganda. Som sagt kan du leve et helt flott og lykkelig liv uten å gjøre noe av dette, dersom det står i manuset ditt. 
  Det er absolutt ingenting å være redd for. Du gjør ingenting feil ved å la være. Du tar ikke skade av å le av denne posten eller mene at jeg er fullstendig feilkoblet i hodet :-D  Alt er helt ok og du skal ikke ta det jeg skriver for sannhet dersom du ikke til nå har kjent inni deg at selv om dette er merkelig så er det en logikk som du ikke nødvendigvis klarer å forklare hvor kommer fra. 

  Det har tatt meg lang tid å "connect the dots" og jeg blir kanskje aldri ferdig, men bildet blir klarere for hver dag som går. 

  Uansett hva du tror på eller ikke tror på, så er det å heve sin frekvens en god ting. Selv om du ikke engang tror på frekvenser. Da kan du heller tenke at det alltid vil være fordelaktig å se positivt på ting og la være å involvere seg i drama. om ikke annet enn for ditt eget hodets fred ;-) 

  Ha en god helg videre alle sammen !    

 • Publisert: 12.03.2017, 03:12
 • Kategori: Healing
 • 2 kommentarer
 • 8 TIPS FOR OPTIMAL HELSE!

 • Publisert: 01.03.2017, 00:01
 • Kategori: Healing


 • I dagens samfunn er det mange som sliter med diverse plager. Alt fra små negative tanker til "store" og komplekse sykdommer.
  Det er veldig sjeldent at en sykdom bare har EN enkelt grunn. Leger er utrolig dyktige mennesker med lang utdanning som kan det meste om vår fysiske kropp og i de aller fleste tilfeller vil de kunne hjelpe folk til å få det bedre. MEN så dukker det opp noen spørsmål når det kommer pasienter som ikke blir friske av tradisjonell behandling. De blir ofte sendt fra ekspert til ekspert uten at noen klarer å sette fingeren på problemet. Det er veldig belastende å være en slik pasient. noen ganger kan man føle at man ikke blir tatt på alvor og andre ganger tar håpløsheten over. Det er fullt forståelig!  

  For å forstå hvordan man hjelpe seg selv må man også forstå noen av prinsippene innenfor helse. Hva er det som gjør at vi blir syke og hvilke forhåndsregler kan vi ta for å holde oss friske? 

  Jeg skriver ut ifra mine egne erfaringer og åndelige perspektiv og du bør alltid oppsøke lege dersom du ikke er frisk! 

  ************

  For alle som er interesserte i å lære mer inngående om hvordan holde seg i naturlig bra from så kan jeg virkelig anbefale boken "Powered by nature" som kan kjøpes HER . Jeg har ingen kontakter til de som selger den eller forfatteren, men jeg har boken selv og syns den er fantastisk. 

  Boken snakker om en del av de mest kjente sykdommene og hvorfor man får dem samt hvordan det kan unngås. I tillegg forteller den om 5 nødvendigheter for god helse hos mennesker. Her er listen (ikke nødvendigvis i rett rekkefølge)

  1: Jordkontakt
  2: sollys
  3: riktig mat
  4: levende vann
  5: riktig luft

  Jeg kommer til å blande dette inn i det jeg nå skal fortelle, da det samsvarer med alt jeg har opplevet selv og min åndelige erfaring. 

  *****************

  Når vi befinner oss i en naturlig balanse med alt rundt oss kan vi ikke bli syke. Vi er designet slik at cellene kontinuerlig jobber for å holde oss frisk og glad. 
  Dessverre så lever vi i en maktsyk verden hvor penger og rikdom er viktigere enn helse. Det har gjort slik at vi ikke lever spesielt naturlig og at vi utsetter oss for dårlige matvaner, stråling, og unødig masse tankevirksomhet hver eneste dag. 

  Celleminnet i kroppen vår fanger opp alt vi gjør og når de deler seg og skaper nye celler blir både det positive og negative formert.
  Derfor havner vi av og til i en spiral. Dersom ting går på tverke og helsen skranter så havner vi gjerne i en dårlig spiral og blir mer syke og deppa, eller hvis alt går på skinner så får man en boost og flere gode ting skjer.

