Healeren

Jeg heter Beathe og jeg jobber hovedsaklig som healer. Jeg driver også med tarot kort og krystaller og interesserer meg for det meste innenfor det åndelige. Dersom du også syns sånt er spennende så bli gjerne værende! :-)

8 TIPS FOR OPTIMAL HELSE!

 • Publisert: 01.03.2017, 00:01
 • Kategori: Healing


 • I dagens samfunn er det mange som sliter med diverse plager. Alt fra små negative tanker til "store" og komplekse sykdommer.
  Det er veldig sjeldent at en sykdom bare har EN enkelt grunn. Leger er utrolig dyktige mennesker med lang utdanning som kan det meste om vår fysiske kropp og i de aller fleste tilfeller vil de kunne hjelpe folk til å få det bedre. MEN så dukker det opp noen spørsmål når det kommer pasienter som ikke blir friske av tradisjonell behandling. De blir ofte sendt fra ekspert til ekspert uten at noen klarer å sette fingeren på problemet. Det er veldig belastende å være en slik pasient. noen ganger kan man føle at man ikke blir tatt på alvor og andre ganger tar håpløsheten over. Det er fullt forståelig!  

  For å forstå hvordan man hjelpe seg selv må man også forstå noen av prinsippene innenfor helse. Hva er det som gjør at vi blir syke og hvilke forhåndsregler kan vi ta for å holde oss friske? 

  Jeg skriver ut ifra mine egne erfaringer og åndelige perspektiv og du bør alltid oppsøke lege dersom du ikke er frisk! 

  ************

  For alle som er interesserte i å lære mer inngående om hvordan holde seg i naturlig bra from så kan jeg virkelig anbefale boken "Powered by nature" som kan kjøpes HER . Jeg har ingen kontakter til de som selger den eller forfatteren, men jeg har boken selv og syns den er fantastisk. 

  Boken snakker om en del av de mest kjente sykdommene og hvorfor man får dem samt hvordan det kan unngås. I tillegg forteller den om 5 nødvendigheter for god helse hos mennesker. Her er listen (ikke nødvendigvis i rett rekkefølge)

  1: Jordkontakt
  2: sollys
  3: riktig mat
  4: levende vann
  5: riktig luft

  Jeg kommer til å blande dette inn i det jeg nå skal fortelle, da det samsvarer med alt jeg har opplevet selv og min åndelige erfaring. 

  *****************

  Når vi befinner oss i en naturlig balanse med alt rundt oss kan vi ikke bli syke. Vi er designet slik at cellene kontinuerlig jobber for å holde oss frisk og glad. 
  Dessverre så lever vi i en maktsyk verden hvor penger og rikdom er viktigere enn helse. Det har gjort slik at vi ikke lever spesielt naturlig og at vi utsetter oss for dårlige matvaner, stråling, og unødig masse tankevirksomhet hver eneste dag. 

  Celleminnet i kroppen vår fanger opp alt vi gjør og når de deler seg og skaper nye celler blir både det positive og negative formert.
  Derfor havner vi av og til i en spiral. Dersom ting går på tverke og helsen skranter så havner vi gjerne i en dårlig spiral og blir mer syke og deppa, eller hvis alt går på skinner så får man en boost og flere gode ting skjer.

  Det har med flere lag i oss og gjøre. Det er bevist at tanker har en frekvens. Og for de av dere som har sett "the secret" så er dere kjent med at loven om tiltrekning er velfungerende. Dette går ut på dersom du klarer å fokusere å det positive og føle det med hele kroppen din så vil signaler sendes, ikke bare ut i verden, men også gjennom hele kroppen og legge seg i celleminnet. Dersom du har lest mitt første innlegg på bloggen så vil du kanskje huske at jeg forklarte at vi i bunn og grunn er bygget opp av energi.  (innlegget finner du HER

  Nå over til de mer konkrete tipsene: 
  1 - FOKUSER: 

  Det aller første du kan gjøre for å holde deg frisk eller starte din healing reise er å fokusere på det som faktisk er godt i livet ditt. Du trenger å gi beskjed til ditt eget system at "vi har det fint" så kroppen kan begynne å oppføre seg deretter ;-) 
  Kanskje du ikke syns det er så mye bra med livet ditt, men noe kan alle finne. Alt i fra å ha tak over hodet og mat på bordet til å sette pris på en hobby eller musikk f.eks. Finn en eller flere ting, stort eller smått og ta noen minutter 3 ganger daglig hvor du lukker øynene og fokuserer KUN på denne tingen. Tenk på det helt til du kan føle at det gjør deg godt. sitt i følelsen litt før du slipper taket og åpner øynene igjen. 

