Healeren

Jeg heter Beathe og jeg jobber hovedsaklig som healer. Jeg driver også med tarot kort og krystaller og interesserer meg for det meste innenfor det åndelige. Dersom du også syns sånt er spennende så bli gjerne værende! :-)

Alternativmessen Bergen 2017 !

 • Publisert: 27.03.2017, 02:38
 • Kategori: Healing
 • I helgen var det alternativmesse her i Bergen. Eller rettere sagt Alternativ Wellness messe. For de som ikke har vært på noe sånt før så er det en svær hall (grieghallens ene underjordiske dekk) Som er fylt opp med boder av ymse slag. Her finner du både helt vanlige helserelaterte aktører som fysioterapeuter, massører,salg av økologiske hud og hårprodukter, og så finner du haugevis av boder med spåkoner og menn, astrologi, håndlesning, aurafotografering/tolkning, medium, sjamaner og andre spennende utstillere innenfor det alternative og mystiske. Litt for enhver smak kan man vel si. 
  Og så holdes det foredrag innenfor mange forskjellige emner hele helgen. Masse spennede å få med seg!   Jeg selv syntes at alt er spennende. Fra det "normale" til det fascinerende og mystiske som jeg kan lite om selv. 

  Vi var 5 stykker som dro sammen og vi gikk rundt å tittet en stund for å se om det var noe vi hadde lyst å prøve. 
  Jeg har vært hos en del klarsynte før, pluss at jeg selv driver jo med healing, tarot/englekort og pendulering. Så jeg hadde egentlig ingen spørsmål om livet eller fremtiden som jeg ønsket svar på. Det er i grunn deilig.... Da jeg var yngre var jeg nysgjerrig på alt hele tiden og kunne gjerne leid en spåkone for en hel uke så hun/han kunne fortelle meg alt om meg selv.  Men nå er jeg helt rolig og har ikke samme behovet for å vite mer enn det jeg selv får inn. 

  Tror kanskje det hadde litt med å gjøre at jeg alltid har følt på energiene og det var kjekt å kunne gå til noen mer erfarne og få bekreftelse på at jeg hadde den kontakten med det åndelige som jeg følte jeg hadde. Det blir vel sånn når de man har rundt seg ikke skjønner helt "greien" og ikke syns det er dritgøy å snakke om energier og fornemmelser hele tiden :-D 

  Men men, nok om det... Jeg hadde litt lyst å gå til noen som jeg ikke hadde vært hos før, uten spørsmål og bare se hva jeg "fikk". 
  Etter både en og to runder rundt hallen så hadde jeg enda ikke bestemt meg. Men 3 av de jeg var sammen med gikk til en dame som har fått mye skryt av andre. En jeg også har snakket med for flere år siden og som traff på mye. Mine venner var ikke like fornøyd. Hun sa noen ting som stemte veldig godt, men også et par ting som var "helt på jordet" og dermed så var de litt skeptiske. 

  Til hennes forsvar så vet jeg selv at det ikke alltid er like lett å lese andre 100%. Spesielt ikke på messe med hundrevis av folk og mye støy. 
  Jeg har opplevd å få inn ting som jeg tror er ang den personen jeg snakker med, og så viser det seg at det var snakk om moren til vedkommende eller naboen. Man føler seg jo litt utsatt når man åpner munnen for alle kan ta feil. Men igjen, når man selv velger å sitte på messe og ta 4-500 kr for 15-20 minutter så bør man nesten være sikker på at man er god.  Det er min mening. Selv om jeg opererer innenfor det alternative så syns jeg at mennesker skal være et større fokus enn penger. Og jeg har ingenting til overs for de som utnytter andre i en svak posisjon. F.eks ved sykdom o.l 

  Anyways... 
  Jeg kikket litt på krystaller og bøker, noen flotte lamper og pendler. Jeg elsker pendler! Mange av de er så vakker. Men jeg endte opp med å ikke kjøpe noe som helst fordi jeg i grunn har nok hjemme. 


  (Lamper i denne stilen her solgte de på messen)


  Mine venner kjøpte øredobber og smykke med kvarts krystall. Veldig fine ting! 

  Når alle begynte å bli litt lei, ble jeg litt desperat etter å finne en jeg kunne "gå til" . Det er tross alt bare sånn stor messe en gang i året og da kommer det utstillere fra hele landet. Er kjekt med noen litt nye ansikter å velge mellom også!  Jeg endte med å sette meg litt sånn plutselig ned til en ung mann. Uten å helt vite hva han drev med for å være ærlig. Men jammen var det der jeg skulle havne. Han var en sånn type som ikke gjorde seg til i det hele tatt. Standen hans var helt enkel og han hadde på seg helt vanlige klær. Mange har jo det såklart, men veldig mange er også av typen "fargerik" på messen. og det er jo litt av sjarmen, men det føles av og til enda mer ekte når alle "gimmicker" er strippet bort. 

  Han startet med å lukke øynene og "tune" seg inn på meg. Han var veldig rolig og snakket litt lavt. Jeg er ganske utadvendt og i noen tilfeller litt høylytt så jeg blir vanligvis helt perpleks når folk er så stille. Men i denne settingen var det bare fint. 