  Det har med flere lag i oss og gjøre. Det er bevist at tanker har en frekvens. Og for de av dere som har sett "the secret" så er dere kjent med at loven om tiltrekning er velfungerende. Dette går ut på dersom du klarer å fokusere å det positive og føle det med hele kroppen din så vil signaler sendes, ikke bare ut i verden, men også gjennom hele kroppen og legge seg i celleminnet. Dersom du har lest mitt første innlegg på bloggen så vil du kanskje huske at jeg forklarte at vi i bunn og grunn er bygget opp av energi.  (innlegget finner du HER

  Nå over til de mer konkrete tipsene: 
  1 - FOKUSER: 

  Det aller første du kan gjøre for å holde deg frisk eller starte din healing reise er å fokusere på det som faktisk er godt i livet ditt. Du trenger å gi beskjed til ditt eget system at "vi har det fint" så kroppen kan begynne å oppføre seg deretter ;-) 
  Kanskje du ikke syns det er så mye bra med livet ditt, men noe kan alle finne. Alt i fra å ha tak over hodet og mat på bordet til å sette pris på en hobby eller musikk f.eks. Finn en eller flere ting, stort eller smått og ta noen minutter 3 ganger daglig hvor du lukker øynene og fokuserer KUN på denne tingen. Tenk på det helt til du kan føle at det gjør deg godt. sitt i følelsen litt før du slipper taket og åpner øynene igjen. 

   

     2 - DRIKK VANN!:

  Det er litt forskjellig info der ute om hvor mye vann vi egentlig har i kroppen, men med et sted mellom 50-75% sier det seg selv., vi trenger påfyll! Vi vet at vann er ekstremt viktig for å opprettholde kroppens funksjoner. Det renser, avgifter og gir liv til cellene. 
  Det er noe av det enkleste man kan gjøre, MEN så kommer det noe tillegginformasjon. Det vannet vi har i springen eller får kjøpt på butikken er ikke nødvendigvis det beste for oss. Vann er ment til å renne fritt i elver og hav og trenger å være i bevegelse for å holde den riktige strukturen. Vannet vi har hjemme er mye bedre enn vannet til mange andre land, men det vi nå snakker om handler ikke om hvor rent vannet er. Sånn sett er det tryggere å drikke fra springen enn fra elven borte i skogen. Dette handler om strukturen i vann. Når vannet blir liggende i rør og desinfisert (Det er påbudt å desinfisere drikkevannet i Norge) så påvirkes vannets kvalitet og molekylene kan bli forstørret. Dette gjør igjen at vannet vil ha større vanskeligheter med å nå inn til cellene i enkelte deler av kroppen og man får ikke totalt utbytte av vannet som drikkes. Kroppen vår er også avhengig av negative ioner for å holde seg frisk og det finner man mest av i vann som får renne fritt. I tillegg er vann helt enestående når det gjelder å bære med seg informasjon. Det kan plukke opp enhver vibrasjon og til og med følelse på sin vei så før det kommer inn i kroppen din er det allerede programmert. Det aller beste man kan gjøre for å forbedre kvaliteten på vannet man drikker er å installere en god vannrenser OG en vann ioniserer på springen eller vanninntaket på huset, men disse installasjonene kan være kostbare så her kommer et par rimeligere tips. 

  - Rør vannet ditt før du drikker det for å revitalisere det litt igjen.  (man kan også kjøpe rørepinne som vitaliserer. link lenger nede) 
  - Vær takknemlig! Hold glaset i hendene dine mens du sender kjærlige følelser mot vannet som slukker din tørst og hjelper kroppen din til å leve.
    Det høres kanskje snålt ut, men man kan faktisk måle forskjellen i strukturen på vannet før og etter man utsetter det for følelser. 
  - Drikk gjerne vann fra blålige glass eller flasker. En del påstår at den blå fargen "beroliger" vannet. 
    Link: RØREPINNE/STAV


  3 - BRUK TID I NATUREN: 

  Dette har vi hørt før, men som jeg nevnte under informasjonen om vann så trenger kroppen negative ioner for å fungere skikkelig. Negative ioner er ikke noe negativt som navnet tilsier. I luften finnes det både positivt ladede ioner og negativt ladede ioner. De negative nøytraliserer frie radikaler, revitaliserer celle metabolismen, styrker immunforsvaret, renser blodet, balanserer det autonome nervesystemet, fremmer dyp søvn og sunn fordøyelse. Når vi er innendørs i hjemmet eller på kontoret så omgir vi oss med mye positive ioner. Jo flere elektriske apparater man har rundt seg, jo mer positive ioner. Sånn som vi lever så er det veldig mange som får for mye av de positive og for lite av de negative. Den enkleste kuren mot dette er å ta en tur i skogen. Du finner flest positive ioner der hvor vann og vind er i bevegelse. Ved en foss, blant trærne eller ved havet. I tillegg får du kanskje klarne tankene litt her, pluss en dose mosjon, noe som også er bra for helsen. 