   

     2 - DRIKK VANN!:

  Det er litt forskjellig info der ute om hvor mye vann vi egentlig har i kroppen, men med et sted mellom 50-75% sier det seg selv., vi trenger påfyll! Vi vet at vann er ekstremt viktig for å opprettholde kroppens funksjoner. Det renser, avgifter og gir liv til cellene. 
  Det er noe av det enkleste man kan gjøre, MEN så kommer det noe tillegginformasjon. Det vannet vi har i springen eller får kjøpt på butikken er ikke nødvendigvis det beste for oss. Vann er ment til å renne fritt i elver og hav og trenger å være i bevegelse for å holde den riktige strukturen. Vannet vi har hjemme er mye bedre enn vannet til mange andre land, men det vi nå snakker om handler ikke om hvor rent vannet er. Sånn sett er det tryggere å drikke fra springen enn fra elven borte i skogen. Dette handler om strukturen i vann. Når vannet blir liggende i rør og desinfisert (Det er påbudt å desinfisere drikkevannet i Norge) så påvirkes vannets kvalitet og molekylene kan bli forstørret. Dette gjør igjen at vannet vil ha større vanskeligheter med å nå inn til cellene i enkelte deler av kroppen og man får ikke totalt utbytte av vannet som drikkes. Kroppen vår er også avhengig av negative ioner for å holde seg frisk og det finner man mest av i vann som får renne fritt. I tillegg er vann helt enestående når det gjelder å bære med seg informasjon. Det kan plukke opp enhver vibrasjon og til og med følelse på sin vei så før det kommer inn i kroppen din er det allerede programmert. Det aller beste man kan gjøre for å forbedre kvaliteten på vannet man drikker er å installere en god vannrenser OG en vann ioniserer på springen eller vanninntaket på huset, men disse installasjonene kan være kostbare så her kommer et par rimeligere tips. 

  - Rør vannet ditt før du drikker det for å revitalisere det litt igjen.  (man kan også kjøpe rørepinne som vitaliserer. link lenger nede) 
  - Vær takknemlig! Hold glaset i hendene dine mens du sender kjærlige følelser mot vannet som slukker din tørst og hjelper kroppen din til å leve.
    Det høres kanskje snålt ut, men man kan faktisk måle forskjellen i strukturen på vannet før og etter man utsetter det for følelser. 
  - Drikk gjerne vann fra blålige glass eller flasker. En del påstår at den blå fargen "beroliger" vannet. 
    Link: RØREPINNE/STAV


  3 - BRUK TID I NATUREN: 

  Dette har vi hørt før, men som jeg nevnte under informasjonen om vann så trenger kroppen negative ioner for å fungere skikkelig. Negative ioner er ikke noe negativt som navnet tilsier. I luften finnes det både positivt ladede ioner og negativt ladede ioner. De negative nøytraliserer frie radikaler, revitaliserer celle metabolismen, styrker immunforsvaret, renser blodet, balanserer det autonome nervesystemet, fremmer dyp søvn og sunn fordøyelse. Når vi er innendørs i hjemmet eller på kontoret så omgir vi oss med mye positive ioner. Jo flere elektriske apparater man har rundt seg, jo mer positive ioner. Sånn som vi lever så er det veldig mange som får for mye av de positive og for lite av de negative. Den enkleste kuren mot dette er å ta en tur i skogen. Du finner flest positive ioner der hvor vann og vind er i bevegelse. Ved en foss, blant trærne eller ved havet. I tillegg får du kanskje klarne tankene litt her, pluss en dose mosjon, noe som også er bra for helsen. 