  Tingene han sa var fantastisk for meg å høre. Jeg skal ikke legge ut om alt her, men kan fortelle at han følte at jeg var fra en annen dimensjon og hadde som oppgave å løfte frekvensene her på jorden. Hva passer vel bedre for en healer å høre enn det? :-) Det gjorde meg glad. For dere som ikke er så veldig åndelig så høres det nok helt skrudd ut, men for meg så var det fint. Han beskrev personligheten min veldig nøyaktig og sa ting som at jeg alltid kjempet for rettferdighet og at jeg var veldig ærlig. Han kunne se hvordan jeg hadde arbeidet med meg selv og hvor langt jeg var kommet på veien i forhold til det å være seg selv bevisst og stå i sin styrke. Han kunne kjenne kraften min og sa at den dirret, og det gjør den. Jeg merker det best selv når jeg skal legge meg og jeg trykker litt på mobilen før jeg får sove. Hele kroppen dirrer rolig. Og jeg har virkelig arbeidet med meg selv.  I mange år!  Han sa en haug med andre ting også og jeg er glad jeg tok litt notater.  Ja forresten så spurte han helt plutselig om min farmor var død, noe jeg svarte ja på. Han så at vi hadde et spesielt bånd og at hun var med meg. Kanskje du syns det høres ut som gjetning, men både min mormor og morfar døde før jeg var født, og min farfar døde da jeg var 4 år, så farmor er den eneste besteforelderen jeg har kjent godt og det kunne han umulig vite. Hadde det vært gjetting kunne han sagt jeg hadde et bånd med hvem som helst av de fire. Da vi snakket om farmor stilte jeg et spørsmål ang min onkel (farmors sønn) som dessverre gikk bort for noen år siden. Jeg sa at min onkel hadde gått bort veldig plutselig , og han kunne se hva som hadde skjedd og at han ikke hadde lidd. Og dette handlet ikke om sykdom. Det var en hendelse som skjedde uten forvarsel fra det ene øyeblikket til det andre. Man kan ikke gjette seg frem til sånt. 

  Alt i alt var jeg superfornøyd med alt jeg fikk ut av denne readingen. Jeg sitter igjen med enda klarere mål og enda mer trygghet på at det jeg driver på med har noe for seg. 

  Vi gikk fra messen og videre til bondens marked på torget i Bergen.   Det var en fin overgang å komme fra alt som kan virke litt "svevende" til god "jording" blant naturlige produkter fra lokale gårder. 
  Det enste vi handlet med oss hjem var en krukke lynghonning, men vi spiste nystekte sveler med syltetøy mens regnet øset ned som det ofte gjør her i byen vår. Var kliss våt i skoene da vi tilslutt satt oss i bilen for å kjøre hjem igjen. Men hva gjør vel det når man kommer hjem til en god og varm leilighet, kan skifte, lage seg middag og se film :-) 

  Var du på messen? Har du vært på messe før? Har du vurdert å gå dit?  Det er kjekt å høre andres erfaringer også. 

  Ha en super ny uke alle sammen :-*

 • Publisert: 27.03.2017, 02:38
 • Kategori: Healing
 • 15 kommentarer
 • Screw you KREFT!

 • Publisert: 26.03.2017, 03:28
 • Kategori: Healing
 • Omtrent alle opplever idag å selv få eller ha noen nære i familien som får kreft en eller annen gang i livet. Jeg har 4 besteforeldre som alle har dødd av kreft, en pappa som har hatt kreft, en mor med celleforandringer, og en onkel som gikk bort pga denne sykdommen. Jeg vet hvordan det føles når en av de nærmeste blir rammet og det er ikke enkelt.  Akkurat nå er jeg heldig og vet ikke om noen i min nærmeste krets som er syk, men skal man tenke gener så er det lett å tenke at det vil dukke opp flere tilfeller og at jeg selv er meget utsatt. 

  MEN, sånn tenker ikke jeg. Det er mye mer som spiller inn på sykdom enn gener. Mye mye mer, og man kan ikke gå rundt og forvente å få kreft. Det er ikke en god måte å leve på. Alle som ønsker å holde seg friske bør opplyse seg selv om hvordan kroppen fungere, hva kreft egentlig er, og hvordan det kan forebygges og behandles både med tradisjonelle metoder og andre, mindre "big pharma" vennlige metoder. 

  Vi blir opplært til å tro på legene, og det skal vi såklart, MEN det kan være greit å ha i bakhodet at de har lært alt som læres bort innenfor et visst system og der stopper det ofte. Ganske mange leger blir nesten fornærmet dersom  man bringer andre, mer naturlige metoder på banen, og de fnyser av det, kaller det humbug og viser instendig at de "vet best".  Det er forståelig at mange tenker slik for de har tross alt gått lenge på skole og de er absolutt folk vi trenger i samfunnet. 

  Heldigvis finnes det også mange fantastiske leger som gjør mer for å forstå både diverse sykdommer og pasienter. 

  Og når det er snakk om kreft så vet vi både veldig mye, OG veldig lite. 

  De fleste tenker på kreft som en sykdom på lik linje med virus sykdommer.  Altså som EN sykdom som angriper et sted i kroppen og som må knuses for å bekjempes. Det første du må lære deg om kreft er at det er ikke sånn i det hele tatt. 
  Kreft er ikke EN sykdom selv om det manifesteres slik, og det er heller ikke noe som angriper sånn helt plutselig, selv om det kan virke slik.

  På bildet under (hentet fra kreftforeningen.no) kan du se at kreft gjør oss syke når celler muterer slik at de deler seg ukontrollert og det blir for mange av dem. 
  Altså er kreft vår egen kropps celler hvor det har skjedd en svikt i den naturlige prosessen og dermed vokser de til en klump.   Man kan gå med begynnende kreft i mange tiår før man merker noe til det. Derfor blir det en skummel diagnose som gjerne "sniker" seg på oss. 

  ******
  Hva som gjør at en celle muterer, lurer du kanskje på. 
  Det lurer forskerne på også. Noen mener det er arv, andre sier miljø og noen mener det er begge deler. 
  En av de nyeste hypotesene går ut på dette med forandring av miljøet til cellen fra det vante til noe evolusjonen ikke har forberedt cellen på. 

  Det virker jo logisk ettersom flere og flere får kreft.  Tenk over alt vi utsetter kroppene våre for som tidligere ikke var vanlig.
  Kjemikalier i lange baner omgir oss i hverdagen. Både i mat og produkter av ymse slag.
   

  Visste du f.eks at det tar i snitt under 30 sekunder fra du smører huden din med noe, til det når blodet ditt? 
  Noen ting går fortere og andre ting er tilsatt forskjellige midler for at det ikke skal trekke inn, men det er viktig å huske at huden er kroppens største organ og langt i fra et "vanntett" trekk.  