   

     4 -
  HA JORDKONTAKT: 
  Du har kanskje hørt setningen "å jorde seg". Dette er ikke bare noe som alternative mennesker har funnet på. Det handler om å være i kontakt med jorden fordi det er positivt for oss på flere måter. Det å ta av seg på bena og gå barfot kan være smertefullt for enkelte, men dersom man gjør det i gresset eller i skogen burde det går helt fint. Som i luften finnes det også negative ioner i bakken. I tillegg er fotsålene våre proppet full av punkter som har godt av "massasjen" det gir å gå barfot. Så lite som 5 minutter daglig gir en helseeffekt for de aller fleste. Man slapper av og får flere negative ioner som igjen gjør at man sover bedre. Man får bedre kontakt med føttene som man ellers ikke nødvendigvis tenker så mye over. Det fører til en mer balansert flyt i hele kroppen og til og med hjernen har godt av det. Fordi man gjerne passer litt på hvor man går når føttene er utsatt glemmer man hverdagens problemer for et øyeblikk og går inn i en egen tilstand som vi gjerne kaller "mindfulness". Det er meget sunt å koble ut av og til. I tillegg kan man forbedre posituren sin ettersom man styrker beina mye mer ved å gå barfot enn med sko. Sko holder foten vår i en unaturlig posisjon og de som går mye barfot melder om mindre vondter i knær, rygg, skuldre og nakke. For de som er ekstra interessert i å gå barfot finnes det barfot sko å få kjøpt. Disse "skoene" gir ingen støtte til foten og man har god kontakt med jorden hele tiden. Her følger to eksempler på nettsider som selger slike.  SKO1  & SKO2

   

   
  5 - SPIS LIVGIVENDE MAT:
   
  Visste du at det handler ikke bare om kcal., vitaminer og mineraler når vi snakker om sunn og ikke-sunn mat? visste du f.eks at mat som fortsatt "lever". Det vil si frukt som enda henger på trærne eller grønnsaker som fortsatt ligger i jorden innehar en energi som vi aldri snakker om?  La oss ta en gulrot som eksempel. Når den ligger i jorden er den både "jordet" (les lenger oppe) og full av livgivende energi. Den lever i pakt med naturen og vibrerer på en høyere frekvens. Når gulroten så blir høstet brytes denne kontakten og ganske så snart mister den mye av denne helsebringende energien. Den vil fortsatt ha en helse effekt, men dersom du spiser den innen 30 minutter etter at den er tatt opp, vil den være på sitt sunneste. Så når vi her i vesten importerer frukt og grønt fra andre land og disse blir fraktet, som regel på kjøl over lang tid opp til oss, så er allerede all denne energien borte og vi sitter igjen med en vare som er omtrent halvparten av hva den kunne ha vært. Du kan se for deg et fulladet batteri i det frukten/grønnsaken blir høstet som synker ganske fort når det mister kontakten.  Det er ikke bare tull i dette med "kortreist mat". Det er selvfølgelig ikke alle som har mulighet til å plante sin egen grønnsakshage bak huset, men dersom man har tilgang på noe fersk mat som vi dyrker her i Norge så vil det absolutt være en fordel å få litt av dette i seg. Plommer, epler, poteter og gulrøtter skal være mulig å få tak i for de fleste. I alle fall en av de. 