   

     4 -
  HA JORDKONTAKT: 
  Du har kanskje hørt setningen "å jorde seg". Dette er ikke bare noe som alternative mennesker har funnet på. Det handler om å være i kontakt med jorden fordi det er positivt for oss på flere måter. Det å ta av seg på bena og gå barfot kan være smertefullt for enkelte, men dersom man gjør det i gresset eller i skogen burde det går helt fint. Som i luften finnes det også negative ioner i bakken. I tillegg er fotsålene våre proppet full av punkter som har godt av "massasjen" det gir å gå barfot. Så lite som 5 minutter daglig gir en helseeffekt for de aller fleste. Man slapper av og får flere negative ioner som igjen gjør at man sover bedre. Man får bedre kontakt med føttene som man ellers ikke nødvendigvis tenker så mye over. Det fører til en mer balansert flyt i hele kroppen og til og med hjernen har godt av det. Fordi man gjerne passer litt på hvor man går når føttene er utsatt glemmer man hverdagens problemer for et øyeblikk og går inn i en egen tilstand som vi gjerne kaller "mindfulness". Det er meget sunt å koble ut av og til. I tillegg kan man forbedre posituren sin ettersom man styrker beina mye mer ved å gå barfot enn med sko. Sko holder foten vår i en unaturlig posisjon og de som går mye barfot melder om mindre vondter i knær, rygg, skuldre og nakke. For de som er ekstra interessert i å gå barfot finnes det barfot sko å få kjøpt. Disse "skoene" gir ingen støtte til foten og man har god kontakt med jorden hele tiden. Her følger to eksempler på nettsider som selger slike.  SKO1  & SKO2

   

   
  5 - SPIS LIVGIVENDE MAT:
   
  Visste du at det handler ikke bare om kcal., vitaminer og mineraler når vi snakker om sunn og ikke-sunn mat? visste du f.eks at mat som fortsatt "lever". Det vil si frukt som enda henger på trærne eller grønnsaker som fortsatt ligger i jorden innehar en energi som vi aldri snakker om?  La oss ta en gulrot som eksempel. Når den ligger i jorden er den både "jordet" (les lenger oppe) og full av livgivende energi. Den lever i pakt med naturen og vibrerer på en høyere frekvens. Når gulroten så blir høstet brytes denne kontakten og ganske så snart mister den mye av denne helsebringende energien. Den vil fortsatt ha en helse effekt, men dersom du spiser den innen 30 minutter etter at den er tatt opp, vil den være på sitt sunneste. Så når vi her i vesten importerer frukt og grønt fra andre land og disse blir fraktet, som regel på kjøl over lang tid opp til oss, så er allerede all denne energien borte og vi sitter igjen med en vare som er omtrent halvparten av hva den kunne ha vært. Du kan se for deg et fulladet batteri i det frukten/grønnsaken blir høstet som synker ganske fort når det mister kontakten.  Det er ikke bare tull i dette med "kortreist mat". Det er selvfølgelig ikke alle som har mulighet til å plante sin egen grønnsakshage bak huset, men dersom man har tilgang på noe fersk mat som vi dyrker her i Norge så vil det absolutt være en fordel å få litt av dette i seg. Plommer, epler, poteter og gulrøtter skal være mulig å få tak i for de fleste. I alle fall en av de. 

   

     6 - NYT SOLEN:

  De fleste elsker når våren kommer og solen begynner å varme oss litt. Solen er som vi vet den aller viktigste kilden vi har til D-vitaminer. D-vitaminer gjør at kroppen kan absorbere kalsium som er bra for skjelettet, og beskytter mot sykdommer som osteoporose, diabetes II, MS og en del kreftformer. Solskinn booster også serotonin nivået i kroppen og gjør oss gladere via påvirkning i nervesystemet. Ettersom lyset fra solen også øker melatonin nivået vårt, føler vi oss ofte mer energiske i de lyseste månedene. Solen på åndelig nivå er "lyset av gull" som er veldig positivt for vårt energifelt. det letter stemninger i kroppen, hever frekvensen i energien vår og dermed føles ofte sol og sommer som en enklere tid for mange. Men for å få godt nok utbytte av solen er det viktig at man (ikke mellom 12-14 når solen er sterkest) går uten solkrem i opptil 30 minutter hver dag. Her må vi ta hensyn til egen hudtype. De med veldig lys hud bør gjøre dett tidlig om morgenen eller godt ut på ettermiddagen i starten for å ikke bli brent. man bør gjøre det samme med solbrillene. Mellom øynene, og inn modt midten av hjernen finner vi pineal kjertelen. Denne styrer melatonin produksjonen vår og anses i åndeligheten for å være en stor del av "det tredje øyet". den binder den fysiske og åndelige verden sammen og mange mener at det er her man opplever visjoner og informasjon fra "den andre siden".  