  Så etter hvert som vi har utviklet oss som rase så har kroppen funnet metoder å bekjempe diverse påvirkninger og beskytte kroppen mot disse. Men idag skjer ting så mye fortere. Produkter og forskjellige typer mat skal ut på markedet i all hast, gjerne for å slå en annen konkurrent. 

  Resultatet blir ofte snarveier innenfor ingredienser, sprøytemidler og steroider for kjapp vekst og enda litt kjemikalier for holdbarhet, lukt, konsistens osv. 

  Når vi parer dette opp med en stressende hverdag i form av arbeidspress, vennepress, skolepress, sosiale medier-press og ønske om å oppleve mest mulig på kortest mulig tid, så må altså kroppen prøve å hamle opp med alt dette nye som den ikke er forberedt på i en kropp som absolutt ikke er rustet for å kjempe imot.   (bilde hentet fra forbes.com)


  Nå er jeg hverken lege eller autorisert helsepersonell på noe som helst måte, og du skal ikke ta mine ord alene som god fisk uten å undersøke ting selv. Men sånn som jeg ser det, så er dette logikk på høyt plan og noe de fleste ser når de setter to og to sammen. 
  ******

  Hva kan vi så gjøre for å forhindre å utvikle kreft eller hjelpe kroppen og takle kreften når den ført har kommet? 

  Det aller første du må tenke på er å snakke med noen som får deg til å føle deg trygg. dersom du er tryggest på at legen din gir best råd, så gå til legen din. Dersom du ønsker råd om andre metoder enn tradisjonell behandling, gå til en som er ekspert i sitt fag.  

  Frykt utløser adrenalin i kroppen som er ufarlig for oss i normale doser.
  Går man derimot med angst over tid vil det kunne påvirke kroppen i negativ forstand. 
  Adrenalin øker stoffskiftet, får blodårene til å trekke seg sammen, (hindrer normal sirkulasjon), og skaper en stress situasjon i kroppen. Under stress frigjøres også kortisol som bryter ned immunforsvaret vårt om vi får for mye av det.  Det hindrer produksjonen av noe som kalles DHEA. Dette stoffet motvirker angst og depresjoner. Altså blir man gjerne "fanget" i en ond sirkel hvor kroppen sakte brytes ned og kreften får bedre levevilkår.

  Trygghet på at noen vil det beste for deg og har kompetanse til å hjelpe deg er derfor meget fordelaktig.

  Redsel vil naturlig nok forekomme når man får den fryktede diagnosen, men viten om at du er i de beste hender gjør kanskje at du slipper å stå i angsten til enhver tid.

  Det andre man kan/bør gjøre er å lese alt man kommer over om kreft. Det mener jeg. Bli klok på deg selv, kroppen din, hvordan celler fungerer, hvordan mat og medisiner påvirker deg, hva følelser og hormoner gjør med en kropp,  hva som finnes av behandlingsformer, hvem du kan oppsøke og hva du kan gjøre selv.

  Ikke sitt/ligg deg ned og la være å ta del i din egen helse.  Ikke forvent at noen skal komme seilende å redde deg sånn helt uten videre. Bli god på det viktigste i livet ditt akkurat nå, og det er å redde deg selv!

  Ta eksamen i anatomi om du må. Les les les, snakk med folk, prøv ting, vær så positiv du kan og gå inn for å lykkes. 

  Dersom du gir opp så er hjernen kjapt ute med å sende de signalene til resten av kroppen. "hey hey celler, hør nå godt etter. Nilsen vil ikke mer, lysten er borte, viljen er for svak, vi trekker inn årene" Veeel, det er kanskje ikke helt sånn det foregår, men du skal aldri undervurdere signalene som går i fra hjernen og til kroppen din.

  *********

  Sånn som jeg ser det, med fare for å bli "slaktet" av helsepersonell, så må vi tenker mye mye større enn man gjør i tradisjonell kreftbehandling i Norge idag. 

  Kreft er ikke EN sykdom, men mange negative faktorer i cellemiljøet. Legemiddelindustrien vet dette godt, men de tjener ikke akkurat fett på å lære oss og spise annerledes, takle følelsene våre på en bedre måte og arbeide kognitivt. De tjener på at vi trenger medisiner. Og det er et faktum. Sammen med sex industrien, dop industrien og våpen industrien er legemiddelindustrien en av de mest innbringende industriene på verdensbasis. 

  Jeg sier ikke at jeg ikke er takknemlig for at medisiner fungerer. De fleste vil trenge en eller flere former for medisin gjennom livet, men at mye av salget kunne vært unngått med bedre informasjon til folket tviler jeg ikke et sekund på. 

  Det er mange ubalanser i kroppen over tid som gir kreften mulighet for å ta plass.  Dersom disse hadde vært rettet på tidlig hadde man kanskje ungått utviklingen av kreftceller. Heldigvis kan man i mange tilfeller balansere kroppen bedre for å stå imot videre utvikling dersom man allerede har fått diagnosen kreft også. Jeg kan ikke garantere at noen blir frisk selv om de går inn for å rette opp i ubalanser, men kroppen vil i alle fall ha en bedre sjans til å forsvare seg selv. 

  *****

  For meg er også cellegift en stor gåte. Jeg forstår at de sier at cellegift er den beste metoden hittil for å drepe kreftceller. 

  MEN, hvordan er det logisk at noe som dreper også de cellene som skal bekjempe kreften er en av de vanligste behandlingsformene? 

  Og hva med alle bivirkningene av cellegift? Sykdommer og ubehag som dukker opp som "senskader" hos veldig mange pasienter og som er mye mindre snakket om. Listen over disse skadene på kroppen er veldig lang.  (google gjerne senskader cellegift) 

  Hva sitter man så igjen med når kreften er "borte"? Mange blir aldri den samme, men det er skamfullt å ikke glede seg over å være kreftfri.  For del pasienter oppleves det at de får kreft på ny etter noen år og at den for andre gang til og med er mer aggressiv. Spesielt hvis de har operert bort en svulst. 