   

     6 - NYT SOLEN:

  De fleste elsker når våren kommer og solen begynner å varme oss litt. Solen er som vi vet den aller viktigste kilden vi har til D-vitaminer. D-vitaminer gjør at kroppen kan absorbere kalsium som er bra for skjelettet, og beskytter mot sykdommer som osteoporose, diabetes II, MS og en del kreftformer. Solskinn booster også serotonin nivået i kroppen og gjør oss gladere via påvirkning i nervesystemet. Ettersom lyset fra solen også øker melatonin nivået vårt, føler vi oss ofte mer energiske i de lyseste månedene. Solen på åndelig nivå er "lyset av gull" som er veldig positivt for vårt energifelt. det letter stemninger i kroppen, hever frekvensen i energien vår og dermed føles ofte sol og sommer som en enklere tid for mange. Men for å få godt nok utbytte av solen er det viktig at man (ikke mellom 12-14 når solen er sterkest) går uten solkrem i opptil 30 minutter hver dag. Her må vi ta hensyn til egen hudtype. De med veldig lys hud bør gjøre dett tidlig om morgenen eller godt ut på ettermiddagen i starten for å ikke bli brent. man bør gjøre det samme med solbrillene. Mellom øynene, og inn modt midten av hjernen finner vi pineal kjertelen. Denne styrer melatonin produksjonen vår og anses i åndeligheten for å være en stor del av "det tredje øyet". den binder den fysiske og åndelige verden sammen og mange mener at det er her man opplever visjoner og informasjon fra "den andre siden".  

   

     7 - JOBB MED FØLELSENE: 

  Det finnes et helt studium som beskriver hvordan følelsene våre, og spesielt da følelser som ikke er blitt bearbeidet, skaper problemer for helsen vår. Hver gang vi gjennomlever et traume, det være seg smått eller stort, så vil det sjokke kroppen på et vis og vi kan få en ettervirkning i form av redusert tilstand. Et eksempel på et "lite" traume for et barn kan være at det faller i skibakken og blir ledd av, og fordi barnet kanskje skammer seg og ikke vil snakke om det i etterkant så "brenner" han/hun inne med følelsene. Kroppens jobb er å skille ut dette traume og det kan vise seg som en forkjølelse et par uker etterpå eller bli i kroppen til mange mange år senere. Det sies at selv om det er gått ti år så kan det virke inn. Kanskje skal personen som nå er blitt ungdom på ski ferie med vennene sine, men blir syk rett før avreise og kan ikke være med. Dette ser man ofte når folk er stresset og/eller har sovet lite. Problemer blir større, man føler mer og siden man ikke ønsker å virke klagende ovenfor andre så bygger det seg opp i kroppen, energiene blir stagnert og sykdom kan inntreffe. 

  De fleste tenker kanskje at dette er et psykologisk problem og i mange tilfeller kan det være en blanding. Men vi har glemt å anse følelser som en viktig komponent i helheten. 

  Et eksempel på et større traume kan være at man mister noen man elsker. Sorg er en enormt stor påkjenning for kroppen og kan sette ut en rekke funksjoner i form av energi blokkeringer. I Meta helsens lære (Læren om følelsene) sies det blant annet at kreft i alle tilfeller er utløst av en eller annen form for sorg. 
  "Men jeg har ingen stor sorg i livet mitt, og likevel fikk jeg kreft", kan noe tenke.

  Da kommer vi til et punkt som er litt mer komplisert. Forskere har nemlig nylig anerkjent at i våre arvestoffer finner vi ikke bare informasjon om vår oppbygging fysisk, men også en rekke celleminner. Flere av disse stammer fra følelser. Det vil eksempelvis si at dersom din mormor opplevde et stort traume i sitt liv så kan dette celleminnet vekkes til liv også hos deg. Disse kan utløses av stress og/eller egne traumer og plutselig befinner man seg i en situasjon man ikke forstår hvor kommer fra. Vi har helt sikkert alle hørt om "de" som er så positive og glade i livet, som spiser sunt og trener og som plutselig kjemper mot en usannsynlig sykdom. Når legene sier at det er arvelig så tar de ikke helt feil, men jeg er overbevist om at disposisjonen via celleminnet er større enn de genene som bestemmer vår fysikk. 

  Tenk så etter på alle som blir syk idag. Både av kreft, depresjoner, angst, ME, utbrenthet osv. . . Vi har alle hatt besteforeldre/oldeforeldre som levde gjennom krigen med mye frykt, sorg, rasjonering og utrygghet. Den gangen måtte de kanskje bite tennene sammen for å få livet til å fungere, men de indre overveldende følelsene ble lagret likevel. Er det dette, som ved siden av skjerming fra alle punktene over her, tilsammen utgjør en cocktail hvor vi er dømt til å utvikle en eller annen sykdom i løpet av livet?  Jeg mener det.