   

     7 - JOBB MED FØLELSENE: 

  Det finnes et helt studium som beskriver hvordan følelsene våre, og spesielt da følelser som ikke er blitt bearbeidet, skaper problemer for helsen vår. Hver gang vi gjennomlever et traume, det være seg smått eller stort, så vil det sjokke kroppen på et vis og vi kan få en ettervirkning i form av redusert tilstand. Et eksempel på et "lite" traume for et barn kan være at det faller i skibakken og blir ledd av, og fordi barnet kanskje skammer seg og ikke vil snakke om det i etterkant så "brenner" han/hun inne med følelsene. Kroppens jobb er å skille ut dette traume og det kan vise seg som en forkjølelse et par uker etterpå eller bli i kroppen til mange mange år senere. Det sies at selv om det er gått ti år så kan det virke inn. Kanskje skal personen som nå er blitt ungdom på ski ferie med vennene sine, men blir syk rett før avreise og kan ikke være med. Dette ser man ofte når folk er stresset og/eller har sovet lite. Problemer blir større, man føler mer og siden man ikke ønsker å virke klagende ovenfor andre så bygger det seg opp i kroppen, energiene blir stagnert og sykdom kan inntreffe. 

  De fleste tenker kanskje at dette er et psykologisk problem og i mange tilfeller kan det være en blanding. Men vi har glemt å anse følelser som en viktig komponent i helheten. 

  Et eksempel på et større traume kan være at man mister noen man elsker. Sorg er en enormt stor påkjenning for kroppen og kan sette ut en rekke funksjoner i form av energi blokkeringer. I Meta helsens lære (Læren om følelsene) sies det blant annet at kreft i alle tilfeller er utløst av en eller annen form for sorg. 
  "Men jeg har ingen stor sorg i livet mitt, og likevel fikk jeg kreft", kan noe tenke.

  Da kommer vi til et punkt som er litt mer komplisert. Forskere har nemlig nylig anerkjent at i våre arvestoffer finner vi ikke bare informasjon om vår oppbygging fysisk, men også en rekke celleminner. Flere av disse stammer fra følelser. Det vil eksempelvis si at dersom din mormor opplevde et stort traume i sitt liv så kan dette celleminnet vekkes til liv også hos deg. Disse kan utløses av stress og/eller egne traumer og plutselig befinner man seg i en situasjon man ikke forstår hvor kommer fra. Vi har helt sikkert alle hørt om "de" som er så positive og glade i livet, som spiser sunt og trener og som plutselig kjemper mot en usannsynlig sykdom. Når legene sier at det er arvelig så tar de ikke helt feil, men jeg er overbevist om at disposisjonen via celleminnet er større enn de genene som bestemmer vår fysikk. 

  Tenk så etter på alle som blir syk idag. Både av kreft, depresjoner, angst, ME, utbrenthet osv. . . Vi har alle hatt besteforeldre/oldeforeldre som levde gjennom krigen med mye frykt, sorg, rasjonering og utrygghet. Den gangen måtte de kanskje bite tennene sammen for å få livet til å fungere, men de indre overveldende følelsene ble lagret likevel. Er det dette, som ved siden av skjerming fra alle punktene over her, tilsammen utgjør en cocktail hvor vi er dømt til å utvikle en eller annen sykdom i løpet av livet?  Jeg mener det.