  Er svulsten innkapslet og kirurgen klarer å fjerne den uten lekkasjer i blodet, så har man bedre prognoser, men dersom svulsten er kommet såpass langt at den er "tilkoblet" blodbanen så vil operasjon ikke nødvendigvis være tilstrekkelig for å hindre spredning. 

  Se på bildet under som viser en kreftsvulst som har fått blodårene til å vokse bort til seg og nå har tilførsel av blod SAMT en "utgang".
  Dette bildet er også hentet fra kreftforeningen.no  Som teksten fra kreftforeningen sier så føres altså kreftceller ut i blodbanen og hele kroppen vår blir en potensiell "eng" for å gro i. 

  Ofte vil man se at kreften på et senere tidspunkt "fester seg" i et annet organ som ikke har optimal helse fra før av. 

  Derfor sier det seg egentlig selv, at hele kroppen bør være i god balanse dersom man enten skal forebygge eller behandle kreft.

  (les gjerne min post "8 tips for optimal helse" HER dersom du vil lære litt mer om hva du selv kan gjøre for å oppnå bedre balanse)


  I flere tilfeller etter operasjon brukes stråling eller cellegift for å drepe kreften i blodbanen etterpå. Begge deler bryter ned kroppen og gir potensielle gjenværende celler en gavepakning når det kommer til et mulig nytt "angrep" 

  Hva syns du? Føler du at dette er beste måte å bekjempe kreften? 

  Jeg har full forståelse for de som gjennomgår tradisjonell behandling. Tross alt vet sikkert de fleste av oss om noen som lever idag takket være en av disse behandlingene. Jeg har full respekt for hva legene kan utrette, og for pasienter som føler det er den tryggeste veien å gå. 

  Og husk at det går an å kombinere tradisjonell medisin med egne grep. Snakk med legen din dersom du er åpen for andre alternativer og hvis H'n nekter å høre på slikt eller kommer med "trusler" om at du har dårlige sjanser om du ikke gjør nøyaktig som du får beskjed om så skift lege inntil du finner en som er åpen for å lytte og råde deg ut ifra dine egne ønsker. Leger bør, før de ytrer seg om noe som helst, lytte til pasienten sin! 

  ******** 

  Konklusjonen min etter å ha saumfart mange artikler om emnet gjennom flere år er at vi selvfølgelig finner den beste behandlingen i god forebygging, MEN at det også er utrolig mye man kan gjøre selv dersom man allerede har fått diagnosen. 

  Et par tips til deg som er nysgjerrig på å sjekke ut og lære mer selv kommer under. Det er veldig mye å skrive dersom jeg skal fortelle alt jeg har lest om hvert enkelt emne, men søk på nettet selv. Du vil ha mye igjen for det. Det er ikke sikkert du finner alt på listen nyttig, men kanskje noe av det kan hjelpe deg på veien.

  1: Sukker og hvordan det påvirker kroppen. Spesielt med tanke på betennelser i systemet
  2: syre/base balanse 
  3: Oksygenmetning i blodet (kreft trives ikke i oksygen)
  4: Mat og urter som arbeider for og mot kreft. Altså hva du bør holde deg unna og hva du bør spise mer av
  5: Bearbeiding av følelser (spesielt sorg)
  6: Cannabis olje . Ja jeg vet dette er veldig omstridt og jeg reklamerer ikke for narkotiske stoffer. Cannabis er en grønn plante. Hva du bruker den til avgjør om det er doping eller medisin. Jeg kan si at jeg har en stor og skarp kjøkkenkniv i skuffen, men siden jeg aldri ville funnet på å skade noen med den, så er det greit at jeg har den, ikke sant? Medisinsk cannabis har ingenting med dop å gjøre. Planten har mange bruksområder og inneholder stoffer som gjør det vanskelig for kreft å trives. Nå er ikke cannabis lovlig i Norge og vi må alle følge lovene, men det går an å reise utenlands for behandling og man kan også søke om å få ta noe med seg hjem dersom det er til medisinsk bruk. . Det finnes flere historier om folk som har blitt frisk ved bruk av cannabis olje og jeg kjenner til og med noen selv. 
  7: linfrøolje
  8: aprikos kjerner.
  9: Ingefær og gurkemeie ( eller curcumin som man finner i gurkemeien) 
  10: Mindfullness/yoga/meditasjon (for å roe kroppen fra stress så den kan arbeide på best mulige måte) 

  *************  Ta vare på kroppen din og forebygg ikke bare for kreft, men andre sykdommer. Sykdommer slår ikke rot i en balansert og velfungerende kropp. 

  Dersom du har noen konkrete spørsmål må du gjerne kontakte meg på melding. Jeg kan sende deg linker og komme med de råd jeg har, men jeg har ikke lov å uttale meg eller diagnostisere noe som helst da jeg ikke er autorisert helsepersonell. 

  Og husk alltid at DU må selv ta kontrollen over helsen din. DU må lytte til din kropp. Og DU må ville ta opp kampen! 
  Kroppen din har stort sett alt det som trengs for å holde seg frisk, dersom du gir den det den trenger. 

  Ha en god helg alle sammen! 
   

 • Publisert: 26.03.2017, 03:28
 • Kategori: Healing
 • 0 kommentarer
 • Kjapp meditasjon for alle!

 • Publisert: 23.03.2017, 02:47
 • Kategori: Healing
 • Jeg er ikke av verdens mest tålmodige type, så når jeg skal meditere så blir det enten max 20 minutter eller så sovner jeg. Det er som om jeg er veldig påslått og rastløs og plutselig slår kroppen min seg av. Har sikkert veldig godt av meditasjon egentlig ;-) 

  Jeg forstår ikke de som kan sitte i timevis med øynene igjen uten å sovne, og derfor så har jeg måtte ty til effektiv meditasjon eller rett og slett bare sette av god nok tid til en lur i samme slengen.  Guidet meditasjon kan funke bedre for da vekkes jeg hver gang guiden sier noe. 