  Så hva kan du gjøre for å "viske ut" denne programmeringen i systemet ditt? Du kan starte med å la følelsene dine få komme til sin rett. Det er ikke sunt å holde de innestengt. Dersom du er sint, ta en løpetur eller sloss litt med sengen din (ikke lov å skade noe levende) Er du lei deg så gråt, det er ikke et svakhetstegn. Er du glad så le, smil og kjenn hvordan gleden fyller kroppen din. Vær ærlig med hva du føler, snakk med noen dersom du har det vanskelig. Det kan være en god venn, en terapeut, en healer osv.  En som DU føler at du ønsker å åpne deg for.

  Når det gjelder den programmeringen vi enda ikke vet om, som plutselig kan utløses av andre ting, så kan man, dersom man er interessert, oppsøke en Meta trent terapeut som kan guide deg igjennom tidslinjen din og bakover i rekkene til dine forgjengere.

  Det er faktisk sånn at dersom du allerede har vondt et sted eller sliter med kronisk sykdom så kan det i de fleste tilfeller spores direkte tilbake til et traume.

  Jeg har en gigantisk bok av Evette Rose som heter "Metaphysical Anatomy". Den fungerer som et oppslagsverk over tilstander i kroppen og knytter dem til følelser. Det er overraskende mye som stemmer her.  Jeg vil senere skrive en post med informasjon knyttet til de vanligste lidelsene her til lands så kan du gjøre opp en mening selv.  Der vil jeg også forklare mer om hvordan dette fungerer i øyeblikket når traumet oppstår. 

  Det viktigste nå er i alle fall at dersom du opplever noe som går inn på deg, jobb med det! Kjenn på følelsene, la de strømme gjennom kroppen din og vis kroppen din at du lytter. Det nytter aldri å undertrykke de. Vær i følelsen, send kjærlighet og tilgivelse til den og den vil tilslutt oppløses. 

   

   
  8 - BEVEG DEG!:

  Det er ingen hemmelighet at mosjon og trening gjør underverker for en god helse, men her skal vi ikke snakke om muskler og fettforbrenning. Det kan de fleste nok om fra før. Jeg vil at du skal forstå at det er viktig å bevege seg av andre grunner også. Se for deg kroppen din som et toalett. Nei det er ikke snilt å fremstille oss som toaletter men for forklaringens del gjør vi det nå. Dersom du skulle benyttet deg av dette toalettet hver dag uten å "trekke i snoren" en gang i blant hadde det fort blitt tett og luktet ille. Kroppen har stort behov for å kvitte seg med avfallstoffer. Dette gjøres ikke kun ved toalett besøk, men også via svettekjertler og utånding. Når du mosjonerer eller trener, blir det som å "trekke i snoren" for systemet. du frigjør gammel, stagnert energi, du svetter kanskje litt og puster tyngre. Du får også satt i gang lymfesystemet. Dette systemet befinner seg i hele kroppen slik som blodårene, men forskjellen på blodomløpet og lymfesystemet er at hjertet pumper blodet rundt i kroppen, mens kun fysisk bevegelse "dytter" lymfevesken dit den skal. Dersom du sitter for mye i ro fungerer ikke lymfesystemet optimalt.  Systemet skal ta seg av overflødig veske, "samle opp" elementer som har trengt seg ut av blodbanen og sørge for at kroppens immunforsvar er i tipp topp stand. Dersom det hadde sluttet helt å virke hadde vi ikke overlevet mer enn 24 timer.  bevegelse og rent, livgivende vann er et viktig nøkkelpunkt for god helse. 
    
  Dersom du av forskjellig grunner ikke kan trene så gjør det du kan. Gå en tur, løft armer eller bein hjemme, alt etter hva du kan klare. Litt er mye bedre  enn ingenting og bare noen minutter et par ganger daglig vil utgjøre en forskjell. Når du senere kanskje klarer mer så gjør du litt mer. og kanskje klarer du tilslutt en liten gåtur. Alle monner drar.