  Så hva kan du gjøre for å "viske ut" denne programmeringen i systemet ditt? Du kan starte med å la følelsene dine få komme til sin rett. Det er ikke sunt å holde de innestengt. Dersom du er sint, ta en løpetur eller sloss litt med sengen din (ikke lov å skade noe levende) Er du lei deg så gråt, det er ikke et svakhetstegn. Er du glad så le, smil og kjenn hvordan gleden fyller kroppen din. Vær ærlig med hva du føler, snakk med noen dersom du har det vanskelig. Det kan være en god venn, en terapeut, en healer osv.  En som DU føler at du ønsker å åpne deg for.

  Når det gjelder den programmeringen vi enda ikke vet om, som plutselig kan utløses av andre ting, så kan man, dersom man er interessert, oppsøke en Meta trent terapeut som kan guide deg igjennom tidslinjen din og bakover i rekkene til dine forgjengere.

  Det er faktisk sånn at dersom du allerede har vondt et sted eller sliter med kronisk sykdom så kan det i de fleste tilfeller spores direkte tilbake til et traume.

  Jeg har en gigantisk bok av Evette Rose som heter "Metaphysical Anatomy". Den fungerer som et oppslagsverk over tilstander i kroppen og knytter dem til følelser. Det er overraskende mye som stemmer her.  Jeg vil senere skrive en post med informasjon knyttet til de vanligste lidelsene her til lands så kan du gjøre opp en mening selv.  Der vil jeg også forklare mer om hvordan dette fungerer i øyeblikket når traumet oppstår. 

  Det viktigste nå er i alle fall at dersom du opplever noe som går inn på deg, jobb med det! Kjenn på følelsene, la de strømme gjennom kroppen din og vis kroppen din at du lytter. Det nytter aldri å undertrykke de. Vær i følelsen, send kjærlighet og tilgivelse til den og den vil tilslutt oppløses. 

   

   
  8 - BEVEG DEG!:

  Det er ingen hemmelighet at mosjon og trening gjør underverker for en god helse, men her skal vi ikke snakke om muskler og fettforbrenning. Det kan de fleste nok om fra før. Jeg vil at du skal forstå at det er viktig å bevege seg av andre grunner også. Se for deg kroppen din som et toalett. Nei det er ikke snilt å fremstille oss som toaletter men for forklaringens del gjør vi det nå. Dersom du skulle benyttet deg av dette toalettet hver dag uten å "trekke i snoren" en gang i blant hadde det fort blitt tett og luktet ille. Kroppen har stort behov for å kvitte seg med avfallstoffer. Dette gjøres ikke kun ved toalett besøk, men også via svettekjertler og utånding. Når du mosjonerer eller trener, blir det som å "trekke i snoren" for systemet. du frigjør gammel, stagnert energi, du svetter kanskje litt og puster tyngre. Du får også satt i gang lymfesystemet. Dette systemet befinner seg i hele kroppen slik som blodårene, men forskjellen på blodomløpet og lymfesystemet er at hjertet pumper blodet rundt i kroppen, mens kun fysisk bevegelse "dytter" lymfevesken dit den skal. Dersom du sitter for mye i ro fungerer ikke lymfesystemet optimalt.  Systemet skal ta seg av overflødig veske, "samle opp" elementer som har trengt seg ut av blodbanen og sørge for at kroppens immunforsvar er i tipp topp stand. Dersom det hadde sluttet helt å virke hadde vi ikke overlevet mer enn 24 timer.  bevegelse og rent, livgivende vann er et viktig nøkkelpunkt for god helse. 
    
  Dersom du av forskjellig grunner ikke kan trene så gjør det du kan. Gå en tur, løft armer eller bein hjemme, alt etter hva du kan klare. Litt er mye bedre  enn ingenting og bare noen minutter et par ganger daglig vil utgjøre en forskjell. Når du senere kanskje klarer mer så gjør du litt mer. og kanskje klarer du tilslutt en liten gåtur. Alle monner drar.

   

  ***************************************************

  Nå finnes det selvfølgelig en haug med andre punkter som er bra for å fremme god helse og helbredelse. Men nå er dette innlegget blitt langt nok og disse tingene er grunnlaget vi bør få en orden på dersom vi vil ha en kropp som fungerer optimalt, kjenne energi og glede og slippe å være syk. 