  MEN, det er ikke alltid det passer å legge seg godt til rette, tenne lys og ha lyd på ørene så jeg har funnet noen kjappere løsninger som fungerer veldig godt for min del og forhåpentligvis kanskje også for andre som kjenner seg igjen i det jeg skriver her. 

  Her forklarer jeg EN av disse korte "løsningene". Så kan jeg legge ut flere etter hvert.   SOLMEDITASJON:
  Denne digger jeg! Når solen er fremme, uansett årstid.
  Jeg elsker lyset av solen. Spesielt fint her i Bergen hvor vi har en god del gråvær. 
  Jeg kler på meg nok klær til å sitte ute selv om det er snø.
  Fungerer forsåvidt gjennom vinduet også, men aller best ute. 
  Sørg for å ikke fryse, da slapper du ikke godt av. Noen ganger bruker jeg rolig musikk fra mobilen mens andre gangen bare sitter/står jeg og nyter stillheten. Lukker øynene uten solbriller og lar lyset treffe hele ansiktet. Jeg visualiserer at solen går inn gjennom huden og gjennomlyser kroppen min. Trekker den til meg omtrent som en svamp. Tenker at solen lyser opp hver eneste mørk krok i kroppen og gjør dårlige celler frisk. Når jeg føler meg "fylt" av lys er meditasjonen over. Det kan ta mellom 5 og 20 minutter, avhengig av hvor mye tid jeg har. 

  Man føler seg mer levende og full av energi etter en solmeditasjon.   (Her i skogen med hunden min. Perfekt sted for en 5 minutters påfyll med sollys.) 

  Dette kan gjøres stående midt på en tur også dersom man har 5 minutter.  Det er ekstra effektivt hvis man klarer å tømme hodet og kun tenke på solen, varmen og lyset i de minuttene man holder på. 

  Prøv selv, og se hva du syns! :-)    

 • Publisert: 23.03.2017, 02:47
 • Kategori: Healing
 • 4 kommentarer
 • Hvordan finne riktig kjæreste!

 • Publisert: 18.03.2017, 00:22
 • Kategori: Healing

 • Har du prøvd å finne "den rette", men ikke helt truffet mr./mrs. right? 


  De aller fleste av oss ønsker noen å dele livet med. En som forstår oss, ser oss og elsker oss for akkurat den vi er. Ikke sant? 

  I alle fall er det sånn for nesten alle jeg kjenner og har møtt på min vei gjennom livet. 

  Noen ender opp med samme "feile" type menneske om og om igjen, mens andre finner feil hos hvem som helst eller er selv redd for å binde seg. 

  Vel, jeg har den ultimate løsningen på alle disse problemene. Jeg sier ikke at den ultimate løsningen er perfekt for deg, men jeg tør å påstå at for veldig, veldig mange så vil dette være gode ideer i jakten på "den rette"   Som jeg skrev om i forrige innlegg (les HER) så er de fleste man treffer mest opptatt av seg selv og sin usikkerhet. Det samme gjelder mest sannsynlig deg, fordi vi alle har våre usikkerheter. Spesielt i møte med en som får blodet til å bruse litt ekstra. 

  Det vi har gjort feil helt fra starten av er å lete etter noen som skal utfylle de sidene ved oss som vi mangler selv.  Det som da skjer når vi møter den vi anser som en god match til oss selv er at vi blir ekstra usikker fordi det står så mye på spill. Dette er ikke noe vi går rundt og tenker over, men hvis du tar en runde i den interne minneboken din og analyserer noen gamle forhold, så vil du kanskje se at det var spesielle grunner til at du falt for dine eks kjærester. Av og til er grunnen så enkel som at den personen bare var det flotteste du noensinne hadde sett, men den dagen det blir nok til å skape et likeverdig og lykkelig forhold så sliter vi, for da blir det rift om plassene her og der. 

  Vi kan vel være noenlunde enig i at vi trenger litt flere ting på plass for å få det til å fungere?

  I følge en rekke undersøkelser så trenger vi fysisk tiltrekning, ca like verdier når det gjelder de viktige tingene i livet, et par felles interesser og kanskje også dele litt humor. 

  OK. Den er grei! Men hvis man har alt dette, hvorfor fungerer det da ikke alltid? 

  JO, da må vi tilbake til dette med at vi leter etter noen som innehar de sidene vi selv mangler.  Dette er det viktigste punktet å huske. 

  Dersom du vil ha et forhold som virkelig fungerer, uten drama, uten nevneverdig krangling og uten sjalusi og annet styr så må du jobbe med deg selv FØR du i det hele tatt tenker på å gå inn i et forhold. 

  Når du hodestups forelsket dingler inn i et forhold med den "flotteste på jord" og følelsene opptrer som dop i kroppen din så er det ikke så rart at det feiler.

  Du har ingen plan!

  Plan? ... Skal man liksom planlegge forelskelse og kjærlighet? Skal ikke det skje av seg selv, helt plutselig, og sveipe oss med seg som en virvelvind?
  Jo for noen er de sånn, men uten en viss plan så er det ganske sjeldent at det holder veldig lenge. 

  Trikset med "selvarbeid" er å bygge et liv for seg selv, helt uavhengig av et annet menneske. Fyll de tomrommene i sjelen din selv, før du i det hele tatt tenker på å lete etter en annen "hullete" person som skal redde deg ut av ensomheten. 

  Når du har brukt tid på å bygge deg selv og livet ditt opp, fylt det med hobbyer og drømmer, ryddet opp skapet for skjeletter, gått videre fra alt annet og føler at du nå har det så bra at du egentlig ikke trenger en kjæreste, DA kan du begynne å tenke på hvilken person som kunne passet inn i DITT liv. 