   

  ***************************************************

  Nå finnes det selvfølgelig en haug med andre punkter som er bra for å fremme god helse og helbredelse. Men nå er dette innlegget blitt langt nok og disse tingene er grunnlaget vi bør få en orden på dersom vi vil ha en kropp som fungerer optimalt, kjenne energi og glede og slippe å være syk. 

  Forhør deg som sagt alltid med lege dersom du er i tvil om hva som feiler deg, men disse tipsene er uten bivirkninger og vil kunne være fordelaktig for alle, uansett hvilken situasjon man befinner seg i. 

  Håper du fant noe av dette interessant. Det skader vel ikke å prøve ut helt naturlige ting? 

 • Publisert: 01.03.2017, 00:01
 • Kategori: Healing
 • 7 kommentarer
 • Ascension - Oppstigning

 • Publisert: 26.02.2017, 22:45
 • Kategori: Healing
 • Kanskje du har hørt ordet Ascension eller oppstigning som vi oversetter det med på norsk. Det er mye snakk om at jorden er midt i et stort oppstigning skift i disse dager. Mange føler det på kroppene sine , mens andre lever helt uvitende om hva som er i ferd med å skje. 

  Hva er poenget med dette lurer du kanskje på. Vel universet er i kontinuerlig utvikling og ekspandering. Vi mennesker har vendt oss bort fra det åndelige i lange tider og satt fokus på materielle goder. Vi har glemt våre evner som energi vesener. Vi har levd i en 3 dimensjonal verden hvor energien er tung og vi har kun annerkjent det vi kan oppfatte med våre 5 velkjente sanser.  For å henge med i universets utvikling må også vi utvikle oss. derfor er vi nå på vei inn i en 5 dimensjonal verden. 

  For de som tror at det er jordens undergang eller at vi skal flytte til en annen planet så er ikke det hva ascension betyr. Hele kloden skal "oppdateres" og vi kan faktisk leve her både i 3d og 5d en stund som nå. Jo flere som forhøyer sin frekvens, jo mer vil resten bli dratt med og flere og flere vil "våkne". 

  Som mennesker er vi ment til å leve side om side som brødre og søstre og vi skal kunne oppfatte hverandres energier, lese hverandres tanker og skape en fantastisk virkelighet sammen hvor ingen behøver å sulte eller dø i krig osv.  Det er mange krefter som ikke ønsker dette fordi det vil bety slutten på det materielle fangenskap vi nå befinner oss i. Hvis alle har tilgang på like mye slutter man å hige etter penger og makt. De fleste av oss ønsker i grunn bare et par enkle ting for å være lykkelig. Være sammen med mennesker vi er glade i, ha nok mat og spise og et sted og bo og få lov å benytte tiden vår på noe som vi trives med. 

  Idag fungerer verden litt annerledes. Vi blir født og opp igjennom livet blir vi fortalt at vi må jobbe hardt for å kunne ha mat på bordet og et sted og bo. I tillegg bør vi se ut på en spesiell måte og helst ha samme meninger som de fleste andre. Man må gjerne ha andre meninger sier de, men ytrer man dem høyt kan man risikere å bli dømt i det sosiale. Har man et stykke tøy på seg som er sydd på feil måte kan man gå glipp av både venner og kjærester. Og når alt kommer til alt burde ikke det spille noen rolle for de fleste er for opptatt av å sjekke mobilene sine til å se verdien i det som finnes rundt dem likevel. Mange drømmer om fancy jobber og mye penger, men de aller fleste tar en trygg stilling et sted, mistrives halvveis på jobben og lever kun skikkelig i helger og ferier.  Årene flyr avgårde og før man vet ordet av det er man godt voksen og lurer på hvor tiden og drømmene ble av. 

  Det er ikke meningen å høres så dyster ut, men hvis du tenker over det kjenner du nok igjen noe fra ditt eget eller andres liv. 

  Vi er blitt det som på engelsk kalles "disconnected", avskåret fra hverandre,avskåret fra virkeligheten og avskåret fra åndelighet. 