  Forhør deg som sagt alltid med lege dersom du er i tvil om hva som feiler deg, men disse tipsene er uten bivirkninger og vil kunne være fordelaktig for alle, uansett hvilken situasjon man befinner seg i. 

  Håper du fant noe av dette interessant. Det skader vel ikke å prøve ut helt naturlige ting? 

 • Publisert: 01.03.2017, 00:01
 • Kategori: Healing
 • 7 kommentarer
 • Ascension - Oppstigning

 • Publisert: 26.02.2017, 22:45
 • Kategori: Healing
 • Kanskje du har hørt ordet Ascension eller oppstigning som vi oversetter det med på norsk. Det er mye snakk om at jorden er midt i et stort oppstigning skift i disse dager. Mange føler det på kroppene sine , mens andre lever helt uvitende om hva som er i ferd med å skje. 

  Hva er poenget med dette lurer du kanskje på. Vel universet er i kontinuerlig utvikling og ekspandering. Vi mennesker har vendt oss bort fra det åndelige i lange tider og satt fokus på materielle goder. Vi har glemt våre evner som energi vesener. Vi har levd i en 3 dimensjonal verden hvor energien er tung og vi har kun annerkjent det vi kan oppfatte med våre 5 velkjente sanser.  For å henge med i universets utvikling må også vi utvikle oss. derfor er vi nå på vei inn i en 5 dimensjonal verden. 

  For de som tror at det er jordens undergang eller at vi skal flytte til en annen planet så er ikke det hva ascension betyr. Hele kloden skal "oppdateres" og vi kan faktisk leve her både i 3d og 5d en stund som nå. Jo flere som forhøyer sin frekvens, jo mer vil resten bli dratt med og flere og flere vil "våkne". 

  Som mennesker er vi ment til å leve side om side som brødre og søstre og vi skal kunne oppfatte hverandres energier, lese hverandres tanker og skape en fantastisk virkelighet sammen hvor ingen behøver å sulte eller dø i krig osv.  Det er mange krefter som ikke ønsker dette fordi det vil bety slutten på det materielle fangenskap vi nå befinner oss i. Hvis alle har tilgang på like mye slutter man å hige etter penger og makt. De fleste av oss ønsker i grunn bare et par enkle ting for å være lykkelig. Være sammen med mennesker vi er glade i, ha nok mat og spise og et sted og bo og få lov å benytte tiden vår på noe som vi trives med. 

  Idag fungerer verden litt annerledes. Vi blir født og opp igjennom livet blir vi fortalt at vi må jobbe hardt for å kunne ha mat på bordet og et sted og bo. I tillegg bør vi se ut på en spesiell måte og helst ha samme meninger som de fleste andre. Man må gjerne ha andre meninger sier de, men ytrer man dem høyt kan man risikere å bli dømt i det sosiale. Har man et stykke tøy på seg som er sydd på feil måte kan man gå glipp av både venner og kjærester. Og når alt kommer til alt burde ikke det spille noen rolle for de fleste er for opptatt av å sjekke mobilene sine til å se verdien i det som finnes rundt dem likevel. Mange drømmer om fancy jobber og mye penger, men de aller fleste tar en trygg stilling et sted, mistrives halvveis på jobben og lever kun skikkelig i helger og ferier.  Årene flyr avgårde og før man vet ordet av det er man godt voksen og lurer på hvor tiden og drømmene ble av. 

  Det er ikke meningen å høres så dyster ut, men hvis du tenker over det kjenner du nok igjen noe fra ditt eget eller andres liv. 

  Vi er blitt det som på engelsk kalles "disconnected", avskåret fra hverandre,avskåret fra virkeligheten og avskåret fra åndelighet. 

  Åndelighet er ikke det samme som å tilbe en Gud i frykt for å bli dømt til å havne i helvete. Åndelighet handler om å være bevisst og se gjennom "sløret" på den falske verdenen vi nå lever i.  Skal skrive om dette i en egen post ellers blir dette en veldig lang avklaring ;-)

  Å være bevisst handler om å være tilstede i øyeblikket. Ikke henge fast i fortiden, for den er ikke her lenger, og heller ikke leve for mye i det man tror kommer til å skje imorgen, om en uke, til jul osv.. Imorgen er ikke her enda og når imorgen kommer så er det også "i øyeblikket". Igår og imorgen finnes dermed ikke utenom i tankene våre. Det eneste vi har er akkurat her og nå.  Så når du går på vei til skole eller jobb, kjenner du da bakken du går på? Hører du fuglene synge? Nyter du maten du spiser? Tar du deg tid til å oppfatte verden rundt deg eller ser du på telefonen din eller dagdrømmer mesteparten av tiden? 