  Du gjør både deg selv og din fremtidige utkårede en stor tjeneste. Du kommer nemlig ikke til å forvente noe av den du ønsker deg. Du kommer til å være trygg på det du har bygget opp og du kommer ikke til å godta at noen behandler deg dårlig heller. Du kommer til å utstråle en selvsikkerhet som vil få helt andre beilere på banen og du slipper å være sjalu fordi du trenger ikke denne personen på samme måte som du kanskje har følt tidligere. 

  Du kommer til å være mer kritisk til dine egne valg og kunne åpne døren for de som er seriøse angående deg. Du vil ikke opptre klengete, du vil ikke tolerere vinglete personer eller de som er så usikre på seg selv at de lar det gå utover andre. 
  Du vet hva du vil ha og du vet hva du ikke vil ha, dermed har du en plan. 

  Du kan fortsatt oppleve at alt skjer på romantisk vis. Og det blir bare enda mer romantisk dersom du finner en som du faktisk ønsker å vie tiden din til. For denne gangen vil du være mye mer obs på hvordan andre er, og ikke være like opptatt av deg selv. Du vet hvem du er og hvor du skal så nå kan du virkelig lytte, se og bli godt kjent med en person før utseende rekker å blende deg. 

  Du kommer til å være ærlig fra dag en fordi du ikke gidder å "gå feil" igjen, og dermed så kan du også trygt si ifra dersom du ikke ønsker å fortsette etter noen dater. Du kommer ikke til å lage noe drama eller tolerere noe fra andre fordi energien i ditt eget liv er for god til å ødelegges av sånt. 

  Så kan vi også snu litt på det.

  Vi er altfor dårlige til å "se oss selv i speilet" til tross for at vi er selvopptatte ute blant folk. Hvis du har hengt med så langt så skjønner du hva jeg mener. 

  Hva kan DU tilby en annen person? Er du en "skadet fugl" som trenger lapping og bekreftelse eller er du en som har "ting på stell" og kan tilby et stabilt partnerskap startet på blanke ark? 

  Vær en eksklusiv vare i motsetning til knust nips. Det har ikke med utseende å gjøre, men hvordan du ser på deg selv og føler deg innvendig. 

  Bli glad i deg selv! Når andre ser hva du betyr for deg selv så vil de automatisk ønske å behandle deg godt også. Og den som tør å kurtisere deg etter dette, har mest sannsynlig sitt liv "på stell" også ;-) 


  Lykke til!

  Og husk at dersom du ikke klarer å gjennomføre en forandring av deg selv og ditt liv, så finnes det heldigvis noen eksempler på god flaks også ;-) 

  "Alle kan finne en kjæreste, men kvaliteten på forholdet må du jobbe for" 

                                                                                              

                                                                                              
   

 • Publisert: 18.03.2017, 00:22
 • Kategori: Healing
 • 4 kommentarer
 • 5 Tips til bedre selvtillit!

 • Publisert: 17.03.2017, 00:13
 • Kategori: Blogg
 • Ja, du har sikkert hørt det meste av tips når det gjelder selvtillit, men er den blitt noe bedre?
  Vi leser båe her og der om ting som skal hjelpe oss til å føle oss bedre med oss selv samtidig som vi ser bilder av tusenvis tilsynelatende perfekte mennesker i blogger, på tv, på instagram , facebook og filmer. Så hva vinner inni oss? De 5 små tipsene eller det vi får slengt i ansiktet som en kontonuerlig påminner om hvor utilstrekkelig vi er? 

  Faktum er jo at vi ikke er utilstrekkelig i det hele tatt og at de fleste vi ser heller ikke er perfekte på noe vis. 

  Så her kommer mine 5 tips for å få bedre selvtillit. Så håper jeg at de vil være annerledes nok til at noe sitter støpt i "bakhodet" ditt neste gang du blir usikker. 

  1: SETT DEG NED ET STED HVOR DET PASSERER MANGE MENNESKER


  Nei du skal ikke sitte på utstilling. Tvert imot, du skal GLO! sitt i minst 20 minutter alene og se på alle som går forbi deg. Følg med hva dine første tanker om hver enkelt er. Dersom det første du tenker er noe negativt så tyder det på dårlig selvtillit hos deg selv. Ingen som er glad i seg selv har noe behov for å tenke negativt om noen andre. Det handler om fokus punkt og sammenligning. Uansett, hvis det er tilfelle så utfordrer jeg deg til å se etter noe positivt. 

  Tenk over hvor kjekt det er at alle ser forskjellig ut. Se på klærne, fargene. Har noen hatter? Har noen morsomme sko? Ikke tenk "Å guuu for noen stygge sko".. Tenk heller " Å så morsomt ... jaja da liker jeg mine egne sko bedre"... (Ikke på en hoverende selvgod måte. Bare vri det til noe positivt) 
  Ser de glad ut, de som passerer deg? Hva tror du de har opplevd i dag? Har de hatt en god eller dårlig dag? 

  Hvordan beveger de seg? Er de elegante? Klumsete? 

  Hvor tror du de har vært og hvor tror du de skal? 

  Ved å bruke litt tid, gjerne ved flere anledninger som på bussen, i køer, på matbutikken osv, så trener du hjernen din til å oppfatte mer enn det overfladiske som fort får oss til å dømme. Dersom du helt på autopilot er dømmende mot andre så bryter du ned ditt eget selvbilde. 

  En annen ting. Når du er kommet hjem, se om du husker alle som passerte deg. Helt umulig ikke sant? Så tenk da etter, tror du at alle som ser deg i løpet av en dag husker deg? De aller fleste er mest opptatt av seg selv og sin egen usikkerhet. Om du snublet litt eller gikk med "feil" bukse en dag så kan du være ganske sikker på at det er glemt innen noen timer, dersom noen i det hele tatt fikk det med seg. 


  2: GJØR MYE AV DET DU LIKER BEST! 

  Det vi liker og det vi gjør ofte, blir vi som regel god i, og dersom du går rundt og vet at du er god til noe, så vokser selvbildet også. 
  Det spiller ingen rolle om du er god til å synge, fekte, spille fotball eller bake boller. Det viktigste er at DU er skikkelig god til det. Alle har ikke sjans å være god på alt, så det at du er god til noe, gjør at du kan en greie mye bedre enn veldig mange andre. Du er spesiell fordi du har disse evnene! IKKE VERST! :-) 


  3: DANS FOR DEG SELV!