  Åndelighet er ikke det samme som å tilbe en Gud i frykt for å bli dømt til å havne i helvete. Åndelighet handler om å være bevisst og se gjennom "sløret" på den falske verdenen vi nå lever i.  Skal skrive om dette i en egen post ellers blir dette en veldig lang avklaring ;-)

  Å være bevisst handler om å være tilstede i øyeblikket. Ikke henge fast i fortiden, for den er ikke her lenger, og heller ikke leve for mye i det man tror kommer til å skje imorgen, om en uke, til jul osv.. Imorgen er ikke her enda og når imorgen kommer så er det også "i øyeblikket". Igår og imorgen finnes dermed ikke utenom i tankene våre. Det eneste vi har er akkurat her og nå.  Så når du går på vei til skole eller jobb, kjenner du da bakken du går på? Hører du fuglene synge? Nyter du maten du spiser? Tar du deg tid til å oppfatte verden rundt deg eller ser du på telefonen din eller dagdrømmer mesteparten av tiden? 

  Å være bevisst handler også om forståelsen av at vi alle henger sammen på et vis. Vi har en energi, naturen har en energi, dyrene og til og med asfalten du går på har energi. Alle disse energiene rører ved og påvirker hverandre  til en hver tid. (les om energier i mitt første blogginnlegg HER)

  Så Alt du gjør mot andre gjør du også mot deg selv, og alt du gjør mot deg selv gjør du også mot andre. Når man har dette i bakhodet ser man plutselig verden med litt nye øyne.. Det blir lettere å unngå sinne mot andre mennesker. Man får større forståelse og man ønsker å spre god energi som vi alle kan ha nytte av. Ditt gode humør vil påvirke flere mennesker enn du tror, som igjen vil påvirke andre og tilslutt kommer det rundt igjen til deg selv. 

  På samme måte som jeg forklarte lenger oppe at når flere og flere våkner opp og blir bevisste på sin åndelig eksistens så skjer det noe med energiene som vil påvirke andre til å våkne opp. 

  Det er en grunn til at åndelige emner er blitt mer og mer synlig de siste årene. Før i tiden hadde man ikke noe "åndenes makt" på tv og man leste heller ikke mye om slikt i magasiner. Men nå kan det ikke gjemmes lenger. For mange mennesker har opplevet ting som gjør det umulig å skjule at vi er laget for å være noe mer enn folk som bare jobber halve livet, glemmer drømmene og talentene sine og dør. 

  Flere og flere stiller seg spørsmålet : "hva er vitsen med å streve hele livet bare for å dø"?  Man hører til og med om barn som lurer på dette.

  Åndelighet handler heller ikke om å gå rundt å si "ohm" og "namaste", kle seg i dinglende gavanter eller meditere 10 timer daglig. Vi må avmystifisere hele begrepet. All denne latterligjøringen er et bevisst forsøk på å holde oss i "koma" så vi fortsetter å sitte foran en skjerm, spise giftig/dårlig mat, bruke masse penger slik at noen få kan sitte på all makten og la være å snakke med eller bry oss om naboen.

  Vi må tilbake til start, til det naturlige, det som faktisk er helt normal.. For sånn som vi holder på nå er IKKE normalt.. Det virker normalt for oss fordi vi ikke er vant til noe annet og fordi vi lære at det var sånn det skulle være da vi vokste opp. Men aldri før har det vært flere folk som er deprimerte, som har angst eller som begår selvmord. Vi vet innerst inne at noe skurrer, men vi er så proppet full av distraksjoner at vi ikke klarer å sette fingeren på hva det er.

  Ved å "stige opp" til en høyere dimensjon vil vi igjen komme i kontakt med oss selv. De vi er ment å være. Åndelige mennesker som lever side om side i frihet på en sunn og frodig jord, i pakt med naturen og dyrene. 

  Ascension kan ikke stoppes nå. Mange har prøvd, men nå er vi så mange som har jobbet for lyset og det finnes flere hundre tusen sjeler der ute som jobber intenst for at vi skal få en bedre verden.  Selv om mye virker dystert nå, så er det bare fordi det gjøres opprør mot bevegelsen og ting kommer til å bli enda mer intenst før vi når målet. Det blir nok en humpete tur, men lyset og godheten skal vinne frem.

  Ha fokuset på det gode i livet og fyll hjertet ditt med kjærlighet så hjelper du til du også ! 


    

   

 • Publisert: 26.02.2017, 22:45
 • Kategori: Healing
 • 0 kommentarer
 • Hva er healing og hvordan kan det fungere?