  Å være bevisst handler også om forståelsen av at vi alle henger sammen på et vis. Vi har en energi, naturen har en energi, dyrene og til og med asfalten du går på har energi. Alle disse energiene rører ved og påvirker hverandre  til en hver tid. (les om energier i mitt første blogginnlegg HER)

  Så Alt du gjør mot andre gjør du også mot deg selv, og alt du gjør mot deg selv gjør du også mot andre. Når man har dette i bakhodet ser man plutselig verden med litt nye øyne.. Det blir lettere å unngå sinne mot andre mennesker. Man får større forståelse og man ønsker å spre god energi som vi alle kan ha nytte av. Ditt gode humør vil påvirke flere mennesker enn du tror, som igjen vil påvirke andre og tilslutt kommer det rundt igjen til deg selv. 

  På samme måte som jeg forklarte lenger oppe at når flere og flere våkner opp og blir bevisste på sin åndelig eksistens så skjer det noe med energiene som vil påvirke andre til å våkne opp. 

  Det er en grunn til at åndelige emner er blitt mer og mer synlig de siste årene. Før i tiden hadde man ikke noe "åndenes makt" på tv og man leste heller ikke mye om slikt i magasiner. Men nå kan det ikke gjemmes lenger. For mange mennesker har opplevet ting som gjør det umulig å skjule at vi er laget for å være noe mer enn folk som bare jobber halve livet, glemmer drømmene og talentene sine og dør. 

  Flere og flere stiller seg spørsmålet : "hva er vitsen med å streve hele livet bare for å dø"?  Man hører til og med om barn som lurer på dette.

  Åndelighet handler heller ikke om å gå rundt å si "ohm" og "namaste", kle seg i dinglende gavanter eller meditere 10 timer daglig. Vi må avmystifisere hele begrepet. All denne latterligjøringen er et bevisst forsøk på å holde oss i "koma" så vi fortsetter å sitte foran en skjerm, spise giftig/dårlig mat, bruke masse penger slik at noen få kan sitte på all makten og la være å snakke med eller bry oss om naboen.

  Vi må tilbake til start, til det naturlige, det som faktisk er helt normal.. For sånn som vi holder på nå er IKKE normalt.. Det virker normalt for oss fordi vi ikke er vant til noe annet og fordi vi lære at det var sånn det skulle være da vi vokste opp. Men aldri før har det vært flere folk som er deprimerte, som har angst eller som begår selvmord. Vi vet innerst inne at noe skurrer, men vi er så proppet full av distraksjoner at vi ikke klarer å sette fingeren på hva det er.

  Ved å "stige opp" til en høyere dimensjon vil vi igjen komme i kontakt med oss selv. De vi er ment å være. Åndelige mennesker som lever side om side i frihet på en sunn og frodig jord, i pakt med naturen og dyrene. 

  Ascension kan ikke stoppes nå. Mange har prøvd, men nå er vi så mange som har jobbet for lyset og det finnes flere hundre tusen sjeler der ute som jobber intenst for at vi skal få en bedre verden.  Selv om mye virker dystert nå, så er det bare fordi det gjøres opprør mot bevegelsen og ting kommer til å bli enda mer intenst før vi når målet. Det blir nok en humpete tur, men lyset og godheten skal vinne frem.

  Ha fokuset på det gode i livet og fyll hjertet ditt med kjærlighet så hjelper du til du også ! 


    

   

 • Publisert: 26.02.2017, 22:45
 • Kategori: Healing
 • 0 kommentarer
 • Hva er healing og hvordan kan det fungere?