  Får håpe du liker å danse ;-) De fleste liker en eller annen form for musikk, og veldig mange får lyst til å bevege seg når de hører den sangen som virkelig får blodet til å bruse. Igjen spiller det ingen rolle om musikken i det hele tatt er dansbar, så lenge du får lyst til å bevege deg. Du behøver ikke være god, det handler ikke om det. Det handler rett og slett om at du får kontakt med kroppen din. Dag ut og dag inn presterer kroppen vår og bevege seg uten at vi ofrer det en bevisst tanke. Vi står, går, henter ting ut av skap og skuffer, lager mat, pusser tenner, trykker på dataen osv. Men det meste skjer på autopilot. Når du danser for deg selv og slipper å tenke på hvordan det ser ut, blir du bevisst på kroppsdeler du sjelden tenker over. Gjør du dette ofte nok så vil du føle deg mer hjemme i kroppen din og bli mer og mer tilfreds "inni der". Dette gjør igjen at når du er sammen med andre og trenger en liten ekstra dose av den selvtilliten så gjemmer du deg ikke bort i en krok eller "kryper sammen" når noen snakker til deg.  Du er levende helt ut til fingerspissen. 

  Et alternativ til dansing er typer sport hvor du må fokusere på kroppen din helt ut i fingre og tær. 


  4: BRUK KLÆR HJEMME SOM DU IKKE TØR BRUKE UTE!

  Jepp gjør det. De fleste har et par klesplagg som de syns er utrolig kule men som de ikke vil gå ut i enten fordi de er redd for at andre skal tenke at de tror de "er noe",  fordi det er for sterke farger på, kanskje det er klær som viser enda sterkere hvem DU er, men som også vil vise andre mer av den du virkelig er enn det du er klar for. Vel, gå med det hjemme. Bruk det helt til det blir vanlig for deg, og plutselig så kommer den dagen hvor det er blitt så naturlig for deg å bruke disse klærne at du ikke bryr deg om du går ut blant andre. Du "eier" stilen din og hva oser vel mer av selvtillit enn en som tør å være seg selv? 


  5: PUSH GRENSENE!

  Gjør en liten ting hver uke eller måned som du syns er liiiite grann ubehagelig. Ikke tving deg selv inn i noe store pinlige situasjoner, men gjør en liten ting med jevne mellomrom som kanskje bare du selv legger merke til. Grunnen til at det skal være en liten ting, er at du skal klare det selv om det er litt ubehagelig. For det er nemlig sånn at hver gang du gjennomfører eller klarer noe, stort eller lite, som du ikke hadde tenkt du skulle klare på fohånd, så opplever du denne berømmelige mestringsfølelsen.  Den er super viktig fordi du omprogrammerer hjernen din i samme slengen. Eksempel: Du går på skole/jobb/fest med en kjole/skjorte som du ikke vanligvis hadde turt å ta på deg. Du finner ut at ingen reagerer noe særlig på det, eller kanskje du til og med får et kompliment eller to. Til og med om noen ser litt rart på deg så har du lykkes når du kommer hjem igjen bare fordi du ville det, og gjorde det. Nå vet hjernen din at det gikk helt fint, og registrerer dette. Neste gnag du har lyst å bruke nettopp denne kjolen/skjorten så forteller hjernen deg at det kan du fint gjøre uten noen problemer. Sånn er det med alt. Du må bare gjøre, sjekke at du ikke døde av det, og så kan hjernen jekke av boksen for "helt ufarlig". 

  Hva skal du så gjøre dersom noen kommenterer noe stygt om klesplagget ditt? Tenk over hvor mange som så deg og noter ned hvor mange som sa noe stygt eller så rart på deg (ikke lov å telle med om du "tror" noen så rart på deg) . Hva står du igjen med? Ganske gode odds vil jeg si. 

  Tenk deg også disse to scenariene: 

  1: En person kommer inn i et rom med en rosa one piece med ørevarmere og tøfler på bena.. personen er alvorlig og plasserer seg stille, litt i "bakgrunnen" av alt.  Han/hun prøver å gjøre seg usynlig hele dagen/kvelden og sniker seg ut når de skal hjem. 

  Hva er tankene dine om denne personen? 

  2: En person kommer inn i et rom med en rosa one piece med ørevarmere og tøfler på bena. Personen smiler og ler og snakker med mange. Dersom noen stille spørsmål ved antrekker kaster de en spøk ut i luften og de rundt føler seg kanskje ekstra avslappet over at noen har tatt på seg dette underlige "kostymet"

  Hva er tankene dine om denne personen? 


  Husk dette når du selv er ute eller sammen med andre og du føler deg usikker :-)
  Du behøver ikke være stedets midtpunkt eller gå kledd i rosa one piece, men dersom du ikke tar deg selv så høytidelig og slipper tankene om at alt i livet er så seriøst og viktig så slapper både du og dine omgivelser bedre av og det er mye lettere å få kontakt med andre.


  **************************

  Lykke til :-* Og HUSK at vi har bare EN av deg så ikke la noen glemme at du finnes!  

 • Publisert: 17.03.2017, 00:13
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Hev din frekvens!

 • Publisert: 12.03.2017, 03:12
 • Kategori: Healing
 • Heisann :-)

  Idag ble jeg inspirert til å skrive noen ord om frekvenser fordi hele universet er bygget på nettopp dette og vi er intet unntak.
  For å skjønne hvorfor det er viktig å heve sine frekvenser må du vite litt om "The Matrix" som vi befinner oss i. Nei jeg mener ikke filmen The Matrix, selv om den på mange måter kan minne om illusjonen vi lever i.   Det du MÅ vite er at du kom hit med et manus. Din rolle å spille her på jorden er skrevet og i mange liv og tidslinjer har vi vært solid ankret i disse manusene. 
  Nå befinner vi oss i en ny tid og alle kontraktene vi en gang skrev for å komme hit til jorden og erfare virkeligheten vi selv har skapt er nå blitt kansellert. "spillet" som vi kaller livet er snart over og vi skal slippe ut av "the matrix". 