 • Publisert: 25.02.2017, 03:40
 • Kategori: Healing
 • Heisann :-) 

  For å kickstarte denne bloggen så tenkte jeg å skrive noen ord om healing slik jeg ser det. For å klare å forklare det må jeg starte med å fortelle litt om energi, for det er nettopp dette jeg jobber med når jeg skal utføre en healing session.

  Vi vet jo alle hva energi er. Vi bruker det hver dag, både når vi beveger oss og skrur på lyset hjemme, men også når vi lager mat og lader telefonene våre. 
  Men det jeg tenkte å forklare er den energien som bor i alt som er levende. 

  Vi er alle sammen satt sammen av atomer. Kjernen av protoner (positivt ladede partikler) og nøytroner (nøytralt) på atomet er omgitt av elektroner (positivt ladede partikler). Går man dypere inn i atomet finner man subatomiske energier som forskerne gjerne kaller "vibrerende bølge pakker av informasjon" 
  Det vil si at så langt som forskerne har kommet på dette området når det gjelder å bli klok på kroppen vår så er vi i bunn og grunn satt sammen av energi. 

  For å kunne jobbe med healing så må man lære seg å kjenne energiene. Det første man gjør er å bli kjent med sin egen energi. Dette er et viktig steg, slik at man kjenner forskjell når det er snakk om en annen persons energier. 
  Disse subatomiske energiene kan vibrere på forskjellige frekvenser og for dem som har lært seg energi å kjenne vil denne frekvensen kunne gi noen pekepinner på hvordan klienten har det. 

  Vi er også godt kjent med hvordan hjernen opererer med elektriske signaler hit og dit både i hodet og i resten av kroppen via nervesystemet. 
  Altså har vi et solid elektrisk system som til enhver tid opererer i kroppen vår.

  Jeg som arbeider innenfor det åndelig tror også på et chakra system. Ordet chakra stammer fra sanskrit og betyr hjul. Du kan forestille deg disse som turbiner i kroppen som driver elektrisiteten rundt i en jevn strøm. De mest kjente chakraene er 7 punkter som strekker seg fra roten av overkroppen og opp til toppen på hodet. 

  Chakra systemet er ikke fysisk, men eterisk. Altså det opererer på energi nivå. 

  Når mennesker sliter med sykdom, enten fysisk, psykisk, mentalt eller følelsesmessig så vil det ofte være en ubalanse i vårt energi system. Den jevne strømmen kan ha blitt blokkert et sted i kroppen og da flyter alt dårligere. Går man for lenge med små problemer som ikke blir løst kan dette eskalere og sette seg flere steder i kroppen. 

  For eksempel kan noe du bekymrer deg for over tid lage en blokkering i systemet som tilslutt viser seg som en fysisk plage. Noe som starter med en fysisk plage kan også gå over til å bli et psykisk, mentalt eller følelsesmessig problem.  Alt henger sammen, og for å holde seg frisk og glad må hele systemet flyte jevnt.  Se for deg en bekk med masse kvister og blader. Da renner ikke vannet som det skal og det blir fort skittent, men fjerner man "rusket" blir strømmen jevn igjen og vannet klarner opp. 

  Dersom man skal utføre en healing på andre må man sørge for at ens egen energi er god, jevn og ren. Energi ønsker å jevne seg ut/være i balanse og dersom klientens energi er i ulage og min er bra så vil vi i utgangspunktet  "møtes på midten" et sted. Men ved mye trening så har vi healere lært oss og holde vår energi på vårt beste og ikke la den påvirkes, slik at din energi heller blir "dratt opp"

  Det er selvfølgelig veldig mange teknikker innenfor healing og hver og en av oss finner vår måte som fungerer. Jeg kommer til å poste om forskjellige teknikker da det blir for mye å ta med i dette innlegget. Jeg kommer også til å gå mer innpå hvordan jeg jobber og hvordan det fungerer. 

  Min jobb som healer er ikke å gjøre deg frisk, men å gjenopprette flyten i kroppen din slik at den kan heale seg selv. 

  Jeg behøver ikke engang være i samme rom som deg for å hjelpe, men det skal jeg også skrive en egen post om. 

  Håper du ble lite grann klokere ;-) 

      


   

   

 • Publisert: 25.02.2017, 03:40
 • Kategori: Healing
 • 0 kommentarer
 • hits