 • Publisert: 25.02.2017, 03:40
 • Kategori: Healing
 • Heisann :-) 

  For å kickstarte denne bloggen så tenkte jeg å skrive noen ord om healing slik jeg ser det. For å klare å forklare det må jeg starte med å fortelle litt om energi, for det er nettopp dette jeg jobber med når jeg skal utføre en healing session.

  Vi vet jo alle hva energi er. Vi bruker det hver dag, både når vi beveger oss og skrur på lyset hjemme, men også når vi lager mat og lader telefonene våre. 
  Men det jeg tenkte å forklare er den energien som bor i alt som er levende. 

  Vi er alle sammen satt sammen av atomer. Kjernen av protoner (positivt ladede partikler) og nøytroner (nøytralt) på atomet er omgitt av elektroner (positivt ladede partikler). Går man dypere inn i atomet finner man subatomiske energier som forskerne gjerne kaller "vibrerende bølge pakker av informasjon" 
  Det vil si at så langt som forskerne har kommet på dette området når det gjelder å bli klok på kroppen vår så er vi i bunn og grunn satt sammen av energi. 

  For å kunne jobbe med healing så må man lære seg å kjenne energiene. Det første man gjør er å bli kjent med sin egen energi. Dette er et viktig steg, slik at man kjenner forskjell når det er snakk om en annen persons energier. 
  Disse subatomiske energiene kan vibrere på forskjellige frekvenser og for dem som har lært seg energi å kjenne vil denne frekvensen kunne gi noen pekepinner på hvordan klienten har det. 

  Vi er også godt kjent med hvordan hjernen opererer med elektriske signaler hit og dit både i hodet og i resten av kroppen via nervesystemet. 
  Altså har vi et solid elektrisk system som til enhver tid opererer i kroppen vår.

  Jeg som arbeider innenfor det åndelig tror også på et chakra system. Ordet chakra stammer fra sanskrit og betyr hjul. Du kan forestille deg disse som turbiner i kroppen som driver elektrisiteten rundt i en jevn strøm. De mest kjente chakraene er 7 punkter som strekker seg fra roten av overkroppen og opp til toppen på hodet. 

  Chakra systemet er ikke fysisk, men eterisk. Altså det opererer på energi nivå. 

  Når mennesker sliter med sykdom, enten fysisk, psykisk, mentalt eller følelsesmessig så vil det ofte være en ubalanse i vårt energi system. Den jevne strømmen kan ha blitt blokkert et sted i kroppen og da flyter alt dårligere. Går man for lenge med små problemer som ikke blir løst kan dette eskalere og sette seg flere steder i kroppen. 

  For eksempel kan noe du bekymrer deg for over tid lage en blokkering i systemet som tilslutt viser seg som en fysisk plage. Noe som starter med en fysisk plage kan også gå over til å bli et psykisk, mentalt eller følelsesmessig problem.  Alt henger sammen, og for å holde seg frisk og glad må hele systemet flyte jevnt.  Se for deg en bekk med masse kvister og blader. Da renner ikke vannet som det skal og det blir fort skittent, men fjerner man "rusket" blir strømmen jevn igjen og vannet klarner opp. 

  Dersom man skal utføre en healing på andre må man sørge for at ens egen energi er god, jevn og ren. Energi ønsker å jevne seg ut/være i balanse og dersom klientens energi er i ulage og min er bra så vil vi i utgangspunktet  "møtes på midten" et sted. Men ved mye trening så har vi healere lært oss og holde vår energi på vårt beste og ikke la den påvirkes, slik at din energi heller blir "dratt opp"

  Det er selvfølgelig veldig mange teknikker innenfor healing og hver og en av oss finner vår måte som fungerer. Jeg kommer til å poste om forskjellige teknikker da det blir for mye å ta med i dette innlegget. Jeg kommer også til å gå mer innpå hvordan jeg jobber og hvordan det fungerer. 

  Min jobb som healer er ikke å gjøre deg frisk, men å gjenopprette flyten i kroppen din slik at den kan heale seg selv. 

  Jeg behøver ikke engang være i samme rom som deg for å hjelpe, men det skal jeg også skrive en egen post om. 

  Håper du ble lite grann klokere ;-) 

      


   

   

 • Publisert: 25.02.2017, 03:40
 • Kategori: Healing
 • 0 kommentarer
 • hits