  Ja, jeg forstår at du kanskje føler at jeg snakker om sci fi her, men for noen få av dere vil dette på merkelig vis høres kjent ut.
  Det finnes nemlig forskjellige "spillere".
  Jeg skal ikke gå inn på den biten nå, men det som er poenget er at nå når manuset i denne nye tiden er kansellert så har du to valg. Du kan glemme denne rare informasjonen og leve videre som før, eller du kan heve din frekvens og starte med å skrive ditt eget manus for resten av ditt liv. Dette valget var ikke tilgjengelig for veldig kort tid siden. Vi trodde vi hadde valget, men alle våre valg var allerede skrevet ned i manus. 

  Det er en skummel tanke for mange, men for andre er det utrolig befriende. 

  Den eneste måten å manifestere nye ting i livet ditt som ikke har med manus å gjøre, er å heve frekvensen din. La oss si det sånn at du må ha en høyere frekvens enn ditt eget gamle manus for å kunne endre det.

  For å heve energiene dine MÅ du kutte ut drama fra livet ditt. "Spillet" livnærer seg på dine følelser og spesielt på negative følelser. Redsel, angst, depresjon, sinne, frustrasjon, sorg osv. Bruk mindre tid sammen med folk som du kjenner at du blir sliten av å være rundt. Ikke besøk de du egentlig ikke orker å besøke, ikke gjør ting fordi du føler det er forventet av deg. Ikke si ja når du egentlig vil si nei. Følg din egen overbevisning av hva som er rett og galt for DEG!

  Ikke la ting gå inn på deg. VIT at alle situasjoner som krever en følelsesmessig reaksjon fra deg ​er designet for å "stjele" energi fra deg. 
  Når du la være å mate slike situasjoner eller drama med dine følelser så vil du kjapt se at det fordufter ut av livet ditt. 

  Gi ikke fra deg tid og energi til en jobb som tar din glede og energi. Ikke tving deg selv til å trene eller gå på diett dersom du føler det tar mer energi enn det du får tilbake. Vær i balanse. 

  Den aller enkleste og kjappeste måten å heve sin frekvens på er å slutte å spise kjøtt.  Ikke fordi du blir syk av det, ikke fordi det er synd på dyrene, ikke fordi religion sier det. Dette kan du gjerne også ha som grunner, men vit at dersom du spiser noe som har kjøtt, blod og et hjerte, så forer du kroppen din med en energi som vil holde frekvensen din lavt nok til at du ikke klarer å skrive ditt eget livs manus. 

  Det er sånn "the matrix" er designet.  Du kan helt fint leve et lykkelig liv selv om du spiser kjøtt. Kanskje du til og med har et godt manus og ikke føler du trenger noen endring. Men dersom du har vært interessert i loven om tiltrekning eller å skape et bedre og rikere liv for deg selv uten å lykkes, så er det mest sannsynlig fordi frekvensen din ikke har vært høy nok = en match til det du søker, og dermed vil du aldri nå det punktet hvor du helt bevisst kan skape din egen virkelighet. 

  For de av dere som ikke er en aktiv "spiller" i verden så vil dette høres helt på trynet ut og dere vil glemme alt som står her. For deg som syns det høres rart ut eller logisk ut, men som er her om en aktiv "spiller" så vil du ikke kunne glemme denne infoen helt. Noe i deg vil vite at du leste dette av en grunn og det er på tide å i alle fall teste om dette er sannhet i din illusjon eller ikke. 

  Utfordring: Hold deg unna alt av kjøtt (alt som har et hjerte) i en uke og se hvordan du føler deg. Enda bedre, hold deg unna i 30 dager og kjenn etter hvordan det føles. I det frekvensen din stiger så vil sykdom og smerte også forsvinne fra kroppen din fordi alt av sykdom kan kun befinne seg på lavere frekvenser. 
  så på en måte kan man si at det vil gi en helsefordel å la være å spise noe som har et hjerte, men det fungerer ikke direkte på den fysiske måten som vi tidligere kanskje har trodd. 

  Dersom du klarer, med et positivt sinn, å holde deg unna kjøtt, drama og ting du egentlig ikke vil ha i livet ditt i 30 dager, så vil du være nærmest en helt ny person om en måneds tid. Du vil se alt rundt deg klarere, du vil skille mellom sant og falskt, du vil ha mye større selvtillit, du vil føle deg friskere, du vil kunne lese denne posten med helt andre øyne enn du gjør nå. 

  Dette er ikke noe skremselspropaganda. Som sagt kan du leve et helt flott og lykkelig liv uten å gjøre noe av dette, dersom det står i manuset ditt. 
  Det er absolutt ingenting å være redd for. Du gjør ingenting feil ved å la være. Du tar ikke skade av å le av denne posten eller mene at jeg er fullstendig feilkoblet i hodet :-D  Alt er helt ok og du skal ikke ta det jeg skriver for sannhet dersom du ikke til nå har kjent inni deg at selv om dette er merkelig så er det en logikk som du ikke nødvendigvis klarer å forklare hvor kommer fra. 

  Det har tatt meg lang tid å "connect the dots" og jeg blir kanskje aldri ferdig, men bildet blir klarere for hver dag som går. 

  Uansett hva du tror på eller ikke tror på, så er det å heve sin frekvens en god ting. Selv om du ikke engang tror på frekvenser. Da kan du heller tenke at det alltid vil være fordelaktig å se positivt på ting og la være å involvere seg i drama. om ikke annet enn for ditt eget hodets fred ;-) 

  Ha en god helg videre alle sammen !    

 • Publisert: 12.03.2017, 03:12
 • Kategori: Healing
 • 2 kommentarer
 • hits